Ξορκίζουν το ενδεχόμενο εκλογών στην κυβέρνηση με την κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη, να σέρνει πρώτη το χορό των διαψεύσεων και τον πρωθυπουργό να συνεχίζει, σύμφωνα με το paraskhnio.gr

Η απάντηση στη συνεχιζόμενη φθορά θα είναι ο ανασχηματισμός σενάριο που ακούγεται εδώ και καιρό αλλά έχει προσωρινά μπει στον… πάγο.

Ο πρωθυπουργός έχει λάβει οριστικές αποφάσεις και σύμφωνα με πληροφορίες παρέπεμψε τον ανασχηματισμό για μετά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Στόχος του πρωθυπουργού είναι να κάνει τις αλλαγές που επιδιώκει με λυμένα τα χέρια έχοντας σαφή εικόνα για τις εσωκομματικές ισορροπίες.

Βέβαια, από το Μαξίμου τονίζουν πως στόχος δεν είναι μόνο η διεύρυνση αλλά κυρίως η αποτελεσματικότητα και η συνοχή του νέου κυβερνητικού σχήματος.

Η αντιμετώπιση του προβλήματος του συντονισμού είναι το νέο μεγάλο στοίχημα του Αλέξη Τσίπρα και καταβάλει προσπάθειες για την επίλυση του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top