Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ – Τι είπε για τις επισκέψεις Τσίπρα

Στην αποκάλυψη ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι συχνός επισκέπτης στο σπίτι του και ζητά τις συμβουλές του προχώρησε ο Βασίλης Λεβέντης σύμφωνα με το crashonline.gr

Όπως, μάλιστα, διευκρίνισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων «δεν ζητώ τίποτε ως αντάλλαγμα».

«Μιλώ συχνά με τον κ. Τσίπρα, τον επισκέπτομαι ή έρχεται σπίτι μου και τον συμβουλεύω χωρίς να ζητώ τίποτα ως αντάλλαγμα» δήλωσε χαρακτηριστικά στον ραδιοφωνικό σταθμό Στίγμα FM.

Ξεκαθάρισε, δε, ότι οι φιλικές σχέσεις που έχει με τον πρωθυπουργό δεν σημαίνουν και συνεργασία. «Έχω καλές φιλικές σχέσεις μαζί του αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα συνεργαστώ μαζί του. Μέχρι τις εκλογές δεν θα γίνει καμία απολύτως συνεργασία. Εμένα με νοιάζει το καλό της χώρας, όχι οι καρέκλες και τα υπουργεία».

Διαφορετική, όμως, ήταν η απάντησή του για το τι θα κάνει η Ένωση Κεντρώων μετά τις εκλογές λέγοντας ότι «αν μετά τις εκλογές χρειάζονται οι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων απαραιτήτως, δεν θα αφήσουμε την χώρα ακυβέρνητη».

«Με τον ΣΥΡΙΖΑ τα βρήκαμε στην απλή αναλογική, αλλά ως Ένωση Κεντρώων ζητάμε και άλλα πράγματα, όπως καμιά σύνταξη άνω των 1.500 ευρώ, όχι σε διπλές συντάξεις και να φύγουν οι αργόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι. Εμείς ζητούσαμε την απλή αναλογική γιατί θέλαμε να ανακόψουμε την αυτοδυναμία. Οι κυβερνήσεις που προέκυψαν από αυτοδυναμία, χρησιμοποίησαν το κράτος ως λάφυρο» πρόσθεσε ο κ. Λεβέντης.

«Ο Τσίπρας ομολόγησε ότι είχε αυταπάτες, παρασύρθηκε από τον Βαρουφάκη, είναι ένα παιδί 40 ετών άπειρο και από τα οικονομικά και από την πολιτική, γι αυτό ζητώ οικουμενική κυβέρνηση, ο τόπος επιβάλλει μια ευρεία κυβέρνηση συνεργασίας. Μπορεί να μην έχουν καλές σχέσεις ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, όμως και παλαιότερα δεν είχαν καλές σχέσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κι όμως συγκυβέρνησαν» ανέφερε για το ενδεχόμενο οικουμενικής κυβέρνησης.

Αντίθετα εμφανίστηκε πιο επιθετικός για τον Κυριάκο Μητσοτάκη χαρακτηρίζοντας τον «εχθρό» γιατί όπως είπε «επεδίωξε το μπόνους των 50 εδρών σε συνεννόηση με ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ. Έγκλημα αυτό που έκανε η Φώφη Γεννηματά, να μην ψηφίσει την απλή αναλογική και να ανοίξει τον δρόμο στον Μητσοτάκη. Προφανώς τα έχει βρει με τον Μητσοτάκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ