Ρώτησαν τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί μετεκλογικά με τη ΝΔ. Απάντησε αρχικά ότι «η χώρα δεν μπορεί να μείνει ακυβέρνητη και να πηγαίνει από εκλογές σε εκλογές. Έχουμε ανάγκη από μια κυβέρνηση που θα δεσμευτεί για τις μεγάλες αλλαγές, ξεκινώντας από την κατάργηση του κομματικού κράτους» αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο. Προφανώς όμως, για να μην μοιάζει σαν έτοιμος από καιρό, όπως αναφέρει σήμερα και η Εφημερίδα των Συντακτών, πρόσθεσε πως «είναι ένα συντηρητικό κόμμα με μεγάλες ευθύνες για τη χρεοκοπία της χώρας. Μπορεί να έχει κάποιους ανθρώπους που πιστεύουν πλέον στις μεγάλες αλλαγές, αλλά η λύση δεν θα έρθει με ξαναζεσταμένες συνταγές», όπως μας μεταφέρουν τα parapolitka.gr.
Ερώτημα: ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανήκει στο παλιό ή στο νέο; Από την απάντηση θα διαφανούν οι πραγματικές προθέσεις του κ. Θεοδωράκη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top