Νέα στοιχεία αναφορικά με την περιστολή δαπανών που εξασφαλίζεται με τη μετακόμιση της Νέας Δημοκρατίας στα νέα γραφεία της οδού Πειραιώς έδωσε στη δημοσιότητα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως διαβάζουμε στο paraskhnio.gr.

Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία προκύπτει πως από 95.000 ευρώ ενοίκιο το μήνα στη Συγγρού, η Νέα Δημοκρατία πλέον πληρώνει 9.800 ευρώ, ενώ από 30.000 ευρώ μηνιαίως για τη ΔΕΗ και τα δημοτικά τέλη το αντίστοιχο ποσό στα καινούργια γραφεία προσδιορίζεται στα 5.000 ευρώ.

Η επιφάνεια του κτιρίου της Πειραιώς είναι 2.500 τετραγωνικά μέτρα, από 7.500 τετραγωνικά που ήταν η Συγγρού, ήτοι έχει μειωμένη επιφάνεια κατά 66,7%, ενώ υπάρχει και χώρος υπόγειας στάθμευσης. Το κτίριο έχει ελάχιστη απαίτηση σε ενέργεια, κάτι που σημαίνει ότι έχει χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα.

Αυτό επιτυγχάνεται με τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας λόγω της εγκατάστασης φωτισμού LED, καθώς επίσης μέσω του μεγάλου ποσοστού ανάκτησης της χρησιμοποιούμενης ενέργειας στα συστήματα κλιματισμού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top