Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Τα δίνουν όλα εκτός Σαν Χοσέ και Σπ. Ρόντερνταμ

Με την προσθήκη της Bundesliga αυτό το Σαββατοκύριακο να δημιουργεί όλο και περισσότερο κλίμα… στοιχηματικού χειμώνα το κουπόνι μας μεγαλώνει και άλλο με αποτέλεσμα να αυξάνονται και οι στοιχηματικές επιλογές. Εκτός από το κορυφαίο γερμανικό πρωτάθλημα αυτό το διήμερο έχουμε έναρξη και στη Serie B.

Δε χάνει η Σαν Χοσέ

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά για το Στοίχημα με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το Χ2 της Σαν Χοσέ κόντρα στην Κολόμπους για το πρωτάθλημα της Αμερικής σε απόδοση 1.95. Από την εντός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα κόντρα στους Νιου Ίνγκλαντ προέρχονται οι Σαν Χοσέ, προβληματίζοντας και αυτοί με τις εμφανίσεις τους, ωστόσο δεν έχουν τα χάλια την σημερινών τους αντιπάλων. Μετρούν μια νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα στα έξι τελευταία και ενώ είναι καλοί αμυντικά, η επιθετική τους δυστοκία πολλές φορές τους στερεί βαθμούς και νίκες. Βρίσκονται στην 7η θέση της ανατολής όντας σε ισοβαθμία με τους Πόρτλαντ που σηματοδοτούν τα πλέι οφ, έτσι στις αγωνιστικές που απομένουν καλούνται να εξαπολύσουν την αντεπίθεσή τους και να βρεθούν στην post season. Κόντρα στους Κολόμπους οι φιλοξενούμενοι οφείλουν να πάρουν τη νίκη ώστε να συνεχίσουν να παλεύουν για μια θέση στην εξάδα και αν παρουσιαστούν σοβαροί και ουσιαστικοί, τότε θα έχουν και τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Κρατάει εκτός η Σπάρτα Ρότερνταμ

Από τη Β’ Ολλανδίας κρατάμε το Χ2 της Σπάρτα Ρότερνταμ κόντρα στην Τβέντε σε απόδοση 1.95. Καλύτερα δε γινόταν για τη Σπάρτα Ρότερνταμ, που πήρε 2/2 νίκες στις περασμένες ισάριθμες αγωνιστικές και έδειξε ότι μπορεί να απειλήσει όλες τις ομάδες. Μετά το πλασματικό εκτός έδρας 1-3 επί της Τσβόλε, αποτέλεσμα που ήταν παντελώς «μαγική εικόνα», η ομάδα του Άλεξ Παστούρ επικράτησε εντός έδρας 1-0 της Γκόου Αχέντ Ιγκλς στο ντέρμπι των νεοφώτιστων, ένα σκορ που απέδωσε δικαιοσύνη. Ήταν καλύτερη η Σπάρτα στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης και μπορεί να μην έβγαλε κλασικές ευκαιρίες, εντούτοις ήταν η ομάδα που έδειχνε ότι αναζητά με μεγαλύτερο ζήλο το γκολ. Τελικά αυτό ήρθε στο 85’ απ’ το σημείο του πέναλτι και έφερε το δεύτερο διαδοχικό «τρίποντο». Σήμερα πηγαίνει στη δύσκολη έδρα της Τβέντε και θα είναι ικανοποιημένη και με τον πόντο της ισοπαλίας, αφού με 7 βαθμούς σε τέσσερα ματς θα πάει χαρούμενη στη διακοπή. Δεν αναμένονται αλλαγές στην ενδεκάδα.

Στηρίζουμε έδρα και Μπάρι

Συνεχίζουμε με Serie B που κάνει σήμερα πρεμιέρα και επιλέγουμε την αναμέτρηση Μπάρι – Τσιταντέλα και τον «Άσσο» σε απόδοση 1.85. Δεν κατάφερε να κερδίσει την άνοδό της στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της χώρας την περασμένη σεζόν η Μπάρι, παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε. Με τους 68 βαθμούς που συγκέντρωσε (19 νίκες, έντεκα ισοπαλίες, 12 ήττες/ 58-48 τα γκολ) κατέκτησε την πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα που της έδωσε το εισιτήριο για τα πλέι οφ. Σε αυτά γνώρισε τον αποκλεισμό από τα προημιτελικά από τη Νοβάρα στην παράταση. Παρελθόν αποτέλεσε από την τεχνική ηγεσία των «πετεινών» ο Αντρέα Καμπλόνε. Στη θέση του προσλήφθηκε ο Ρομπέρτο Στελόνε. Δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο των Λεονέτι (ΕΠ), Γιακιμόφσκι (ΜΕ), Γκεμίτι (ΑΜ), Πετρόπουλου (ΕΠ) και Ντονάτι (ΜΕ). Από εκεί και πέρα η Μπάρι ενισχύθηκε με τον Φουρλάν (ΜΕ), τον οποίο απέκτησε έναντι 450.000 ευρώ από την Τερνάνα. Από εκεί και πέρα απέκτησε πέντε ποδοσφαιριστές με τη μορφή ελευθέρας. Σε αυτούς συγκαταλέγεται και ο Μόρας (ΑΜ). Τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ιταλίας γνώρισε ο σύλλογος, μετά την εκτός έδρας ήττα στην παράταση από την Παλέρμο με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Τσότσεφ στο 120’. Η Μπάρι έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στο 90’, λόγω της αποβολής του Κασάνι.

Over 2.5 στο Goodison Park

Μεταφερόμαστε στην Premier League από όπου έχουμε επιλέξει σήμερα το Over 2.5 στην αναμέτρηση Έβερτον – Στόουκ Σίτι σε απόδοση 2.00. Θετικές οι εντυπώσεις που αφήνει η νέα Έβερτον του Ρόναλντ Κούμαν, δημιουργώντας προσδοκίες για ακόμα πιο δυνατό σύνολο, όταν ο Ολλανδός έχει στο 100% διαθέσιμα όλα τα «εργαλεία» του. Αήττητα παραμένουν τα «ζαχαρωτά» στις δύο πρώτες αγωνιστικές, αφού το ισόπαλο 1-1 της πρεμιέρας απέναντι στην Έβερτον συνοδεύθηκε από το διπλό (με ανατροπή) επί της Γουέστ Μπρομ του περασμένου Σαββάτου. Μεσοβδόμαδα η Έβερτον έκανε… πάρτι απέναντι στη Γέοβιλ για το Λιγκ Καπ. «Έχουμε πραγματοποιήσει μία καλή αρχή. Η νίκη επί της Γουέστ Μπρομ μας αύξησε την αυτοπεποίθηση, όμως ταυτόχρονα πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το αυριανό ματς. Τα παιχνίδια με τη Στόουκ είναι πάντα σκληρά», σημείωσε με νόημα ο Κούμαν στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Παραμένουν στα πιτς οι Μπέσιτς και Κόουλμαν, ενώ στο… 60-40 για να δώσουν το «παρών» στο σημερινό ματς είναι οι μέσοι ΜακΚάρθι, Γκίμπσον και Κλέβερλι. Σχεδόν σίγουρο θεωρείται το ντεμπούτο στο αρχικό σχήμα για τους νεοφερμένους Γουίλιαμς (ΑΜ) και Μπολάσι (εξτρέμ). Είναι χαρακτηριστικό πως έχει σκοράρει και στα τρία φετινά επίσημα παιχνίδια της.

Η Στόουκ, με τη σειρά της, επιζητά ακόμα το παρθενικό της τρίποντο στη φετινή Πρέμιερσιπ. Στην πρεμιέρα έφυγε με έναν πολύτιμο βαθμό από την έδρα της Μίντλεσμπρο (1-1), όμως το περασμένο Σάββατο δεν κατάφερε να προβάλλει ισχυρή αντίσταση στη Μάντσεστερ Σίτι, δεχόμενη τη βαριά εντός έδρας ήττα με 1-4. Και οι «πότερς» προέρχονται από επιβλητική εμφάνιση στο Λιγκ Καπ, όπου διέσυραν με «τεσσάρα» τη Στίβενεϊτζ.

Σε τσεκ της τελευταίας στιγμής θα υποβληθεί ο μεσοεπιθετικός Σακίρι, που έχασε το ματς της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι. Παραμένουν στα πιτς οι Μπάτλαντ, Τζόνσον, Αφελάι και Άιρλαντ, ενώ «φλερτάρει» με φανέλα βασικού ο Πίτερ Κράουτς, μετά το μεσοβδόμαδο «χατ-τρικ» στο παιχνίδι του Λιγκ Καπ. Τις 250 συμμετοχές σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ θα φτάσει σήμερα ο μέσος Γουίλαν, τη στιγμή που αυξάνεται η φημολογία για την έλευση του αμυντικού Μαμαντού Σακό (ως δανεικού από τη Λίβερπουλ).

Παίρνει το «τρίποντο» η Λέιτον Όριεντ

Συνεχίζουμε από τη Β’ Αγγλίας από όπου έχουμε ξεχωρίσει την αναμέτρηση Λέιτον Όριεντ – Μάνσφιλντ και τον «Άσσο» σε απόδοση 2.05. Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 1-2 κατάφερε να επικρατήσει της Γκρίμσμπι την προηγούμενη αγωνιστική η Λέιτον. Καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης προηγήθηκε με τέρματα των Κέλι (58’) και Πάλμερ (77’), με την Γκρίμσμπι να διαμορφώνει το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις. Δεύτερη σερί νίκη για το συγκρότημα του Χεσενθάλερ που σκαρφάλωσε στην 4η θέση και στο -2 από την κορυφή. Θέλει να εκμεταλλευτεί το καλό της μομέντουμ και υποδέχεται τη Μάνσφιλντ έχοντας την παράδοση με το μέρος της.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ: Έρχεται ο Β’ Κύκλος της σειράς

Με 8 νέα επεισόδια έρχεται την επόμενη σεζόν ο δεύτερος κύκλος της σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γιώργου Γκικαπέππα. Η «Έρημη χώρα», η...