Για δημιουργία κλίματος δυσπιστίας προς τους ξένους έκανε λόγο ο Κωστής Χατζηδάκης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις των κ. Τόσκα και Πολάκη ενώ κάλεσε την κυβέρνηση «να κάνει συμμαχία με την κοινή λογική» για την ανάπτυξη της οικονομίας.

Όπως ανέφερε στον ΣΚΑΪ «Οι δηλώσεις του κ. Τόσκα και του κ. Πολάκη αποδεικνύουν ότι έχουμε κυβέρνηση που δεν συναντούμε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και δεν μπορούν να πείσουν τους ξένους ότι κάνουμε μια νέα αρχή» και συνέχισε «Κάτι πάει στραβά στην κυβέρνηση... Υπάρχει θέμα διάκρισης των εξουσιών και ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης», δήλωσε για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Π. Πολάκη.


Αναφερόμενος στις δηλώσεις Τόσκα για διάλογο με τις συλλογικότητες των Εξαρχείων, ανέφερε πως «δεν γίνεται διάλογος με καταληψίες αυτό ξεπερνά τη φαντασία. Αν η κυβέρνηση πιστεύει ότι πρέπει να νομιμοποιήσει τις καταλήψεις να φέρει ν/σ στη Βουλή και να τοποθετηθεί» .

Τέλος, ο κ. Χατζηδάκης σχολίασε πως «Η κυβέρνηση έχει μετατρέψει τη χώρα σε χώρα του ‘‘ου μπλέξεις’’ (...) Να ακολουθήσουμε το δρόμο της Κύπρου και της Ιρλανδίας με χαμηλότερες δαπάνες και χαμηλότερους φόρους... Δεν το καταλαβαίνει η κυβέρνηση, είναι δέσμια των ιδεοληψιών της» και κάλεσε την κυβέρνηση «να κάνει συμμαχία με την κοινή λογική» για την ανάπτυξη της οικονομίας, αντί να υπονομεύει τις διαρθρωτικές αλλαγές.

kathimerini.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top