Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα… πήρε με τον Κουμουτσάκο ο Μητσοτάκης – Το παρασκήνιο της «ορθής επανάληψης»

Μια σκληρή δοκιμασία πέρασαν την Τρίτη οι σχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Γιώργου Κουμουτσάκου σύμφωνα με το paraskhnio.gr

Ο λόγος η διπλή ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας και του εκπροσώπου Τύπου, Γιώργου Κουμουτσάκου για το διαγωνισμό και τις τηλεοπτικές άδειες.

Η απόφαση του Κουμουτσάκου να δηλώσει πως όταν η Νέα Δημοκρατία έρθει στην κυβέρνηση θα δώσει και άλλες άδειες σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στον τρίτο όροφο της Πειραιώς, αφού έτσι έμμεσα αναγνώριζε το νόμο Παππά ενώ όλο αυτό το διάστημα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν εναντίον.

Όπως αναφέρει το 15minutes.gr ο διευθυντής του προέδρου της ΝΔ, ο Μιχάλης Μπεκίρης κατέβηκε στον δεύτερο όροφο και ζήτησε από τον κ. Γ. Κουμουτσάκο να… διορθώσει την ανακοίνωση που είχε βγάλει λίγα λεπτά πριν εκφράζοντας τη δυσφορία της ηγεσίας.

Ο Γ. Κουμουτσάκος έβγαλε νέα διορθωτική ανακοίνωση, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για κατάργηση του νόμου Παππά ενώ στο ενδιάμεσο για πρώτη φόρα η Πειραιώς έστειλε στα email των διαπιστευμένων συντακτών πως σε λίγο θα βρει νέα δήλωση (ορθή επανάληψη).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ