Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εγκαταλείπει τις… χλιδάτες συνήθειες ο Βαρουφάκης

Ναι, ναι όπως ακούτε… ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης αρχίζει και εγκαταλείπει σιγά-σιγά τις χλιδάτες συνήθειες, όπως για παράδειγμα τα καλοκαίρια στη βίλα του στην Αίγινα.

Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που ισχυρίζονται ότι δεν μπορεί πλέον να κυκλοφορήσει στην Αίγινα.

Αφού, λοιπόν υποσχέθηκε ότι θα κάνει δικό του κόμμα και ότι θα δώσει στη δημοσιότητα τα πρακτικά των συνεδριάσεων των Eurogroups, πήρε με τη μηχανή του τη Δανάη και πήγαν φιλοξενούμενοι στον αδελφό της στις Σπέτσες.

Όπως γράφει ο «ΒΗΜΑτοδότης» το βράδυ της Δευτέρας, όταν η κίνηση στην Ντάπια κόπασε, έσκασε μύτη στο εστιατόριο On the Verandah του Poseidonion Grand Hotel για ένα ρομαντικό δείπνο με τη γυναίκα του.

Πάντως, ο πρώην υπουργός φαίνεται πως είναι λιγάκι περίεργος και στο φαγητό του, αφού ξεκίνησε το γεύμα του με μια σαλάτα «Βόλτα στο μποστάνι» που περιλαμβάνει βιολογικά λαχανικά σε διάφορες υφές.

Στη συνέχεια ακολούθησε ορεκτικό Red hot Chilli σαγανάκι που περιλαμβάνει γαρίδα bloddy ούζο, ενώ για κυρίως πιάτο παρήγγειλε «Τραγανή Σπετσιώτα» με λαβράκι, χωριάτικο ψωμί, ντομάτες και βασιλικό.

Από το γεύμα δεν θα μπορούσε να λείπει ένα γλυκάκι, ένα «γαλακτομπούρεκο σε αποδόμηση». Και εκεί που έδειξε τον… ακτιβισμό του στο ποτό ήταν όταν ζήτησε να του ανοίξουν το κρασί «Τρεις, τρεις παράδες» από το κτήμα Γ. Κοκοτού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 75 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 75 Η εξέλιξη της υπόθεσης του Ρήγα, βαραίνει πάρα πολύ το...