Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Σαμαράς με τη σύζυγο και τον γιο του σε εγκαίνια στο Ναύπλιο

Με την παρουσία του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου δημότη Ναυπλιέων Αντώνη Σαμαρά άνοιξαν επίσημα οι πόρτες του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ», για την ομαδική έκθεση ζωγραφικής, αγιογραφίας και προσωπογραφίας με έργα Ναυπλιωτών καλλιτεχνών, την Κυριακή 21 Αυγούστου 2016.

Ο κ. Σαμαράς παραβρέθηκε με τη σύζυγό του Γεωργία και τον γιο του, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συζητήσει και να γνωρίσει τα έργα των Ναυπλιωτών καλλιτεχνών.

Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν στην αίθουσα του Συλλόγου στην παλιά πόλη του Ναυπλίου όπου συμμετέχουν οι καλλιτέχνες (με αλφαβητική σειρά): Σωτηρία Αλεξιάδη, Κώστας Δημούλης, Βαγγέλης Ζερβόπουλος, Κατερίνα Μπεκιάρη – Βασιλείου, Γιάννης Νόνης και Άγγελος Πατρινιός.

Επίσης, σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, στα εγκαίνια της έκθεσης παρευρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ κ. Πόπη Καλκούνου, η δημοτική σύμβουλος Μαρία Ράλλη και πολλοί Ναυπλιείς.

samektesi1

samektesi2

samektesi3

samektesi4

samektesi5

samektesi6

samektesi7

samektesi8

samektesi9

samektesi10

samektesi11
samektesi12
newsbeast.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 131 (VIDEO)

Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της σειράς Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 131 Η αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας της Βιολέτας τρομοκρατεί την Νικολίνα η οποία αποφασίζει και ως...