Έμμεση επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά μέσω του γιου του κάνει σήμερα η εφημερίδα Αυγή με παραπολιτικό σχόλιό της, το οποίο ξεκινά από τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον Πύρρο Δήμα. Εάν μπερδευτήκατε, διαβάστε το σχόλιο και θα καταλάβετε. Γράφει η εφημερίδα:


"Στο σημείωμα υπεράσπισης του Πύρρου Δήμα, που έγινε διάλεξη για την αριστεία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι γνώρισε από κοντά τον ολυμπιονίκη, καθώς τα παιδιά τους ήταν συμμαθητές στο ίδιο σχολείο. Δεν ανέφερε σε ποιο σχολείο, διότι έκρινε ότι δεν συνέφερε. Δεν συνέφερε να πει πως ήταν συμμαθητές στο Αμερικανικό Κολέγιο Αθηνών, Διότι εκεί την αριστεία την πήρε το ποτάμι.


Εκεί πιάστηκε να αντιγράφει ο υιός Σαμαρά και αντί να τιμωρηθεί ο υιός, απολύθηκε η καθηγήτρια που τον έπιασε να αντιγράφει! Για τόσο μεγάλη αριστεία μιλάμε. Για αριστεία που με 50.000 δολάρια το χρόνο γίνεσαι δεκτός από τα αμερικανικά πανεπιστήμια αν είσαι παιδί διάσημου πολίτη μιας ξένης χώρας".

parapolitika.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top