"Καλορίζικα τα νέα γραφεία" εύχεται στη ΝΔ, ο πρώην υπουργός και εκπρόσωπος του κόμματος, Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος ασκεί κριτική στη ηγεσία της ΝΔ για το γεγονός ότι η Αξιωματική Αντιπολίτευση έχει αποφύγει να βγάλει ανακοίνωση, μέχρι τώρα, για την προκλητική επίθεση που δέχτηκε ο Πρόεδρος Δημοκρατίας από την Άγκυρα για τις δηλώσεις του"Καλορίζικα τα νέα γραφεία" εύχεται στη ΝΔ, ο πρώην υπουργός και εκπρόσωπος του κόμματος, Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος ασκεί κριτική στη ηγεσία της ΝΔ για το γεγονός ότι η Αξιωματική Αντιπολίτευση έχει αποφύγει να βγάλει ανακοίνωση, μέχρι τώρα, για την προκλητική επίθεση που δέχτηκε ο Πρόεδρος Δημοκρατίας από την Άγκυρα για τις δηλώσεις του για το θέμα της γεονοκτονίας των Ποντίων.

Η δήλωση του κ. Μιχελάκη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ έχει ως εξής:

-Κύριε Μιχελάκη προ ημερών είχατε δηλώσει αναφορικά με την μετακόμιση της ΝΔ στα καινούργια γραφεία ότι "αφού θέλει να μετακομίσει ας κάνει και καινούργιο κόμμα ο κ. Μητσοτάκης. Θεωρείται ότι ο πρόεδρος της ΝΔ θέλει να ξεκόψει από το παρελθόν του κόμματος;

- "Κατ’ αρχήν εύχομαι τα νέα γραφεία της ΝΔ να είναι καλορίζικα. Ήταν μια κίνηση που έπρεπε να γίνει. Το κόμμα έπρεπε να αποδείξει ότι μπορεί να βάλει σε τάξη το σπίτι του για να μπορεί να πείσει και την κοινωνία ότι μπορεί να βάλει και σε τάξη την χώρα. Όμως, η αλλαγή των γραφείων δεν σημαίνει και αλλαγή κόμματος. Η αλλαγή των γραφείων δεν σημαίνει ότι κόβουμε την ιστορική και ιδεολογική συνέχεια της ΝΔ. Δυστυχώς όμως οι τελευταίες πρακτικές της νέας ηγεσίας δείχνουν ότι θέλουν να κόψουν αυτή την ιδεολογική και ιστορική συνέχεια της παράταξης. Για παράδειγμα, η επικοινωνιακή ομερτά που έχει επιβληθεί για το θέμα του Γεωργίου και της ΕΛΣΤΑΤ δείχνει ότι η νέα ηγεσία προσπαθεί να ρίξει μια βαριά σκιά στα γεγονότα του 2009. Να μην μάθουμε ποιοι ευθύνονται για το πώς μπήκαμε στη μέγγενη της τρόικας και των μνημονίων. Δείχνει ακόμα ότι η νέα ηγεσία δεν σέβεται την ιστορία της παράταξης και τους ηγέτες της. Η τακτική αυτή δυστυχώς δεν σταματάει μόνο στο θέμα της ΕΛΣΤΑΤ. Τελευταίο παράδειγμα η απόφαση της ΝΔ να μην βγάλει καμιά ανακοίνωση για την αήθη και προκλητική ανακοίνωση της Άγκυρας κατά του προέδρου της Δημοκρατίας για το θέμα της γενοκτονίας των Ποντίων. Άραγε έχει αλλάξει και αυτή η θέση της ΝΔ πάνω στο θέμα αυτό; Ελπίζω προσωπικά πως όχι . Καλύτερη απάντηση πάντως για αυτό θα ήταν μια ανακοίνωση έστω και τώρα την τελευταία στιγμή. Θα περιμένουμε...".
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top