Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΕΛΕΟΣ…θέλουμε (!) πρωτάθλημα.

του Νικόλαου Φωτάκη

Εκεί, που σκεφτόμουν να μοιραστώ μαζί σας, τις σκέψεις-εκτιμήσεις μου για τις σημερινές, βραδινές ευρωπαϊκές ρεβάνς των ελληνικών ομάδων στα προκριματικά του Europa League, όσα έγιναν στο χθεσινό φιλικό της ΑΕΚ με τον Άρη με προβλημάτισαν και με οδήγησαν σε κάποια άλλα συμπεράσματα τα οποία αποδεικνύουν σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.

 Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά…ο κ. Κοντώνης λίγες μέρες πριν, είχε αναβάλει τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος ενώ την ίδια στιγμή η ΕΠΟ εξαπόλυσε επίθεση στον ίδιο με άγριους και βαριούς χαρακτηρισμούς στο πρόσωπο του. Κάτι, το οποίο δείχνει ότι δεν υπάρχει καμία σχέση εμπιστοσύνης και κυρίως σχέση συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ας τα αφήσουμε όμως όλα αυτά, …και να πάμε στα γεγονότα που ούτε σε χώρα τριτοκοσμική δε συμβαίνουν, αλλά διαδραματίστηκαν στο χθεσινό ΦΙΛΙΚΟ της ΑΕΚ με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη. Ενώ, η ΑΕΚ λοιπόν βρίσκονταν μπροστά στο σκορ άγνωστοι-οι γνωστοί ανεγκέφαλοι των ελληνικών γηπέδων πέταξαν κροτίδα παρακαλώ στο τερματοφύλακα της ΑΕΚ, τον Ανέστη χωρίς όμως ευτυχώς να τραυματιστεί. Το σόου των ανεγκέφαλων συνεχίστηκε και εκτός γηπέδου με οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Άρη να λύνουν τις διαφορές τους με κάθε τρόπο και την αστυνομία να οδηγείται σε αρκετές συλλήψεις.

Τα συμπεράσματά μου ?

– Δε γίνεται να ζητάμε πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, σε μια χώρα που η ΕΠΟ με τον υπουργό αθλητισμού συγκρούονται με κάθε μέσο και δε προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα από κοινού, αλλά μονάχα ο καθένας προσπαθεί να προβληθεί του άλλου.

– Δε γίνεται να ζητάμε πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, σε μια χώρα που η κάθε διοίκηση κοιτάζει το συμφέρον της και μονό.

– Δε γίνεται να ζητάμε πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, σε μια χώρα που μέχρι και σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας, τον Αύγουστο μήνα, άλλη μια φορά κυριάρχησε ο νόμος των ανεγκέφαλων.

Υ.Σ1:κλείστε το μαγαζί, αλλάξτε τα όλα και κάτι μπορεί να γίνει!

Υ.Σ2:ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και στις 3 ελληνικές ομάδες σήμερα, το χρειαζόμαστε ως χώρα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 49 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ που βλέπουμε ατον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 49 Ο Κοσμάς προσπαθεί με νύχια και με δόντια να πείσει τη...