Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Σκοράρουν αμφότερες στο “Γουέμπλεϊ”, νίκη για Ροβανιέμι

Πλήθος επιλογών μας προσφέρει και το σημερινό κυριακάτικο κουπόνι, καθώς σιγά-σιγά μπαίνουν στο… χορό πολλά πρωταθλήματα από όλη την υφήλιο. Καταλήγουμε, λοιπόν, σε “καρέ” προτάσεων, με τις… στάσεις μας να γίνονται σε Αγγλία, Γερμανία, Φινλανδία και ΗΠΑ. Εσείς, βέβαια, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρίσκεται τα πάντα που αφορούν το στοίχημα, όπως προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων. Μεταξύ αυτών και τα προγνωστικά Βραζιλίας.

Γκολ εκατέρωθεν στο “Κομιούνιτι Σιλντ”

Ξεκινάμε, λοιπόν, με τον τελικό του βρετανικού “Κομιούνιτι Σιλντ” ανάμεσα στη Λέστερ και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου πηγαίνουμε με το Goal / Goal σε απόδοση 1.85. Με ένα πολύ ενδιαφέρον ματς ξεκινά η σεζόν 2016/2017 στο Νησί. Η πρωταθλήτρια Λέστερ κοντράρεται με την Κυπελλούχο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με έπαθλο την κούπα του «Κομιούνιτι Σιλντ». Παγκόσμιο θαυμασμό προκάλεσαν οι «αλεπούδες» του Κλαούντιο Ρανιέρι στην περσινή Πρέμιερ Λιγκ, γράφοντας ένα από τα ομορφότερα ποδοσφαιρικά «παραμύθια». Φέτος, μπαίνουν με στόχο να διατηρηθούν σε υψηλά επίπεδα. Τρεις νίκες και δύο ήττες μέτρησε η Λέστερ στα πέντε καλοκαιρινά φιλικά, με τα δύο τελευταία να συνδυάζονται με τις βαριές ήττες από Παρί Σεν Ζερμέν (4-0) και Μπαρτσελόνα (4-2). Στο μεταγραφικό κομμάτι, η μοναδική μεγάλη απώλεια από το ρόστερ ήταν αυτή του Γάλλου μέσου Ν’ Γκολό Καντέ, ο οποίος πουλήθηκε στην Τσέλσι έναντι 36 εκατ. ευρώ. Πολύ σημαντική η παραμονή των Βάρντι και Μαρέζ, ενώ παράλληλα αποτελούν νέα πρόσωπα ο κίπερ Τσίλερ, ο αμυντικός Λουίς Ερνάντεθ, οι μέσοι Καπούστκα και Μεντί και ο επιθετικός Αχμέντ Μούσα.

Η εποχή του Ζοζέ Μουρίνιο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκινάει και… επίσημα σήμερα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» θα επιδιώξουν με μεγάλο πάθος την κατάκτηση της κούπας του «Κομιούνιτι Σιλντ», προκειμένου να δείξουν ότι… επανέρχονται δυναμικά στο προσκήνιο. Δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα (1-4 από Ντόρτμουντ) μέτρησε η Γιουνάιτεντ στα τέσσερα καλοκαιρινά φιλικά, ενώ αναβλήθηκε το πολύ ενδιαφέρον φιλικό απέναντι στη συμπολίτισσα Σίτι. Τρεις πολύ σημαντικές προσθήκες έκαναν στο ρόστερ τους οι «κόκκινοι διάβολοι», με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να έρχεται ως ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν και ταυτόχρονα να δαπανώνται συνολικά 80 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Μπαϊγί (από Βιγιαρεάλ) και του μέσου Μικταριάν (από Ντόρτμουντ). Ο μπακ Βαρέλα δόθηκε δανεικός στην Άιντραχτ, ενώ συνεχίζεται το… σίριαλ για την απόκτηση (ή μη) του Πογκμπά από τη Γιουβέντους. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου του Μουρίνιο στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουνάιτεντ, οι αμυντικοί Σμόλινγκ και Φονσού-Μενσά επέστρεψαν σε ρυθμούς προπονήσεων και είναι διαθέσιμοι για το σημερινό ματς.

Εμπιστοσύνη στη Ροβανιέμι

Συνεχίζουμε με Α’ Φινλανδίας, όπου επιλέγουμε τον Άσσο της Ροβανιέμι επί της Βάασα σε απόδοση 2.10. Αήττητη παραμένει εδώ και οκτώ αγωνιστικές η Ροβανιέμι, η οποία μετράει πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γιούχα Μάλινεν φιλοξενήθηκε από την Κουόπιο, κόντρα στην οποία κατάφερε να προηγηθεί μετά από έντεκα λεπτά αγώνα, με το τέρμα του Κόκο. Ωστόσο στο ξεκίνημα της επανάληψης δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης, με το 1-1 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Η ισοπαλία αυτή έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί των πέντε αγώνων που έτρεχε η Ροβανιέμι. Από αήττητο σερί προέρχεται ωστόσο και η Βάασα, η οποία αγνοεί την ήττα εδώ και εφτά αγωνιστικές, όπου και έχει απολογισμό έξι νίκες και μια ισοπαλία. Το νικηφόρο σερί των έξι αγώνων της έλαβε τέλος την προηγούμενη αγωνιστική, όταν η ομάδα του Πέτρι Βουορίνεν φιλοξενήθηκε από την Κέμι Κινγκς. Οι δυο ομάδες δεν εντυπωσίασαν με την εμφάνιση τους και ως εκ τούτου αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ. Θεωρούμε, πάντως, ότι οι γηπεδούχοι θα εκμεταλλευθούν σήμερα τη δύναμη της έδρας τους.

Προβάδισμα η Μπίλεφελντ

Από τη Β’Γερμανίας θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση της Μπίλεφελντ με την Καρλσρούη, επιλέγοντας τον Άσσο DNB σε απόδοση 1.80 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Η Μπίλεφελντ κατάφερε να εξασφαλίσει με σχετική άνεση την παραμονή της στην κατηγορία την περσινή σεζόν, με την 12η θέση να χαρακτηρίζεται ως επιτυχία. Φέτος κοιτάει ψηλότερα, θέλοντας να εδραιωθεί στην 2η κατηγορία της Γερμανίας. Στην τεχνική ηγεσία θα βρίσκεται φέτος ο Ρούντιγκερ Ρεμ, που αντικατέστησε τον Νόρμπερτ Μάιερ. Λίγες οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της, παρέμειναν βασικά στελέχη της περσινής σεζόν, ενώ Χόλοτα, Χάρτερτς, Πριτλ και Κακουταλούα είναι τα νέα πρόσωπα. Έδειξε ένα καλό πρόσωπο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, ξεχωρίζουν οι νίκες επί των Πρίμπραμ (4-0), Ρίζεσπορ (0-2) και Μαρσέιγ (1-0). Η περσινή σεζόν δεν έκρυβε συγκινήσεις για την Καρλσρούη, ενώ η 7η θέση μόνο ως επιτυχία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Στόχος της για φέτος να διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη τριάδα. Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Μάρκους Καουζίνσκι, με τον Τόμας Οραλ να είναι ο διάδοχος του. Δεν έγιναν σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις, ενώ αντίθετα, πουλήθηκαν οι καλοί αμυντικοί Γκούλντε, Κέπκε και Μέφερτ. Στα φιλικά προετοιμασίας της εντυπωσίασε κόντρα σε Φράιμπουργκ (2-9) και Μπασασκεχίρ (0-1), ενώ ηττήθηκε από Γουέστ Χαμ (3-0) και Ντέρμπι Κάουντι (0-2). Δίνουμε προβάδισμα στην Μπίλεφελντ.

Στήριξη στο Πόρτλαντ

Η τετράδα των σημερινών μας προτάσεων ολοκληρώνεται με MLS και πιο συγκεκριμένα με τον Άσσο του Πόρτλαντ επί του Κάνσας σε απόδοση 2.16. Να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα θέλουν οι Πόρτλαντ Τίμπερς, οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν κάποιο βαθμό εδώ και δυο αγωνιστικές. Πιο συγκεκριμένα, μετά τη νίκη επί των Σιάτλ (3-1), η ομάδα του Κάλεμπ Πόρτερ δεν τα καταφέρε κόντρα σε Λος Άντζελες (1-2) και Κάνσας (1-0). Με το Κάνσας αναμετρήθηκε και πάλι την περασμένη Κυριακή, εκτός έδρας, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 και απόψε θέλει να πάρει μια άτυπη ρεβάνς. Μετά από 23 παιχνίδια, βρίσκονται στην 7η θέση της δυτικής περιφέρειας, όπου και μετρούν 29 βαθμούς. Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάταση βρίσκεται το Κάνσας, το οποίο προέρχεται από δυο σερί νίκες και θέλει να πετύχει ακόμη μια απόψε. Μετά την εντός έδρας νίκη 3-0 επί των Σιάτλ, η ομάδα του Πίτερ Βερμς φιλοξένησε τους αποψινούς της αντίπαλους, στα πλαίσια της προηγούμενη αγωνιστικής. Το Κάνσας, αν και δυσκολεύτηκε, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0, χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Πέτερσον στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης. Με τη νίκη αυτή, έφτασε τους 34 βαθμούς μετά από 24 παιχνίδια και ισοβαθμεί στην 3η θέση της δυτικής περιφέρειας με το Σολτ Λέικ, το οποίο έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο. Πιστεύουμε ότι το Πόρτλαντ θα “σηκώσει κεφάλι” στο σημερινό ματς.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ