Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΕΙ! Γιατί ο Φίλης είναι χαρούμενος για τη Μπαζιάνα

Περισσότερο και από την Περιστέρα χάρηκε ο Νίκος Φίλης για την απόσπαση της από την Κοζάνη στο Πολυτεχνείο και αυτό διότι όπως λέει ο ίδιος «είναι πολύ άξια… δεν θα έχει πρόβλημα. Στο Πολυτεχνείο θα τα πάει άριστα, όπως τα πήγε και στην Κοζάνη», σύμφωνα με το crashonline.gr.

Ο κ. Φίλης όμως όπως αναφέρει ο «ΒΗΜΑτοδότη» σε δημοσίευμα του λέει: «Και επί Σαμαρά είχε πάρει απόσπαση η κυρία Μπαζιάνα. Μπορούσε να την κόψει; Όχι, δεν μπορούσε. Εγώ όμως, εάν ήθελα, θα μπορούσα να την κόψω. Ως υπουργός Παιδείας μπορούσα να μην εγκρίνω την απόσπασή της, αλλά δεν το έκανα, γιατί είναι άξια».

Πάντως, να υπενθυμίσουμε ότι η κυρία Μπαζιάνα δίδαξε για έναν χρόνο στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών και συνήθως η αίθουσα όταν δίδασκε ήταν γεμάτη.

Όπως υποστηρίζουν οι φοιτητές της η σύντροφος του πρωθυπουργού ήταν αυστηρή και τυπική και απέφευγε τις πολιτικές συζητήσεις. Πήγαινε κάθε Δευτέρα στην Κοζάνη, κάποτε απευθείας αεροπορικώς και κάποτε μέσω Θεσσαλονίκης. Ποτέ δεν διανυκτέρευσε, αν και οι συνάδελφοί της συχνά της πρότειναν ξεναγήσεις, καθώς ήθελε βρίσκεται κοντά στα παιδιά της.

Και ξαφνικά ήρθε η γνωστή τροπολογία και η κυρία Μπαζιάνα κατάφερε («από… τύχη» λένε στο υπουργείο Παιδείας) να αποσπασθεί στο ΕΜΠ: «Άλλοι 60 είχαν την ίδια τύχη» λέει ο κ. Φίλης, ο οποίος θα πρέπει να καμαρώνει επειδή επί υπουργίας του συνετελέσθη τέτοια απόσπαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ουκρανία: Καμία υπηρεσία από τις πρεσβείες του εξωτερικού σε νέους που είναι σε στρατεύσιμη ηλικία

Η Ουκρανία ανέστειλε τις προξενικές υπηρεσίες για τους άνδρες της σε στρατεύσιμη ηλικία που ζουν στο εξωτερικό με εξαίρεση αυτούς που χρειάζεται να επιστρέψουν...