Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Η Άννα Φόνσου χάρισε ένα διαμέρισμα στον Ανδρέα Μπάρκουλη

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης, όπως είναι γνωστό, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, εκτός από τα προβλήματα υγείας. Η παλιά καλή του φίλη και συνάδελφος, Άννα Φόνσου, αποφάσισε να του κάνει δώρο ένα σπίτι για να μένει με τη σύζυγό του Μαρία και τον γιο του Νίκο, χωρίς να πληρώνει ενοίκιο.

Όπως γράφει στην εφημερίδα Espresso ο Αλκίνοος Μπουνιάς, πρόκειται για ένα διαμέρισμα στα Πατήσια, που ανήκει στο Σπίτι τη΄ς Ηθοποιού και στο οποίο θα μπορούν να μετακομίσουν από τον Σεπτέμβριο και μετά. «Η Άννα ήταν πάντα κοντά στον Ανδρέα. Τους δένει μια παλιά μεγάλη φιλία, η οποία με τα χρόνια γίνεται και πιο δυνατή. Είναι πάρα πολλές οι φορές που έχει προσφέρει τον ώμο της για να ακουμπήσει ο Ανδρέας και το «ευχαριστώ» είναι λίγο γι’ αυτή τη γυναίκα με τη χρυσή καρδιά», λέει η Μαρία Μπάρκουλη. Στο σπίτι που μένουν τώρα καταβάλλουν κάθε μήνα 300 ευρώ ενοίκιο.

zappit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να...