Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΣΥΓΝΩΜΗ ΖΗΤΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Γιατί κάλεσε τους Τούρκους να τον συγχωρήσουν

«Συγνώμη» από τον τουρκικό λαό ζήτησε ο πρόεδρος της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενώ εξαπέλυσε νέα πυρά κατά του Φετουλάχ Γκιουλέν.

«Λυπάμαι που δεν κατάφερα να αποκαλύψω πριν από καιρό το αληθινό πρόσωπο αυτής της προδοτικής οργάνωσης», είπε ο Ερντογάν στο πλαίσιο διάσκεψης θρησκευτικών ηγετών στην Άγκυρα., προσθέτοντας ότι «οφείλουμε να είμαστε υπόλογοι τόσο στον Θεό μας όσο και στον λαό μας ώστε να μας συγχωρήσουν».

Μιλώντας για την οργάνωση του Γκιουλέν, FETO: «Εγώ προσωπικά βοήθησα αυτή τη δομή παρά τις διαφορές απόψεων για πολλά θέματα, με τη σκέψη ότι μπορούμε να συμφωνήσουμε στον ελάχιστο κοινό παρονομαστή».

Ο Ερντογάν τόνισε πως «ανεχθήκαμε (τους υποστηρικτές του Γκιουλέν) γιατί έλεγαν “Αλλάχ”» και δήλωσε πως «από τώρα, ο καιρός των αμφιβολιών παρήλθε και η εποχή της μάχης άρχισε».

«Από τώρα, όποιος τείνει ευήκοον ους στο παραλήρημα αυτού του τσαρλατάνου», αυτού «του τρομοκράτη ηγέτη στην Πενσιλβάνια, πρέπει να είναι έτοιμος να υποστεί τις συνέπειες. Η μεγαλύτερη συμμορία κλεφτών στην Ιστορία έθεσε υπό ομηρία το παρελθόν και το μέλλον δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων, συμπλήρωσε.

crashonline.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ