Μία αποκάλυψη που φαίνεται πως… αναστάτωσε κάποιος έκανε μέσα από το Facebook ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ευάγγελος Αντώναρος, σύμφωνα με το paraskhnio.gr

Ο κ. Αντώναρος σε ανάρτηση του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης υπογράμμισε πως ως δημοσιογράφος έχει αποκτήσει μία συνήθεια να καταγράφει σε σημειωματάριο και μάλιστα λεπτομερειακά, το περιεχόμενο όλων των συνομιλιών που έχω. Επίσημων, ιδιωτικών και εμπιστευτικών.

Πολλές από αυτές τις συνομιλίες έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αναμένεται ο κ. Αντώναρος να γράψει αρκετά βιβλία. Κατά δήλωση του είναι έτοιμα δύο που θα εκδοθούν στην ώρα τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου:

«Από νεαρός δημοσιογράφος έχω αποκτήσει μια συνήθεια, την οποία τηρώ απαρέγκλιτα μέχρι σήμερα. Να καταγράφω, και μάλιστα λεπτομερειακά, το περιεχόμενο όλων των συνομιλιών που έχω. Επίσημων, ιδιωτικών και εμπιστευτικών. Έχω γεμίσει εκατοντάδες από σημειωματάρια που τώρα βέβαια πια έχουν σκαναρισθεί κι έχουν μεταφερθεί σ” ένα στικάκι. Για την ακρίβεια σε τέσσερα πανομοιότυπα στικάκια. Το ένα είναι φυσικά στην κατοχή μου. Τα άλλα τρία σε χέρια τριών φίλων μου, από τους οποίους ο ένας στο εξωτερικό.

Τα στοιχεία συναρπαστικά, ιστορικά, αλλά και συχνά γελοία… Από το τι μου είπε ο Ερντογάν πριν εκλεγεί πρωθυπουργός… μέχρι τι ειπώθηκε στο γραφείο του τότε αρχηγού της αξιωμ. αντιπολίτευσης Σαμαρά τον Μάιο του 2010 τη βραδιά της ψήφισης του πρώτου Μνημονίου. Ποιοι ήταν υπέρ και ποιοι κατά… Ενδιαφέροντα πράγματα σας λέω… Ύλη για πέντε έξι βιβλία από τα οποία έχω τελειώσει τα δύο και βρίσκονται σε χέρια φίλων. Σε στικάκια φυσικά. θα εκδοθούν στην …ώρα τους…».

Η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε αντιδράσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και ο κ. Αντώναρος έκανε μια διευκρίνιση:

«Κανέναν δεν απειλώ. Ποτέ. Άλλωστε ο Σαμαράς, όπως κι εγώ, ήταν κατά του πρώτου Μνημονίου. Και πολύ σωστά έκανε. Άλλοι…. πείστηκαν την τελευταία στιγμή. Όσο για τα βιβλία μου δεν θα κυκλοφορήσουν σε «επίκαιρο χρόνο». Άλλωστε αν ήθελα θα το είχα κάνει ήδη».

Ακολούθησε και νεότερη ανάρτηση:

«Επειδή οι κακοήθεις πολλοί κι οι κακεντρεχεις ανοητοι ακόμη περισσότεροι ας τα παρουμε τα πράγματα με τη σειρά.
Βομβες στα χέρια μου δεν έχω. Σιχαίνομαι τις πολεμξκες ενέργειες και τη βία.
Ειπα το αυτονόητο. Οτι απο 20 ετών κρατούσα πάντα σημειώσεις. Αυτονόητο πράγμα για κάθε σοβαρό άνθρωπο. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ. ΔΙΑΘΕΤΩ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΜΝΗΜΗ.
Ο Αντώνης Σαμαράς κατεψήφισε το πρωτο μνημόνιο. Και πιστεύω πως επραξε ορθά. Όπως έκανα κι εγω άλλωστε παρά το ότι στεναχώρησα κάποιους φίλους μου στο εξωτερικό. Κι αυτο πίστευα τότε κι εξακολυθώ να πιστεύω μέχρι σήμερα ότι ακόμη και τότε μπορούσαν να γίνουν αλλαγές στις οριζόντιες περικοπές οπου.μας οδηγησσαν συνειδητα ΓΑΠ και Σία. Αλλοι (τότε και κατοπινοί κορυφαίοι) πίεζαν για ναι.
Τα στοιχεία που έχω δεν αναφέρονται αποκλειστικά στην ελληνική πραγματικότητα. έχω ζήσει πολύ πιο ενδιαγέρουσες καταστάσεις στη δημοσιογραφική μου σταδιοδρομία.
Γι αυτό και τα θέματα των βιβλίων μου ειναι πολλά και ποικίλα.».
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top