Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γύρισε σελίδα η Νέα Δημοκρατία – «Πρεμιέρα» για τα νέα γραφεία στο Μοσχάτο

Το νέο χωροταξικό – Μητσοτάκης: Σήμερα ανοίγει μια νέα σελίδα για τη ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία γύρισε σελίδα καθώς υλοποιήθηκε μία ακόμα υπόσχεση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη όπως διαβάζουμε στο paraskhnio.gr.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης γύρισε σελίδα καθώς μετακόμισε από το κτίριο της Συγγρού σε αυτό στο Μοσχάτο (Πειραιώς 62).

Πρόκειται για ένα ενεργειακό κτίριο το «λίφτινγκ» του οποίου θα καλυφθεί από τη διαφορά στο ενοίκιο που πλήρωνε η ΝΔ και σε αυτό που θα πληρώνει τώρα.

Η διαφορά δεν είναι ασήμαντη. Στη Συγγρού η Νέα Δημοκρατία καλούνταν να καταβάλει 95.000 ενώ τώρα θα δίνει 9.800 ευρώ! Οι εργασίες προχώρησαν με γοργούς ρυθμούς και πλέον εξωτερικά κυριαρχεί το μπλε και το γκρι.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΕΘΝΟΥΣ, το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη θα βρίσκεται στον τρίτο όροφο και διαθέτει βοηθητικό χώρο. Στον ίδιο χώρο θα λειτουργεί και η γραμματεία αλλά και το γραφείο του διευθυντή του. Στον δεύτερο όροφο έχει το στρατηγείο του το επιτελείο των στενών συνεργατών του προέδρου και εδώ βρίσκονται επίσης το γραφείο Τύπου και τα γραφεία των αντιπροέδρων. Τον πρώτο όροφο καταλαμβάνουν οι γραμματείες, η μηχανοργάνωση και η τεχνική υποστήριξη. Να σημειώσουμε πως ο εξοπλισμός είναι υπερσύγχρονος ενώ το κτίριο είναι ενεργειακό.

Το κτίριο

Το κτίριο στην οδό Πειραιώς 62 είναι εμβαδού 2500 τμ και κατασκευάστηκε το 1989 για να στεγάσει τα γραφεία της εταιρείας JVC.Η μετακίνηση της Νέας Δημοκρατίας σε αυτό σχολιάζεται από γνωρίζοντες τα πράγματα στον χώρο της αγορά ως συμφέρουσα και για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Παράλληλα όμως διευκολύνει και τους ιδιοκτήτες του ακινήτου στη Συγγρού.

Μητσοτάκης: Σήμερα ανοίγει μια νέα σελίδα για τη ΝΔ

Στα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο βρέθηκε ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή σήμερα τη μετακόμιση των γραφείων από το κτίριο της λεωφόρου Συγγρού.

Εισερχόμενος στο κτίριο ο κ. Μητσοτάκης μίλησε στους δημοσιογράφους και ευχήθηκε τα νέα γραφεία να είναι καλορίζικα.

«Σήμερα ανοίγει μια νέα σελίδα για τη ΝΔ στα νέα γραφεία. Υλοποιούμε άλλη μία προεκλογική δέσμευση για μετακόμιση σε νέα γραφεία. Βάζουμε σε τάξη τη ΝΔ και στέλνουμε το μήνυμα στον κόσμο ότι μπορούμε να βάλουμε σε τάξη και την χώρα και να την οδηγήσουμε εκτός κρίσης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 «Μείνε μακριά από το παιδί μου», ουρλιάζει έξαλλη η Ηλέκτρα στον Παύλο. Ο Νάσος έχει...