Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αιχμές Παππά για Στουρνάρα: Ο καθένας έχει δικαίωμα για πολιτικές φιλοδοξίες

Σαφείς αιχμές για τη στάση και τις δηλώσεις του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα αφήνει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και μέσα από συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «στο Κόκκινο» διαφαίνεται ότι ο… ψυχρός πόλεμος ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έχει τέλος.

«Ο καθείς έχει το δικαίωμα για πολιτικές φιλοδοξίες. Γίνονται όμως δηλώσεις που ασκούν κριτική στον τρόπο διακυβέρνησης της πρώτης μας περιόδου που δεν θα μένουν αναπάντητες. Η αντιστροφή της πραγματικότητας δεν θα περάσει, οι επιλογές της κυβέρνησης θα δικαιωθούν», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας.

«Οχι σε εκλογές το φθινόπωρο»
Ερωτηθείς στη συνέχεια για το αν θα διενεργηθούν εκλογές το φθινόπωρο, ο κ. Παππάς απάντησε για ακόμη μια φορά «όχι».

Σχολιάζοντας τέλος, τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δήλωσε πως «η ΝΔ αδυνατεί να ξεκινήσει και να ολοκληρώσει μια κριτική και μια κουβέντα σε σχέση με τις πολίτικες επιλογές της κυβέρνησης», ενώ διερωτήθηκε «ο κ. Μητσοτάκης, επειδή διασυρθήκαν με τις δηλώσεις τους για την Πάρο, και ο αντιπρόεδρος του και ο κ. Βρούτσης, θα τους κρατήσει στις θέσεις τους; Οι οποίοι δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να πουν οποιαδήποτε ανακρίβεια».

iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 116 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς εποχής Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 116 Ο Χρήστος απαριθμεί στον Χριστόφορο όλα τα...