Τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη τρολάρουν οι εργαζόμενοι των νοσοκομείου μετά την ανάρτησή του στο Facebook φωτογραφίας που τον δείχνει με συναδέλφους του γιατρούς στο χειρουργείο του νοσοκομείου Σαντορίνης μετά από επιτυχημένη επέμβαση, σύμφωνα με τα parapolitka.gr
Τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) δε μπόρεσαν να αντισταθούν στην είδηση αυτή και απάντησαν με μια άκρως ειρωνική ανακοίνωση. Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσαν τη μορφή προκήρυξης για πρόσληψη «υπουργών, βουλευτών και στελεχών της κυβέρνησης με ατομικές συμβάσεις μίσθωσης έργου για τη στελέχωση…» των περίπου 200 κλειστών κλινών σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας ανά τη χώρα, των κλινικών – φαντάσματα που λειτουργούν χωρίς ειδικευμένους ιατρούς και νοσηλευτές, των κλειστών χειρουργικών τραπεζιών και του ΕΚΑΒ.
«Γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των υπουργών και των βουλευτών της κυβέρνησης και για μερική απασχόληση όταν ευκαιρούν από την εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών διαρκείας» καταλήγει η ανακοίνωση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top