Σε ολόκληρη την Ευρώπη και την Αμερική οι καταλήψεις είναι μία ιστορία δεκαετιών και από αυτήν έχουν προκύψει εμπειρίες και συμπεράσματα» είπε ο Γιώργος Κυρίτσης στην «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΙ μιλώντας για το θέμα των καταλήψεων που έχει δημιουργήσει εσωκομματική κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε τη διαφορά μεταξύ των καταλήψεων σε εγκαταλελειμμένα κτίρια και σε κτίρια που βρίσκονται σε λειτουργία και σε ερώτηση αν μία μέθοδος καταλήψεων, ανεξαρτήτως στόχου, είναι αποδεκτή ως μέθοδος ο κ. Κυρίτσης απέφυγε να δώσει συγκεκριμένη απάντηση λέγοντας πως «Δεν προσφέρεται για γενικεύσεις αυτό το θέμα. Σε όλα υπάρχουν διαβαθμίσεις. Δεκάδες δημόσια κτίρια και κτήματα είναι καταπατημένα και από την Εκκλησία ακόμη», είπε χαρακτηριστικά.

«Αν κολλήσουμε σε δύο ή τρεις καταλήψεις στέγης νομίζω πως αδικούμε το θέμα» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ όπως διαβάζουμε στο parapolitika.gr.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top