Με μια αιφνιδιαστική επιχείρηση στους Νέους Πόρους Πιερίας, οι δυνάμεις της Αστυνομίας συνέλαβαν 19 αλλοδαπούς που έκρυβαν χιλιάδες προϊόντα παρεμπορίου σε έναν χώρο που χρησιμοποιούσαν και ως κατάλυμα και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης, ενώ τους «χρέωσαν» και τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν 16 από το Μπανγκλαντές και τρεις Πακιστανοί ηλικίας από 20 ως 50 χρόνων, που ετοιμάζονταν να ρίξουν στην αγορά 6.500 κομμάτια από ρούχα, παπούτσια, βραχιόλια, γυαλιά ηλίου, ζώνες, φο μπιζού, αξεσουάρ κινητών και άλλα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν όπως ορίζει η νομοθεσία.

*** Αλλά και σε παραλίες της Ροδόπης, συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί από το Μπανγκλαντές οι οποίοι πωλούσαν προϊόντα χωρίς τη νόμιμη άδεια και τους επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν συνολικά 495 ζευγάρια γυαλιά ηλίου, 1.090 βραχιόλια, 180 κρεμαστά λαιμού και πέντε ρολόγια χειρός τα οποία θα καταστραφούν από τις αρμόδιες αρχές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top