«Η κυβέρνηση είναι ένα τερατούργημα που θα καταρρεύσει, όπως ακριβώς κατέρρευσε και το δήθεν αντιμνημονιακό μπλοκ», δηλώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Άποψη.

Μία κολοβή προσπάθεια της κυβέρνησης να αποπροσανατολίσει» χαρακτηρίζει τον εκλογικό νόμο, κάνοντας γνωστό ότι το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει τη δική του πρόταση «μακριά από ιδεολογικά στρατόπεδα».

Σχετικά με τη συνταγματική αναθεώρηση ο κ. Χρηστίδης υπογραμμίζει, ότι ο «αν κ. Τσίπρας που έκανε μία ιδιαίτερα προβληματική συζήτηση, επιχειρήσει να χρησιμοποιήσει το Σύνταγμα για κομματικό του όφελος, οι δημοκρατικοί θεσμοί έχουν τις κατάλληλες ασφαλιστικές δικλίδες».

Τέλος, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ τοποθετεί χρονικά τις εξελίξεις στον χώρο της Κεντροαριστεράς στο προσεχές φθινόπωρο, εξαπολύοντας ταυτόχρονα επίθεση εναντίον του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, χαρακτηρίζοντάς τον «ντελάλη των κ. Τσίπρα και Καμμένου».

newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top