Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; Ο «απομονωμένος» Κυριάκος, οι φωνές στον Τσιάρα, οι «κομμένοι» που φωνάζουν και η «κλειστή» ομάδα που αποφασίζει για όλους…

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις τελευταίες ημέρες να είναι χαρούμενος με τα… νέα γραφεία, στο εσωτερικό όμως του κόμματος υπάρχει κατήφεια και προβληματισμός.

Πολλά προβεβλημένα στελέχη, δεν κρύβουν την δυσαρέσκειά τους για το γεγονός πως έχουν «αποκλειστεί» από τον πρόεδρο της Ν.Δ., επισημαίνοντας πως παίρνει μόνος τις αποφάσεις με μια κλειστή ομάδα που αποφασίζει για όλους και για όλα!

Την ίδια ώρα, πολλοί βουλευτές που έχουν μείνει στην Αθήνα, σύμφωνα με πληροφορίες τηλεφωνούν στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τονίζοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφεύγει να τους δει, αν και ο πρόεδρος της Ν.Δ. δεν έχει δείξει τέτοια «τακτική»…

Ξεχωριστές είναι οι περιπτώσεις στελεχών όπως π.χ. ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Μάκης Βορίδης που «βλέπουν» διαφορετικά την αντιπολιτευτική τακτική απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τον τελευταίο μάλιστα να αποφεύγει το τελευταίο χρονικό διάστημα να εμφανίζεται στο πλευρό του προέδρου της Ν.Δ.!

Αξίζει να σημειωθεί τέλος πως οι τελευταίες μετρήσεις – πριν τις 15 Αυγούστου – δεν ήταν και οι… καλύτερες για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ