Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Βενιζέλος: Δεύτερη φορά νικήτρια η Στεφανίδη με την απάντησή της στην «Αυγή»

«Η εικόνα του Πύρρου Δήμα να ανακόπτει τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή τα λέει όλα» επισήμανε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Για «εθνικολαϊκιστικό μόρφωμα» και «μετάλλαξη του μικρού ΣΥΡΙΖΑ σε… Ανεξάρτητους Έλληνες του ΣΥΡΙΖΑ» μίλησε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και χαρακτήρισε «περίεργο και επικίνδυνο αμάλγαμα τους ανθρώπους που κυβερνούν σήμερα».

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε συνέντευξή του στον «ΒΗΜΑ FM», εγκάλεσε την κυβέρνηση «για την αυταρέσκειά του εγώ εκφράζω την αλήθεια και δεν χρειάζονται άλλες εγγυήσεις» και έκανε λόγο για «αλαζονεία άλλου τύπου».

«Κινδυνεύει το πολίτευμα;» ρωτήθηκε. «Η Δημοκρατία πάντα κινδυνεύει. Το μεγαλείο της είναι ότι κινδυνεύει από τον εαυτό της», απάντησε και προσέθεσε πως «η κοινωνία αντιλαμβάνεται ότι έπεσε θύμα πολιτικής απάτης αλλά οι πολίτες είναι ακόμη πολύ θυμωμένοι για να το παραδεχθούν».

Στο πλαίσιο αυτό, επισήμανε πως η κυβέρνηση έχει επιδοθεί σε «πολιτική μικροδιευθετήσεων και δημιουργίας θυλάκων εξουσίας». «Και εκτελωνίζουν την υποστήριξη από το εξωτερικό γιατί είναι τα παιδιά που κάνουν καλά τη δουλειά» προσέθεσε.

Ερωτηθείς για τις επιθέσεις της κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «ο τρόπος που αντέδρασε η Στεφανίδη την καθιστά για δεύτερη φορά νικήτρια» και υπενθύμισε τη σκηνή με τον Πύρρο Δήμα να ανακόπτει μόνος του τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή.

Σε ότι αφορά στις εξελίξεις την κεντροαριστερά, κάλεσε όλους όσοι δηλώνουν ανεξάρτητοι και αυτόνομοι να καταλάβουν πως πρέπει να διατυπωθεί μια ενιαία πρόταση. «Ηγετικές προσωπικότητες ο χώρος έχει πάρα πολλές, πεδίο για προσωπικούς ρόλους δεν υπάρχει», είπε χαρακτηριστικά.

Πρώτο Θέμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ