Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πάρτι φοροδιαφυγής στις παραλίες (Βίντεο)

Μπαράζ παραβάσεων φορολογικού και όχι μόνο τύπου εντόπισαν οι Αρχές σε διάφορες τουριστικές περιοχές της Χαλκιδικής τον Ιούλιο προχωρώντας σε δεκάδες συλλήψεις.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 1239 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 520 παραβάσεις, οι οποίες συνδέονται με το παρεμπόριο, την ελεύθερη κατασκήνωση και τη λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στο πλαίσιο αυτό, συνελήφθησαν 78 άτομα διαφόρων υπηκοοτήτων, για αδικήματα που αφορούν τις παραπάνω παραβάσεις.

Οι έλεγχοι των αστυνομικών κλιμακίων της διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, επικεντρώθηκαν στους δήμους Αριστοτέλη, Σιθωνίας, Κασσάνδρας και Νέας Προποντίδας. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, όσον αφορά το παραεμπόριο κατασχέθηκαν 1811 προϊόντα, τα οποία και καταστράφηκαν συμφώνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν στοχευμένες δράσεις σε πολυσύχναστες παραλίες της Χαλκιδικής, στοχεύοντας στην πρόληψη και καταστολή του φαινομένου των κλοπών και φθορών σε αυτοκίνητα των λουόμενων, με αποτέλεσμα να εξιχνιαστούν άμεσα 9 περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα.

Ανάλογες εικόνες και στις παραλίες της νοτιοανατολικής Αττικής.

Στην παραλία της Βάρκιζας ένας μικροπωλητής πηγαινοέρχεται με ρούχα και αξεσουάρ παραλίας, τα οποία πουλάει 10 ευρώ.

Κάτι ανάλογο συλλαμβάνει η κάμερα του Alpha και στο Λαγονήσι. Και σε αυτή την περίπτωση ο πλανόδιος μικροπωλητής βάζει τα γέλια όταν τον ρωτούν αν κόβει απόδειξη.

newpost.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 127 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 127 Η συμφιλίωση της Αριάδνης με τη Βασιλική κάνει...