Όσο πλησιάζει η διαδικασία για την απόκτηση των τηλεοπτικών αδειών, τόσο μεγαλώνει η αγωνία στους καναλάρχες, οι οποίοι όμως -όπως φαίνεται- μιλούν μεταξύ τους για όσα πρόκειται να διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του crashonline, τα πρόσωπα που διεκδικούν τις τέσσερις άδειες, συζητούν τις εξελίξεις και υπάρχει η διάθεση… αποχής από την διαδικασία που πρόκειται να γίνει στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, για λόγους οι οποίοι φαίνονται στα περισσότερα τρέιλερ στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Ένας ιδιοκτήτης, πάντως, έχει διαφορετική άποψη, την οποία έχει εκφράσει ανοιχτά, καθώς θεωρεί πως ο διαγωνισμός πρέπει να διεξαχθεί κανονικά…

Την ίδια ώρα, νέος… παίκτης, λέει στο στενό του περιβάλλον πως είναι διατεθειμένος να κάνει οτιδήποτε ώστε να αποκτήσει μια από τις τέσσερις άδειες. Όπως λέει, είναι αποφασισμένος να δώσει όσα χρήματα χρειαστούν ώστε να βγει από το «δωμάτιο» χαρούμενος και με την άδεια στο χέρι.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος πως STAR και ΣΚΑΪ συνεχίζουν να βάζουν στο στόχαστρό τους τον γιο του Καλογρίτσα, με ότι σημαίνει αυτό…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top