Πτυχιούχους οικονομολόγους θα προσλάβει η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΙΒ) με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, διάρκειας τεσσάρων ετών.

Το νέο προσωπικό θα τοποθετηθεί στο Λουξεμβούργο και στην Αθήνα, με την ειδικότητα του συμβούλου επενδύσεων.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο πανεπιστημίου στα χρηματοοικονομικά, τα οικονομικά ή στις επιχειρήσεις και προϋπηρεσία τουλάχιστον τριών ετών στην τραπεζική συμβουλευτική. Παράλληλα θα πρέπει να χρησιμοποιούν άριστα την αγγλική και γαλλική γλώσσα και να διαθέτουν πολύ καλές γνώσεις Η/Υ.


Επιπλέον, ο τραπεζικός οργανισμός εκτιμήσει θετικά την πιθανή εμπειρία στη χρηματοπιστωτική ανάλυση, στον οικονομικό /επιχειρηματικό σχεδιασμό και στη διαχείριση κινδύνου.

Τόσο για τις θέσεις στην Αθήνα, όσο και για το Λουξεμβούργο, οι επιτυχόντες πρέπει να γνωρίζουν άριστα την ελληνική γλώσσα και να έχουν εμπειρία του ελληνικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 7 Σεπτεμβρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://erecruitment.eib.org/psp/hr/EMPLOYEE/HRMS/c/HRS_HRAM.HRS_APP_SCHJOB.GBL. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων.

fpress.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top