Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Θρίλερ» ο διαγωνισμός των αδειών – Τι λέει η κυβέρνηση για τις φήμες που οργιάζουν

Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η δημοπράτηση των τηλεοπτικών αδειών, όπως δείχνουν οι μέχρι στιγμής (ανεπιβεβαίωτες) πληροφορίες, οι οποίες αναφέρουν ότι έχουν «κλειδώσει» οι δύο πρώτες άδειες.
Δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά ονόματα ή χρηματικά ποσά. Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί το απόγευμα της Τετάρτης, οπότε η κυβέρνηση θα ανακοινώσει τους τέσσερις, καθώς και τα ποσά.

Η κυβέρνηση διαψεύδει «πληροφορίες» που κυκλοφορούν
Από την πλευρά της, η κυβερνηση, σύμφωνα με πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου, διαψεύδει τις «πληροφορίες» που κυκλοφορούν διάφοροι και τονίζουν ότι ουδείς έξω από τα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας γνωρίζει το οτιδήποτε για την εξέλιξη της διαδικασίας μέχρι στιγμής.

Στο ασφυκτικά φρουρούμενο κτήριο της Γ.Γ. Ενημέρωσης βρίσκονται απομονωμένες οι αντιπροσωπείες των ενδιαφερομένων, οι οποίες εμφανίσθηκαν το πρωί της Τρίτης με… βαλίτσες, ανεμιστήρες και ό,τι άλλο χρειαζόταν για την παραμονή τους στο κτήριο ως το τέλος της διαδικασίας, μια και είναι όλοι υποχρεωμένοι να παραμείνουν ως το τέλος, ακόμη κι αν έχει παραχωρηθεί η πρώτη άδεια. όπως επαναβεβαίωσε ο Γ. Γ. Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο». Αυτό αποσκοπεί στο να μην υπάρξει η παραμικρή διαρροή για τα ποσά που έχουν πέσει στο τραπέζι.

Το πρωί της Τετάρτης ενημερώθηκαν για την πορεία της διαδικασίας ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και ο γ.γ. Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος.

Αίσθηση προκάλεσε και το γεγονός ότι το μεσημέρι της ίδιας μέρας μεταφέρθηκε εκτός κτηρίου, με ασθενοφόρο, μέλος της επιτροπής, το οποίο είχε μπει το πρωί με τον ίδιο τρόπο, καθώς νοσηλευόταν ήδη, αλλά ήταν υποχρεωτικό να παραστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Ο Μάνος τρομοκρατεί τη Μαρίνα

Ανατρεπτικές αναμένονται ακόμη μία φορά οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA, Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Η Ισμήνη προσπαθεί να πείσει την Αφροδίτη ότι δεν υπάρχει...