Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σαμαράς, Καραμανλής και πολλοί άλλοι στον γάμο Παπαμιμίκου- Σόνιας!

Πολιτικοί, επιχειρηματίες και λίγοι φίλοι αναμένεται να δώσουν το παρών στον γάμο του πρώην γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Παπαμιμίκου με την αγαπημένη ανιψιά του ομογενή επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, Σόνια όπως διαβάζουμε στο karfitsa.gr.

Ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε πως οι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούν τους εκατό, ωστόσο για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις το ζευγάρι αποφάσισε να διευρύνει τον κύκλο καλεσμένων του στους 500.

Μεταξύ άλλων σύμφωνα με πληροφορίες προσκλητήρια έχουν λάβει ή θα λάβουν εντός των επόμενων ημερών οι δυο πρώην πρωθυπουργοί και πρόεδροι της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής όπως και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. Από τα τοπικά στελέχη της Θεσσαλονίκης έχουν προσκληθεί επίσης ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης Μηνάς Σαμαντζίδης, ο επίσης πρώην πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Νομού Θεσσαλονίκης Βάκης Φραντής, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρώην ειδικός γραμματέας του υπουργείο Άμυνας επί κυβερνήσεως ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, Αντώνης Οικονόμου, ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης, βουλευτές του κόμματος και στελέχη. Στο μυστήριο θα παραβρεθούν επίσης επιχειρηματίες από τη Θεσσαλονίκη αλλά και στενοί συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη.

Δεν έλαβε και δεν θα λάβει πρόσκληση, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το προσκλητήριο του γάμου είναι εντυπωσιακό, όπως μαρτυρούν στην KARFITSA άνθρωποι που το έχουν ήδη λάβει. Πρόκειται για ένα μεγάλο κουτί στο εσωτερικό του οποίου υπάρχει μια πρόσκληση σε λαδί χρώμα. Στο κουτί περιλαμβάνονται επίσης κουφέτα και μια επιχρυσωμένη καρφίτσα σε σχήμα κλαδιού ελιάς.

Κουμπάροι θα είναι η νυν σύζυγος του πρώην υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη, Γιούλη Παπαχρήστου και ένας ακόμα φίλος του κ. Παπαμιμίκου από το Πανεπιστήμιο Μακεδονία, ο κ. Λάζαρος Αγγελίδης.

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στον Παλαιό Παντελεήμονα Πιερίας στις 3 Σεπτεμβρίου (τυχαία συμπίπτει με την γενέθλιο ημέρα του ΠΑΣΟΚ) στις 19:30 το απόγευμα. Πληροφορίες της KARFITSA αναφέρουν επίσης πως την προηγούμενη ημέρα θα πραγματοποιηθεί ένα πάρτι καλωσορίσματος στην πλατεία του χωριού. Για το λόγο αυτό μάλιστα σχεδόν όλα τα καταστήματα είναι ρεζερβέ. Για το γλέντι του γάμου έχει επιλεγεί κέντρο διασκέδασης στο Λιτόχωρο Πιερίας.

Σύμφωνα με όσους γνωρίζουν καλά το ζευγάρι, ο γάμος θα είναι ένας από τους καλύτερους της χρονιάς και αυτό γιατί τον έχει επιμεληθεί η ίδια η Σόνια Σαββίδη μαζί με την μητέρα του Ανδρέα.

Μέλι στάζει το… facebook

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος και η Σόνια Σαββίδη είναι αγαπημένοι και το δείχνουν ακόμα και μέσα από το… facebook. Στις αρχές Ιουλίου και ενώ οι προετοιμασίες του γάμου ήταν πυρετώδεις η Σόνια αφιέρωσε στον «Μαραντόνα της» όπως έγραψε το τραγούδι «Να μ’ αγαπάς». Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος της απάντησε: «Μακάρι να ‘ναι η καρδιά μου ρόδι τυχερό να στο χαρίσω να στάζει αγάπη ένα σωρό…». Την πρώτη Αυγούστου έγραψε πάλι η Σόνια: «Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει. Τα μάτια κλείνω και σφιχτά σε κρατάω» ποστάροντας ταυτόχρονα το τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Στα μέσα καλοκαιριού το ζευγάρι είχε την ευκαιρία να κάνει και… bachelor. Όχι μαζί αλλά ξεχωριστά. Η Σόνια Σαββίδη επέλεξε το Μεταξοχώρι Θεσσαλίας ενώ ο κ. Παπαμιμίκος μαζί με τους φίλους του επέλεξαν επίσης μέρος εντός Ελλάδας, χωρίς να αποκαλύπτουν ποιο είναι αυτό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 90 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. Επεισόδιο 90 Ο Γιώργης ζητάει από τους ναυαγούς να αποφασίσουν αν θέλουν να συνεχίσουν τον...