ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ - ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΟΥΤΕ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ, ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ!

Δεν το χωράει πια ο νους. Η κυβέρνηση της Αριστεράς επέβαλε τέλος χαρτοσήμου ψαλιδίζοντας κατά 3,6% τα επιδόματα για τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, ενώ φορολόγησαν και μάλιστα αναδρομικά ειδική επιδότηση ανεργίας σε απολυμένους των Λιπασμάτων Θεσσαλονίκης


Xέρι και στα επιδόματα για να γεμίσει τα ταμεία της έβαλε η πρωτοπόρος αριστερή κυβέρνηση πλήττοντας περαιτέρω τις ευπαθείς ομάδες.


Από το υπουργείο Οικονομικών και τη Γενική Γραμματεία Εσόδων επιβλήθηκε για πρώτη φορά ειδική εισφορά αλληλεγγύης στα επιδόματα ατόμων με αναπηρία κάτω από 80%, και σε άτομα με κινητικά προβλήματα και με αναπηρία άνω του 80%!

Κάνοντας ακόμη ένα βήμα ενεργοποίησαν άλλη μια περικοπή 3,6% στα επιδόματα των τρίτεκνων και των πολύτεκνων από τον ΟΓΑ.

Μη στερούμενη φαντασίας η κυβέρνηση ακολούθως αποφασίζει και υλοποιεί ακόμη και παρακράτηση φόρου αναδρομικά του επιδόματος ανεργίας του ΟΑΕΔ που έλαβαν οι απολυμένοι συνταξιούχοι του Εργοστασίου Λιπασμάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο

.newsbomb.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top