Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Με τα γκολ στη Γερμανία, νίκη για Βάαλβαϊκ

Λιγότερες οι επιλογές στο κουπόνι στοιχήματος σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσερα παιχνίδια. Τα τρία από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, ενώ δε λείπει και η πρόταση από το Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προβλέψεις του Betarades.gr.
Κερδίζει η Βάαλβαϊκ
Ξεκινάμε με Προγνωστικά Ολλανδίας και τον αγώνα Βάαλβαϊκ – Τέλσταρ, στον οποίο θα πάμε με τον Άσσο σε απόδοση 2.28.Από μια κακή σεζόν προέρχεται η Βάαλβαϊκ, η οποία τερμάτισε στις τελευταίες θέσεις. Παρά την απογοητευτική σεζόν, η διοίκηση αποφάσισε να διατηρήσει στον πάγκο τον Πέτερ φαν ντεν Μπεργκ, με τον 44χρονο τεχνικό να υπόσχεται καλύτερα πράγματα φέτος. Πολλές οι αλλαγές στο ρόστερ με συνολικά 15 παίκτες να βλέπουν την πόρτα της εξόδου. Πολύ καλή η εικόνα που παρουσίασε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, επικρατώντας σε όλα τα φιλικά παιχνίδια που έδωσε, τα πιο σημαντικά εκ των οποίων ήταν κόντρα σε Ντόρντρεχτ (1-0) και Ντεν Μπος (1-0). Από την άλλη πλευρά, η περασμένη σεζόν βρήκε την Τέλσταρ στην 12η θέση της βαθμολογίας. Ο Μίχελ Βονκ παρέμεινε στον πάγκο της για τρίτη σερί χρονιά, με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι αισιόδοξοι για μια καλύτερη σεζόν φέτος, γνωρίζοντας ωστόσο πως δεν θα είναι καθόλου εύκολο να πλασαριστούν στις πρώτες θέσεις. Πραγματοποίησε πολλές αλλαγές στο ρόστερ της, με την πιο ηχηρή αποχώρηση είναι αυτή του επιθετικού Τισουντάλι, που ήταν από τους κορυφαίους πέρσι. Μέτριες οι εμφανίσεις της στα φιλικά προετοιμασίας της, αποδεικνύοντας πως κόντρα σε πιο δυνατές ομάδες δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα σήμερα και θα τους στηρίξουμε.
Over στη Στουτγκάρδη
Συνεχίζουμε με Β’ Γερμανίας και το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.83 στην αναμέτρηση Στουτγκάρδη – Σαν Πάουλι. Η Στουτγκάρδη, πραγματοποίησε πέρσι μια από τις χειρότερες σεζόν των τελευταίων ετών, τερμάτισε στην προτελευταία θέση και αποχαιρέτησε την Bundesliga. Οι κινήσεις για την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία ξεκίνησαν από τον Μάιο, με τον προπονητή Ρόμπιν Ντουτ να αποτελεί παρελθόν και τον Γιος Λουχουκάι να είναι ο αντικαταστάτης του. Στα φιλικά προετοιμασίας της άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, σημειώνοντας οκτώ νίκες και μια ισοπαλία, ενώ μεταξύ άλλων επικράτησε των Σπαρτάκ Μόσχας (0-1), Μπρνο (4-0) και Σεν Γκάλεν (4-1). Η Σαν Πάουλι, από την πλευρά της, παρουσίασε ένα σταθερά καλό πρόσωπο στον πρώτο γύρο του περσινού πρωταθλήματος, ωστόσο, οι καλές εμφανίσεις δεν είχαν διάρκεια, πετώντας έτσι την ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδο. Στόχος της για φέτος να ολοκληρώσει ότι δεν μπόρεσε την περσινή σεζόν. Στον πάγκο της βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά ο τεχνικός Λίνεν, που είδε ωστόσο, πέντε βασικούς παίκτες να αποτελούν παρελθόν. Συγκεκριμένα ο Γερμανός προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στους φορ Τάι, Βερχέκ και Μάιερ, καθώς και στους Αλούσι, Ρζατκόφσκι. Αντίθετα, στο ρόστερ της προστέθηκαν επτά νέα πρόσωπα. Ξεχωρίζουν οι επιθετικοί Μπουαντούζ και Τσενκ Σεχίν που ήρθε ως δανεικός από την Μπασακσεχίρ. Περιμένουμε ένα αρκετά ανοιχτό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες και θα πάμε με το Over.
Μπορεί η Τζουργκάρντεν
Τρίτη και τελευταία επιλογή από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, ο 1 DNB σε απόδοση 2.00 στο παιχνίδι της Α’ Σουηδίας, Τζουργκάρντεν – Γκέτεμποργκ (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Εξελίξεις έφερε στην Τζουργκάρντεν η νέα ήττα της περασμένης εβδομάδας κόντρα στην Κάλμαρ εκτός έδρας. Η διοίκηση αποφάσισε ομόφωνα την απομάκρυνση του Πέλε Όλσον, ο οποίος έπειτα από 2,5 χρόνια αποχαιρέτησε τον σύλλογο, κάτι που εξήγησε ότι δεν του προξένησε έκπληξη. Νέος τεχνικός ο Μαρκ Ντέμπσεϊ, ο οποίος μέχρι πρότινος εργαζόταν στη Χάουγκεσουντ, απ’ όπου αποχώρησε λόγω διαφωνιών μεσούσης της σεζόν. Είναι ενθουσιώδης και δουλεύει πολύ στη ψυχολογία, προσπάθησε απ’ την αρχή να «ταρακουνήσει» τα αποδυτήρια. Μια σπουδαία πρόκριση πανηγύρισε η Γκέτεμποργκ, από την πλευρά της, την περασμένη Πέμπτη εκτός έδρας κόντρα στην Ελσίνκι για τον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ. Πήγε στη Φινλανδία έχοντας στην «πλάτη» την αναπάντεχη εντός έδρας ήττα 1-2 στο πρώτο ματς και ήξερε ότι οφείλει να κάνει την υπέρβαση για να προκριθεί, κάτι που τελικά συνέβη. Επικράτησε 0-2 χάρη στα γκολ των Μπόμαν (35’) και Άνκερσεν (83’) και εξασφάλισε μια σπουδαία επιτυχία. Είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 1-1 κόντρα στη Γιόνσεπινγκ την περασμένη αγωνιστική, αποτέλεσμα που ήταν απόρροια μιας μέτριας εμφάνισης για την Γκέτεμποργκ, που έσωσε την ισοπαλία με γκολ στο 85’. Περιμένουμε ότι η αλλαγή προπονητή θα… ξυπνήσει την Τζουργκάρντεν, η οποία πιστεύουμε ότι μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Under στο Σερβία – Αυστραλία
Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το ματς του Ολυμπιακού τουρνουά, Σερβία – Αυστραλία, στο οποίο θα πάμε με το Under 195.5πόντοι, σε απόδοση 1.93. Δεύτερη μόλις αγωνιστική των ομίλων και το αποψινό ματς Σερβία-Αυστραλία θα κρίνει εν πολλοίς την τελική κατάταξη των ομάδων στον όμιλο. Η Σερβία είχε εύκολο έργο με την Βενεζουέλα και η Αυστραλία έκανε καταπληκτική εμφάνιση απέναντι στην θεωρητικά ισχυρότερη Γαλλία οπότε σήμερα αναμένουμε πολύ δυνατό ματς με τη Σερβία να προσφέρεται φαβορί. Στην Αυστραλία απομένει να αποδείξει ότι το προχθεσινό αποτέλεσμα δεν ήταν «πυροτέχνημα» όμως δεν υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσει μια ομάδα τόσο απαράδεκτη όπως η Γαλλία στην πρεμιέρα. Γενικά οι Σέρβοι είναι πάρα πολύ σοβαροί, κυρίως λόγω έλλειψης πολλών μεγάλων ονομάτων, και παίζουν σαν μία «γροθιά». Πιθανώς η Σερβία να καθαρίσει σήμερα και ουσιαστικά να καθαρίσει και την δεύτερη θέση του ομίλου. Πολύ μεγάλο το 159.5 για το συγκεκριμένο ζεύγος και μάλιστα έχει πάρει άνοδο μετά το άνοιγμα το οποίο βρέθηκε στο 155.5. Καμία από τις δύο ομάδες δεν έδειξε όρεξη για γρήγορο ματς στην πρεμιέρα και δεν «θάμπωσαν» από μακρινή απόσταση. Προφανής επιλογή το Under 159.5.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ