Μνημείο ντροπής η υπερψήφιση από τη Νέα Δημοκρατία της τροπολογίας υπέρ της ανέγερσης του τζαμιού στον Βοτανικό σύμφωνα με τη Νέα Δεξιά , το κόμμα του Φαήλου Κρανιδιώτη.

Οι Μη Ηλεκτροδοτούμενοι Έλληνες, έλαβαν άδεια από τους αριστεριστές να καταψηφίσουν, αφού σιγουρεύτηκαν πως δεν υπήρχε κίνδυνος απόρριψης της τροπολογίας, ενώ οι όμηροι της ΧΑ απείχαν.

Η ανύψωση ενός συμβόλου κυριαρχίας του Ισλάμ και η γκετοποίηση μιας περιοχής, γίνεται με κατασπατάληση πολύτιμων πόρων του πενόμενου λαού μας.

Σε μια στιγμή μάλιστα που η Ευρώπη υφίσταται μπαράζ τζιχαντιστικής τρομοκρατίας, η δε Πατρίδα μας ζει πλημμυρίδα ισλαμικού εποικισμού, κατευθυνόμενη από τον αρχιδουλέμπορο Ερντογάν και τους συνεταίρους του στο Ισλαμικό Κράτος.

Από τους εξαρχειώτες του ΣΥΡΙΖΑ και το λοιπό " παρακμιακό τόξο" δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο, όμως είναι όνειδος για τη Νέα Δημοκρατία.

"Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, δεσμεύεται πως με κάθε νόμιμο δημοκρατικό μέσο θα άρει τις συνέπειες της ντροπιαστικής στάσης του κυρίου Μητσοτάκη, που βλάπτει σοβαρά τα εθνικά συμφέροντα", κλείνει η ανακοίνωση του νεοσύστατου κόμματος.
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top