Κύριε Μητσοτάκη, μήπως είσαι συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ και δεν το ξέρεις; ρωτάει ο Φαήλος Κρανιδιώτης τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα.
Δείτε τι έγραψε ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς

Υπερψηφίζεις κάθε τόσο την οικονομική πολιτική. Υπερψηφίζεις το σύμφωνο συμβίωσης. Ευθυγραμμίζεσαι στο μεταναστευτικό με τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν λες ούτε λέξη για τον ρόλο της Τουρκίας. Δεν τολμάς ούτε να ψελλίσεις πως υφιστάμεθα ισλαμικό εποικισμό. Υπερψηφίζεις και με απειλές διαγραφής την επίσπευση της ανέγερσης του ισλαμικού τεμένους. Βγάζεις ανακοινώσεις για την Γενοκτονία των Ποντίων μιλώντας αόριστα για φανατισμό, χωρίς να κατονομάζεις τον δράστη, που θα μπορούσαν να είναι καρμπον για τους Χούτου στην Ρουάντα. Το ίδιο κάνεις για τις σφαγές από τους ισλαμιστές τρομοκράτες, ανησυχείς για την "άνοδο του ρατσισμού" κι όχι για την εντεινόμενη επίθεση των ισλαμιστών στην Χριστιανοσύνη. Κύριε Μητσοτάκη, μήπως είσαι συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ και δεν το ξέρεις;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top