Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ κατά Πορτοσάλτε και Παπαναγιώτου για την τραγωδία στην Αίγινα

Επιθέση σε ΜΜΕ και στους δημοσιογράφους Αρη Πορτοσάλτε και Μπάμπη Παπαναγιώτου εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τη ναυτική τραγωδία στην Αίγινα.

Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του καταφέρεται κατά μερίδας τους τύπου κάνοντας λόγο για συκοφαντικά δημοσιεύματα σχετικά με την τραγωδία ενώ στο στόχαστρο μπήκαν οι δημοσιογράφοι Αρης Πορτοσάλτε και Μπάμπης Παπαναγιώτου .

«Η λάσπη και η εμπάθεια απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και στην κυβέρνηση δεν είναι κάτι καινούριο. Σε όλα όμως υπάρχει ένα όριο, ειδικά όταν αναφερόμαστε σε απώλειες ανθρώπινων ζωών » αναφέρει σε χθεσινοβραδυνή του ανακοίνωση και προσθέτει:

«Μετά τα συκοφαντικά δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου για την τραγωδία στην Αίγινα, σήμερα είδαν το φως και άθλιες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσιογράφων, όπως ο Α. Πορτοσάλτε και ο Μπ. Παπαπαναγιώτου, για να μας αποδείξουν ότι το βαρέλι της συκοφαντίας δεν έχει πάτο.»

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την οργή του Μπάμπη Παπαναγιώτου που απαντά μέσω twitter:

Προς Συριζα: Το μόνο “βαρέλι δίχως πάτο” που υπάρχει, ειναι ο ευτελισμός της Αριστεράς,που με ελάχιστη προσπάθεια,”πετύχατε”!

Κάνει λόγο για απροκάλυπτη και πλέον ονομαστική στοχοποίηση δημοσιογράφων επίσημα από τον ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνει ότι το tweet που προκάλεσε την αντίδραση ήταν το ίδιο ερώτημα που έθεσε και το ΠΑΣΟΚ.

Η ανάρτηση του δημοσιογράφου του Σκάι Αρη Πορτοσάλτε σχετικά με το ναυάγιο και η οποία έγινε χθες το βράδυ αφορά στις δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας Θέοδωρου Δρίτσα και ειδικότερα:

 iefimerida.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ