Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 9/8/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 9/8/2016

Κριός


Οι φιλίες σας θα αποδειχθούν χρήσιμες και θα μπορέσετε να δείτε την ερωτική σας ζωή από άλλη οπτική. Θα έρθετε πιο κοντά στον/στην σύντροφό σας και θα επικοινωνείτε καλύτερα. Θα είστε πιο σκεπτικοί από ότι συνήθως και αυτό θα ερμηνευτεί ως άσχημη διάθεση. Να είστε ανοιχτοί στους άλλους σήμερα.

Ταύρος

Θα πρέπει να κοιτάξετε προσεκτικά την ερωτική σας ζωή. Αν θέλετε να ξεπεράσετε τους φόβους σας και να έρθετε κοντά με τον/την σύντροφό σας θα μπορέσετε να τα καταφέρετε σήμερα αν είστε συγκεντρωμένοι.Θα εκτιμηθεί η αισιοδοξία και ο αυθορμητισμός σας σήμερα. Το να είστε μόνοι σας ίσως δεν σας επιτρέψει να δείξτε όλα όσα έχετε μέσα σας.

Δίδυμοι

Θα αισθάνεστε καλύτερα στις πλατωνικές σχέσεις γιατί η συναισθηματική ανάμειξη σας κάνει να αισθάνεστε άβολα. Θα σκεφθείτε να αναθεωρήσετε τις απόψεις και τα ιδανικά σας. Σήμερα θα μπορείτε να είστε δημιουργικοί. Μην κρατάτε τις ιδέες σας κρυμμένες. Θα πρέπει να δουλέψετε περισσότερο.
Καρκίνος

Ο Ποσειδώνας σας προστατεύει και σας χαρίζει την τρυφερότητα που ζητά ο/η σύντροφός σας. Σήμερα θα έχετε μια εις βάθος συζήτηση με τον/την σύντροφό σας. Οι συναντήσεις με τους φίλους είναι μπροστά σας. Θα πρέπει να απολαύσετε ωραίες στιγμές πριν επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας.

Λέων

Ο διάλογος θα είναι εύκολος και θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε αυτή την κατάσταση για να ξεκαθαρίσετε δύσκολα ερωτήματα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Το ένστικτό σας σας οδηγεί προς την αρμονία. Ακολουθήστε το. Θα συνειδητοποιήσετε πολλά πράγματα που θα είναι σημαντικά για την προσωπική σας εξέλιξη. Η έμπνευσή σας έχει επιστρέψει.

Παρθένος

Θα σας είναι δύσκολο να το αποδεχθείτε αλλά θα πρέπει να κάνετε υποχωρήσετε. Θα χρειαστείτε χρόνο να συνειδητοποιήσετε τι είναι αυτό που σας ταλαιπωρεί. Κάντε ένα βήμα πίσω και σκεφθείτε πριν μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας. Κάποιες παλιές αναμνήσεις θα έρθουν στην επιφάνεια ξανά. Το μέλλον σας καλεί με θετικό τρόπο.

Ζυγός

Θα σας είναι εύκολο να ξεπεράσετε κάποιες λεπτομέρειες. Θα είναι καλύτερα να επικεντρωθείτε στα σημαντικά θέματα που είτε έχουν να κάνουν με την σχέση σας ή τα ιδανικά σας. Συναισθηματικά αναπτύσσεστε καλά. Μην περιμένετε να σας ζητηθεί να πείτε την γνώμη σας σήμερα. Οι γύρω σας θα σας ακούσουν χωρίς αμφιβολία.

Σκορπιός

Είστε γεμάτοι αισιοδοξία. Οι γύρω σας που είναι σε σχέση απολαμβάνουν την κατάσταση. Όσοι είναι ελεύθεροι θα αποφασίσουν να αλλάξουν πορεία και στρατηγική. Είναι καιρός να βάλετε κάποια όρια. Θα χρειαστείτε την βοήθεια των γύρω σας και θα τους εμπιστευθείτε.

Τοξότης

Θα υπάρχουν αλλαγές στην σχέση με τον/την σύντροφό σας. Η ερωτική σας ζωή ενισχύεται είτε είστε μόνοι σας είτε όχι. Θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε πολλά. Θα είστε πιο δεκτικοί απέναντι στους άλλους από ότι συνήθως. Να είστε και επιλεκτικοί και έτσι θα αποφύγετε τις παρεξηγήσεις.

Αιγόκερως

Η εξέλιξη και η ολοκλήρωση είναι στον δρόμο σας σήμερα. Θα προχωρήσετε προς τα ιδανικά σας. Είναι καιρός να είστε ανοιχτοί και να δηλώσετε τον έρωτά σας. Θα υπάρχουν κάποιες δυσκολίες αλλά μην αφήσετε τον εαυτό σας να έχει άσχημη διάθεση. Θα απομονωθείτε με αυτό τον τρόπο.

Υδροχόος

Θα υπάρχει ρομαντισμός γύρω σας αλλά και ζήλια. Φροντίστε να μην δράτε χωρίς να σκέπτεστε. Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο νομίζετε. Θα έχετε το ταλέντο να αναγνωρίσετε τις ευνοϊκές συνεργασίες και επαφές. Φροντίστε να έχετε καλές σχέσεις με τους γύρω σας.

Ιχθύες

Έχει φθάσει η ώρα για τα πράγματα να έρθουν στην επιφάνεια. Θα έχετε την ικανότητα να ανακαλύψετε την αλήθεια για κάποια πράγματα και θα προχωρήσετε προς τους στόχους σας. Μιλήστε για ότι σας απασχολεί. Θα βρείτε μεγάλη υποστήριξη ανάμεσα στους γύρω σας. Είναι καλή στιγμή να ασχοληθείτε με τις σχέσεις που είναι σημαντικές για εσάς.
pelop.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ