Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 8/8/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 8/8/2016

ΚΡΙΟΣ

Γενικά


Ο χρόνος που πέρασε, αγαπητέ Κριέ, σου άφησε ένα αίσθημα δυσαρέσκειας για πρόσωπα που θεωρούσες δικά σου, αλλά ταυτόχρονα σε δίδαξε τον τρόπο να στέκεσαι στα πόδια σου και να σηκώνεσαι γρήγορα όταν πέφτεις. Τώρα μπορείς να τα καταφέρεις και σύντομα θα δεις τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Στον αισθηματικό τομέα, εξωτερίκευσε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό σου, ώστε να περάσεις πολύ όμορφα, ερωτικά και ρομαντικά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις αρκετά προβλήματα στον επαγγελματικό σου τομέα και ο εκνευρισμός σου θα είναι μεγάλος. Φρόντισε να μην φορτιστείς και πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Οι αμφιβολίες για την πορεία που έχεις διαγράψει, αγαπητέ Ταύρε, φτάνουν στο τέλος τους και πλέον θα είσαι βέβαιος ότι ο δρόμος που ακολουθείς είναι πέρα για πέρα σωστός. Υποστήριξε δυναμικά τις απόψεις σου και οι στόχοι σου σύντομα θα οδηγηθούν στην ολοκλήρωσή τους. Μην διαστάσεις να προχωρήσεις στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα προσπαθήσεις να αποκαταστήσεις την ισορροπία και την ηρεμία στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να καταξιωθείς στον επαγγελματικό τομέα και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Μην αναβάλεις συζητήσεις που μπορούν να γίνουν με τους συνεργάτες σου. Οικονομικά, καλό θα είναι να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, ειδάλλως θα παρασυρθείς σε έξοδα και μετά θα έχεις πρόβλημα. Σε συζητήσεις σχετικά με οικονομικά θέματα, σκέψου καλά πριν μιλήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο δρόμος της κοινωνικής καταξίωσης απαιτεί θυσίες, αγαπητέ Δίδυμε, που δεν δείχνεις σε θέση να κάνεις. Η ευγένεια και διακριτικότητά σου, παρ’ όλα αυτά, θα επαινεθούν και θα δεχτείς αναγνώριση από σημαντικά πρόσωπα. Κάποιο από αυτά πρόκειται να σε στηρίξει σε κάτι σημαντικό. Μην αποφύγεις την ανάληψη ευθυνών που θα σε οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα με ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα, θα τις δώσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, ώστε να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις από το παρελθόν. Οικονομικά, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, ειδάλλως θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ζητήματα που παραμένουν άλυτα εδώ και καιρό σύντομα θα έρθουν να ταράξουν την ησυχία σου, αγαπητέ Καρκίνε, και να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Μην τ’ αφήσεις στην τύχη και σκέψου τρόπους για να ρυθμιστούν καλύτερα όσα συμβαίνουν. Είναι βέβαιο πως θα τα καταφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου και πες αυτά που νιώθεις, ώστε να νιώσεις καλύτερα κι εσύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, καλό είναι να αποφύγεις να κάνεις αλλαγές ή να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά, αρχίζεις και ισορροπείς πολλές καταστάσεις. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Οι πλανήτες χαρίζουν στο ζώδιό σου τη δυνατότητα να προχωρήσεις με αισιοδοξία σε νέα ξεκινήματα, που θα μετατρέψουν τη βαρετή καθημερινότητα σε ένα αδιάκοπο κυνήγι στόχων, με προοπτική πλήρους ανανέωσης σε πολλά επίπεδα. Μην επιτρέψεις να σε κατευθύνουν οι συμβουλές των άλλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορεί να οδηγηθείς σε ατελείωτες συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις παλιότερα προβλήματα του αισθηματικού τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Θα πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με κάποια άτομα ώστε να καταφέρεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις από το παρελθόν. Στα οικονομικά, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η διαίσθησή σου, αγαπητέ Παρθένε, λειτουργεί απολύτως σωστά το τελευταίο διάστημα. Μην φοβηθείς να την ακολουθήσεις – αντιθέτως, φρόντισε να έχεις καλύτερη επικοινωνία με το εσωτερικό κομμάτι του εαυτού σου που οι φόβοι σου έχουν παραμερίσει. Τώρα μπορείς να προχωρήσεις σε ουσιαστικές βελτιώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ίσως τα αισθηματικά σου να πάρουν μία τροπή που δεν περίμενες. Για να αποφύγεις τις άσχημες εξελίξεις, καλό θα είναι να συζητήσεις με το ταίρι σου και να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλει και ζητάει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και βελτιώνονται. Σήμερα θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε συνεργασίες που θα κάνεις και σε συμφωνίες που θα κλείσεις. Στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις να καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα ή να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Μια ρήξη που δημιουργήθηκε, αγαπητέ Ζυγέ, στο φιλικό σου περιβάλλον, ήταν αποτέλεσμα παρανοήσεων, γεγονός που τώρα θα ξεκαθαρίσει και όλα θα τακτοποιηθούν. Μην υπερβάλλεις με συζητήσεις και σχόλια που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στην υπόθεση και άσε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Μην κλειστείς στον εαυτό σου – μίλα στο ταίρι σου και έκφρασε ανοιχτά τα παράπονα που ενδεχομένως έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να προσέξεις τις αποφάσεις που θα πάρεις. Συμφωνίες, συνεργασίες αλλά και γραφειοκρατικά θέματα, καλύτερα να τα αφήσεις για αργότερα. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να οργανωθείς καλύτερα, γιατί ήδη έχεις βγει έξω από το πρόγραμμά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Πολύ σύντομα, ευχάριστα νέα θα έρθουν να σε ανανεώσουν και να βελτιώσουν τη διάθεσή σου. Μην βιαστείς να ενθουσιαστείς με τις εξελίξεις. Εκμεταλλεύσου το διάστημα αυτό, γιατί η πλανητική εύνοια στο ζώδιό σου δεν θα έχει τόσο μεγάλη διάρκεια. Αργότερα βέβαια θα επανέλθει και θα παραμείνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, είναι αναγκαίο να μιλήσεις και να νιώσεις πιο ήρεμα στη σχέση σου. Μερικές φορές ο σύντροφός σου νιώθει ότι η συμπεριφορά σου τον απομακρύνει. Άλλαξε στάση και γίνε πιο ρομαντικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις αποφάσεις που θα πάρεις και στις καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα είναι ισορροπημένα, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και αγορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η οικογένεια σε φροντίζει αρκετά, αγαπητέ Τοξότη, αλλά παράλληλα δείχνει μία έντονη διάθεση να παρέμβει στην προσωπική σου ζωή. Βάλε τα πράγματα στη θέση τους όσο είναι ακόμα καιρός, πριν χαθούν εντελώς οι μεταξύ σας ισορροπίες, γιατί μετά θα είναι πολύ πιο δύσκολο να τα διορθώσεις και θα οδηγηθείς σε ακραίες συμπεριφορές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, αν έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, θα βρεις την κατάλληλη ανταπόκριση. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, ο Ερμής από την Παρθένο θα ενισχύσει την επικοινωνία και την κοινωνικότητά σου, ώστε να έρθει και η γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός σου τομέας θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Στα οικονομικά, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα όσα σχετίζονται με τον νόμο. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Το τελευταίο διάστημα περίεργα πρόσωπα έχουν εισβάλει στη ζωή σου, αγαπητέ Αιγόκερε, των οποίων τις προθέσεις δεν γνωρίζεις. Πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου, άκου προσεκτικά τα λόγια τους και θα καταλάβεις πολλά. Μην αφήσεις περιθώρια για οικειότητες, μέχρι να βεβαιωθείς ότι αξίζουν τον κόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχουν παρερμηνευτεί πολλά πράγματα σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά σου στο ταίρι σου. Το καλύτερο θα ήταν να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο στον αισθηματικό σου τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε στάδιο που να σε ικανοποιούν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Κάποιο άτομο μεγάλου κύρους επιτέλους διαπιστώνει, αγαπητέ Υδροχόε, πως δεν είχες καμία σχέση με παρασκηνιακές προσπάθειες υπονόμευσής του και βελτιώνει ουσιαστικά τη στάση του απέναντί σου. Μην αφήσεις κανέναν να σε διαβάλλει – μίλα ευθέως για όλα και δημιούργησε ξανά τις αρχικές ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα αισθανθείς λίγο απομονωμένος και αρκετά προβληματισμένος σε σχέση με το ταίρι σου. Μίλα μαζί του για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά θέματα που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα θα αρχίσουν να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά, θα βρεις όμως πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Εκκρεμότητες που έχεις με θέματα νόμου φρόντισε να τις τακτοποιήσεις.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό διαμορφώνεται θετικά για το ζώδιό σου, με τρόπο που δεν περίμενες. Φρόντισε να εναρμονιστείς το συντομότερο με τις νέες συνθήκες και μην επιτρέψεις σε κανέναν να σε πάει πίσω με τις αρνητικές του σκέψεις. Η θετική σου αντιμετώπιση και η ηρεμία είναι το μυστικό της επιτυχίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα και γίνεις πιο ρομαντικός και τρυφερός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, γιατί θα έχεις εντάσεις, αλλά και πολλά προβλήματα που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ