Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 4/8/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 4/8/2016

Κριός


Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα πολλές σημαντικές αλλαγές προβλέπονται για το ζώδιό σου, σε βασικούς τομείς της ζωής σου. Ο τρόπος που θα συμβούν αυτές δεν θα είναι ο αναμενόμενος και θα χρειαστείς ιδιαίτερη ψυχραιμία για να μπορέσεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Φρόντισε να εξασφαλίσεις ένα ήρεμο κλίμα στην καθημερινότητά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να συζητήσεις για παλιότερες προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου. Δες το μέλλον με αισιοδοξία και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, ώστε να ισορροπήσουν πολλές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό τομέα, αλλά καλό θα είναι να μην προσπαθήσεις να κάνεις καμία αλλαγή, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη χωρίς να το καταλάβεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Θα πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα οικονομικά ‘ανοίγματα’.

Ταύρος 


Γενικά
Μην αφήσεις άλλο χρόνο να περάσει μη αξιοποιώντας τις δυνατότητες που σου παρουσιάστηκαν πρόσφατα. Το πλανητικό σκηνικό αργότερα θα αλλάξει και θα δυσκολέψει περισσότερο για το ζώδιό σου, σε ό,τι αφορά τη διεκπεραίωση των υποθέσεών σου. Εκμεταλλεύσου το ερχόμενο διάστημα για να ρυθμίσεις τις υποχρεώσεις σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα προσπαθήσεις να επαναφέρεις την ισορροπία και την ηρεμία στη σχέση σου. Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να περάσεις πολύ όμορφα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να προγραμματίσεις τα θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Ομαδικές συνεργασίες αλλά και καινούργια σχέδια ευνοούνται. Στον οικονομικό τομέα, τα έξοδα συνεχίζονται. Καλό θα είναι να προγραμματιστείς περισσότερο και να ψάξεις και για καινούργιες πηγές εσόδων.

Δίδυμος 


Γενικά
Μην ανησυχείς υπερβολικά για το μέλλον, αγαπητέ Δίδυμε. Οι εξελίξεις θα είναι οι αναμενόμενες και θα φέρουν ουσιαστικές βελτιώσεις. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα που δεν οδηγούν πουθενά. Χαλάρωσε και απόλαυσε το μέλλον που σύντομα θα σου δείξει νέους ορίζοντες που οδηγούν σε ευτυχία και πρόοδο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα και γίνεις πιο ρομαντικός και τρυφερός.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνθήκες στον επαγγελματικό σου τομέα θα είναι αρκετά καλές, ενώ προβλέπονται και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Μην πάρεις όμως αποφάσεις, αν πρώτα δεν τις μελετήσεις καλά. Οικονομικά, έχεις βγει εκτός προγραμματισμού από λανθασμένες κινήσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν. Καλό θα είναι να περιορίσεις τα έξοδά σου.

Καρκίνος 


Γενικά
Η οικογένεια σε κουράζει, αγαπητέ Καρκίνε, με τα χιλιάδες προβλήματα και υποχρεώσεις που έχουν μαζευτεί με την πάροδο του χρόνου. Προσπάθησε να βάλεις ένα πρόγραμμα και να συζητήσεις με τους υπόλοιπους. Είναι πια καιρός να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του και όλοι μαζί να δώσετε λύσεις στα ζητήματα που εκκρεμούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, θα αναθεωρήσεις πολλές σκέψεις από αυτές που είχες. Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα θέλεις να βελτιώσεις τη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα νιώθεις ότι πολλά πρόσωπα φταίνε. Καλό θα είναι να μην μιλήσεις και να αποφύγεις να κάνεις καινούργια σχέδια. Τα οικονομικά σου θα είναι ισορροπημένα, αρκεί να δείξεις κι εσύ την κατάλληλη σύνεση. Απόφυγε τις υπερβολές και μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

Λέων


Γενικά
Σύντομα θα μάθεις μία πληροφορία, αγαπητέ Λέων, που κάποιοι έχουν προσπαθήσει να κρύψουν πολύ καλά και με βάση αυτήν, θα δρομολογήσεις διαφορετικά τα ζητήματα που σε απασχολούν. Οι καταστάσεις θα λάβουν αίσιο τέλος για σένα και όσοι προσπάθησαν να αποσπάσουν με δόλο κάποια κεκτημένα σου, θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου – θα βρεις την κατάλληλη ανταπόκριση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου στον επαγγελματικό τομέα, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Προτάσεις, αλλαγές, μετακινήσεις ευνοούνται. Στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο και να αποφύγεις να πάρεις μεγάλα ρίσκα. Συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις, καλό θα είναι να τις αποφύγεις προς το παρόν.

Παρθένος 


Γενικά
Η ανάγκη σου, αγαπητέ Παρθένε, για υπερβολική ειλικρίνεια – κάτι που χαρακτηρίζει και εσένα – γίνεται πολλές φορές κακός σύμβουλος στις επιλογές σου. Πρέπει να το πάρεις απόφαση πως είναι καλύτερο μερικές φορές να κρατάς κάποια πράγματα μόνο για σένα και να προσέχεις περισσότερο τις επιλογές σου. Ο χρόνος που πέρασε το αποδεικνύει αυτό απολύτως.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, θα πρέπει να προσέξεις γενικότερα τι θα πεις στο ταίρι σου. Έχεις έναν διαρκή εκνευρισμό και μια επικριτική στάση απέναντί του. Προσπάθησε να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς, επαγγελματικά, να υλοποιήσεις αυτά που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα, αλλά μπορούν να πάνε και καλύτερα αν δεν κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα και αποφύγεις να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για το μέλλον.

Ζυγός 


Γενικά
Οι πλανήτες υποστηρίζουν το ζώδιό σου σε ό,τι αφορά σχέδια, με τρόπο καθοριστικό, και σου προσφέρουν τη δυνατότητα να προωθήσεις τα όνειρά σου και να ολοκληρώσεις τους στόχους σου. Δείξε συνέπεια και συγκεντρώσου στο πρόγραμμά σου, ώστε να μπορέσεις να αξιοποιήσεις κάθε δυνατότητα. Σύντομα θα λάβεις ένα δώρο που θα σε γεμίσει χαρά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να τα πας πολύ καλά, αν προσπαθήσεις να συγκρατείς τα νεύρα σου μερικές φορές και δεν λες λόγια που μπορεί να στενοχωρούν το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην αγχώνεσαι, γιατί πολύ σύντομα θα έρθει η γνωριμία που περίμενες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί να δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις, αλλά πριν απαντήσεις θα πρέπει να εξετάσεις κατά πόσο σε συμφέρουν. Ευνοούνται οι νέες συνεργασίες, καθώς και κάποια ξεκαθαρίσματα που θέλεις να κάνεις. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.

Σκορπιός 


Γενικά
Κάποιο φιλικό πρόσωπο σκέφτεται θετικά για σένα, αγαπητέ Σκορπιέ, και θα σου προτείνει κάτι που θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα. Σκέψου αρκετά πριν αποφασίσεις, καθώς μπορείς σύντομα να αποκαταστήσεις όσα λάθη έγιναν στο παρελθόν και μάλιστα χωρίς μεγάλο κόστος. Η θετική σου διάθεση και ο ώριμος τρόπος που θα αντιμετωπίσεις τα πράγματα θα οδηγήσουν σε ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου σχετικά με τις ανησυχίες που έχεις. Μην τα κρατάς όλα μέσα σου, γιατί θα το βάλεις σε ερωτηματικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά και θα κάνεις τις αλλαγές που ήθελες εδώ και πολύ καιρό. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε μια ισορροπία, γι’ αυτό φρόντισε να μην βγεις εκτός προγραμματισμού. Απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα και αγορές που δεν σου χρειάζονται.

Τοξότης 


Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα οι εξελίξεις που προβλέπονται για το ζώδιό σου θα σε αναστατώσουν ευχάριστα και θα δεχτείς απροσδόκητες προτάσεις. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις σε ζητήματα που θα σε απασχολήσουν για καιρό ακόμα, γιατί μπορεί αργότερα να το μετανιώσεις και να βιώσεις συνέπειες που τώρα μπορείς να αποφύγεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, καλό θα είναι αυτή την περίοδο να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα στη σχέση σου που σε προβληματίζουν, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Είσαι σε έναν συνεχή εκνευρισμό και έχεις μια αρνητική στάση απέναντι στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν, τώρα θα ξεπερνιούνται σιγά σιγά και θα νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Οικονομικά, θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που δεν είχες προβλέψει.

Αιγόκερως


Γενικά
Κάποιο άτομο στον κοινωνικό σου περίγυρο, αγαπητέ Αιγόκερε, προσπαθεί να σε διαβάλει παραποιώντας τα λόγια και τις πράξεις σου. Η σιωπή σου είναι η καλύτερη λύση για το ερχόμενο διάστημα. Αργότερα θα μπορέσεις πιο εύκολα να φέρεις τα πράγματα σε ισορροπία – κράτα αποστάσεις και πρόσεχε τα λόγια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η γοητεία σου θα είναι στα ύψη και θα καταπλήξεις το ταίρι σου. Απόφυγε να λύσεις τυχόν προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να τα πας πολύ καλά, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να κάνεις ένα πρόγραμμα για το μέλλον. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Οικονομικά, θα πρέπει σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις να είσαι πολύ προσεκτικός και να μην βιάζεσαι.

Υδροχόος 


Γενικά
Η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζεται στην αποκάλυψη ενός καλά κρυμμένου μυστικού που πρόκειται να σε ξαφνιάσει ευχάριστα. Μια νέα τάξη πραγμάτων θα δημιουργηθεί με αυτή τη διαφορετική οπτική. Μην βιαστείς να κοινοποιήσεις τα νέα σε γνωστούς και φίλους. Αργότερα θα υπάρξουν πιο ευνοϊκές συνθήκες για εξηγήσεις, συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της σχέσης σας. Άσε τους εγωισμούς και εξωτερίκευσε τα αισθήματά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές συζητήσεις και επαφές προβλέπονται στον επαγγελματικό τομέα. Κινείς τα πράγματα με πολύ σωστό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Αυτή την περίοδο όμως θα δεχτείς πολλές προτάσεις με συνέπεια να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

Ιχθύς 


Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό βελτιώνεται σταδιακά για το ζώδιό σου και σου προσφέρει τη δυνατότητα να δράσεις σε επίπεδα που μέχρι τώρα απέφευγες, από φόβο μην αποτύχεις. Ο δρόμος που ανοίγεται μπροστά σου είναι μεγάλος και οδηγεί σε ολοκλήρωση. Αργότερα θα δεις τα αποτελέσματα που περιμένεις να ξεπερνούν κάθε προσδοκία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις τυχόν προβληματικές καταστάσεις του αισθηματικού σου τομέα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Απόφυγε να αναλάβεις και άλλες υποχρεώσεις, γιατί έχεις ήδη αρκετές. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητά σου θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά στάσιμα θέματα. Οικονομικά, έχεις πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να καλύψεις άμεσα. Απόφυγε να κάνεις έξοδα και αγορές.

astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 128 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 128 Ο Βρεττός καλεί σε συνάντηση τον Σεραφετίνογλου… και τα πράγματα θα πάρουν πολύ γρήγορα, πολύ...