Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 30/8/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 30/8/2016

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες σε ωθεί να δώσεις προτεραιότητα σε όσα μπορεί να διαμείβονται στο παρασκήνιο, αφού σίγουρα θα μάθεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Παράλληλα βέβαια ενδέχεται να συμβάλλει και σε μια μικρή αδιαθεσία, που όμως τελικά θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις.

Ερωτικά
Η ανάδρομη Αφροδίτη θέλει να «ξαναδείς» μια σχέση του παρελθόντος, την ίδια στιγμή που ο Άρης μπορεί! Μην νομίσεις όμως ότι θα αποφύγεις τα «μπερδέματα» αφού η κατάσταση απέχει πολύ από το να είναι ξεκάθαρη.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο Κρόνος δεν συναινεί ακόμη στο να απαλλαγείς οριστικά από κάποια «κολλήματα» σου, κάτι όμως που τελικά μπορεί να συμβεί, ύστερα από την «μεσολάβηση» του Άρη και του Ουρανού. Όπως έχουν έρθει τα πράγματα, ένα σοκ είναι αυτό που μπορεί να σε βγάλει από το αδιέξοδο, ακόμη κι αν σε πρώτο χρόνο σου πέσει κάπως «βαρύ». Έχε μεγαλύτερη πίστη στις δυνατότητές σου.

Ερωτικά
Ήρθε μια ακόμη ημέρα όπου μπορείς να επιβεβαιώσεις την υπεροχή σου μαζεύοντας στην χειρότερη περίπτωση κομπλιμέντα! Αν βέβαια το επιθυμείς μπορείς να δώσεις περισσότερο θάρρος στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες ίσως δημιουργήσει μια ποικιλία υποχρεώσεων στις οποίες όμως μπορείς να ανταποκριθείς επιδεικνύοντας την συνήθη ευελιξία σου. Ακόμη κι αν επί της ουσίας δεν κάνεις τίποτα, μπορείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις αφήνοντας μια σπουδαία παρακαταθήκη για το μέλλον κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι μπορούν να σε ελέγξουν ή να σε περιορίσουν… πρόβλημα τους!

Ερωτικά
Εδώ και λίγες ημέρες ο Ερμής έχει ανοίξει ένα ενδιαφέρον κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή και το λιγότερο που μπορεί να συμβεί είναι να ρίξεις γέφυρες με πρόσωπα που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον σου. Ύστερα διαλέγεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες σε θέλει είτε στους δρόμους, είτε στα τηλέφωνα και τα κοινωνικά δίκτυα και δεν υπάρχει λόγος να της χαλάσεις το χατίρι! Απλά είναι καλό να βρεις χρόνο να ασχοληθείς και με πιο πνευματικά ζητήματα ή με την επιμόρφωσή σου, ώστε να μην περάσει η μέρα αφήνοντάς σου την αίσθηση ότι αναλώθηκες σε υποθέσεις που έχουν ελάχιστη αξία για την ζωή σου.

Ερωτικά
Ίσως να γίνεις το «μήλον της έριδος» ανάμεσα σε δύο τουλάχιστον πρόσωπα που ενδιαφέρονται για σένα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει σώνει και καλά να ανταποκριθείς σε αυτό το «παιχνίδι». Έχουμε και δουλειές…

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου διψάει για… δράση κι αν του την αρνηθείς μπορεί να σε βάλει από μόνος του στη διαδικασία, σπέρνοντας στο διάβα σου ποικίλες εντάσεις. Το σωστό θα ήταν λοιπόν να αναλάβεις άμεσα πρωτοβουλίες, ώστε να διοχετεύσεις την πλεονάζουσα ενέργεια σε μια δημιουργική κατεύθυνση και ιδιαίτερα σε τομείς που κατέχεις καλά, από τα σπορ και τις δουλειές μέχρι το… σεξ!

Ερωτικά
Είτε εκτιμήσεις ένα πρόσωπο μόλις το χάσεις, είτε ζηλέψεις, είτε σε ζηλέψουν, τελικά δεν υπάρχει ερωτικό «κλισέ» που να μην σε… αφορά! Κι αυτό βέβαια είναι απόλυτα φυσιολογικό κάτω από το καθεστώς μιας συνόδου Άρη-Αφροδίτης στο ζώδιό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες ενδέχεται να αυξήσει προσωρινά την αβεβαιότητα σου σχετικά με το τι ακριβώς μπορεί να ζητούν οι άλλοι από σένα, κάτι βέβαια που μπορεί να σε απασχολήσει πολύ πιο έντονα αν πρόκειται για κάποιον μόνιμο συνεργάτη σου. Παράλληλα όμως θα συνειδητοποιήσεις ότι υπάρχουν τελικά πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις και μόνος/η σου!

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να διαπιστώσεις ότι τα πρόσωπα που ενδιαφέρονται για σένα είναι πρόθυμα να το αποδείξουν και στην πράξη και το ωραίο είναι ότι έχεις την άνεση να επιλέξεις μεταξύ των υποψηφίων, χωρίς όμως να δεσμευτείς!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες θέτει κάποια ζητήματα σχετικά με την υγεία και την διατροφή σου, συμβάλλοντας στη λήψη αποφάσεων, που αργά ή γρήγορα θα έπρεπε να πάρεις. Επιπλέον, ενδέχεται να δημιουργήσει μια αστάθεια στα επαγγελματικά σου, αυξάνοντας προσωρινά την ανησυχία σου για κάποια θέματα που έχουν μείνει πίσω. Αν όμως ζητήσεις βοήθεια, θα την λάβεις.

Ερωτικά
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη είναι πιθανόν να δημιουργήσει κάποια «μπερδέματα» μεταξύ των φίλων σου κι αν βέβαια συμμετάσχεις κι εσύ σε αυτό, τότε τα πράγματα μπορεί να γίνουν ακόμη πιο περίπλοκα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης ανανεώνει την ορμή σου αλλά και τις φιλοδοξίες σου, που όσο περνά ο καιρός γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες. Τα θέλεις όλα «εδώ και τώρα» κι είσαι πρόθυμος/η να κάνεις όποια θυσία χρειαστεί, να θυμάσαι όμως ότι κάποιοι δικοί σου άνθρωποι δεν συμμερίζονται τον ενθουσιασμό σου και τελικά μπορεί να βρεθείς να πασχίζεις μόνος/η σου!

Ερωτικά
Οι συγκινήσεις διαδέχονται η μια την άλλη και δεν θα ήταν υπερβολή να θεωρήσεις ότι ζεις μοναδικές στιγμές. Ακόμη, λοιπόν κι αν και όλη αυτή η περιπέτεια δεν θα έχει απαραίτητα την συνέχεια που επιθυμείς, αξίζει να την ζήσεις μέχρις εσχάτων!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες αναμένεται να δημιουργήσει μια αστάθεια στο σύνολο των υποθέσεών σου, θέτοντας επιπλέον ένα ζήτημα αξιοπιστίας σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό σου ζήτημα. Όλα αυτά όμως, δεν φαίνεται τελικά να έχουν σοβαρές συνέπειες, αντίθετα η καλή σου τύχη μπορεί να σε φέρει σε πλεονεκτική θέση ακόμη κι αν δεν κάνεις τίποτα γι’ αυτό!

Ερωτικά
Η καρδούλα σου κτυπά πιο δυνατά κι ίσως θα σου είναι δύσκολο να αντισταθείς σε κάποιον θελκτικό πειρασμό. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί να δεις να συμβαίνουν τα ανάλογα από την πλευρά του/της συντρόφου σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η ημέρα αναμένεται να έχει αρκετές μετακινήσεις ή επαφές με διάφορα πρόσωπα, όχι απαραίτητα για κάτι σημαντικό. Αντίθετα, η Σελήνη στους Ιχθύες ενδέχεται να σε ταλαιπωρήσει με «ανώριμες» συμπεριφορές ή απαιτήσεις που σε ξεπερνούν. Μπορείς όμως να τα αποφύγεις όλα αυτά, δίνοντας προτεραιότητα στις πνευματικές αναζητήσεις ή την επιμόρφωσή σου.

Ερωτικά
Ο Κρόνος μπορεί να συμβάλλει σε μια νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο με το οποίο μπορεί να σας χωρίζουν αρκετά χρόνια, αυτό όμως για σένα δεν είναι πρόβλημα. Πρόσεξε μόνον μήπως έχει κάποιες δεσμεύσεις που τις κρατά μυστικές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες επηρεάζει κυρίως τα οικονομικά σου, πολλαπλασιάζοντας την αβεβαιότητά σου! Κάποια έκτακτα έξοδα ίσως σε βάλουν σε μια διαδικασία αναζήτησης μιας νέας πηγής εσόδων, φαίνεται όμως ότι η ανησυχία σου είναι μάλλον υπερβολική, αφού όχι μόνον δεν κινδυνεύεις «να μείνεις στον άσσο» αλλά αντίθετα έχεις την τύχη με το μέρος σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης σου εξασφαλίζουν το ότι δεν θα πλήξεις, κάτι όμως που μπορεί να συνδυαστεί και με έντονες καταστάσεις, που δεν θα είναι εύκολες στην διαχείρισή τους, ειδικά αν είσαι δεσμευμένος/η.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου, ενδέχεται να σε ταλαιπωρήσει με απρόοπτες καταστάσεις αλλά και να αναδείξει τα πλεονεκτήματα και τις αρετές σου, ξεκινώντας από την βασική: Σε μια περίοδο που όλοι από κάτι βασανίζονται, έχεις τον τρόπο να υπερβαίνεις κάθε δυσκολία με όπλα την πίστη και την αισιοδοξία σου κι εκείνο που σου μένει να κάνεις είναι να τις μεταδώσεις και στους άλλους.

Ερωτικά
Μπορείς να έχεις αυτό που θέλεις, αφήνοντας απλά τους άλλους να εκπληρώσουν κάθε σου επιθυμία. Από εκεί και ύστερα, το πώς θα διαχειριστείς την εκάστοτε κατάσταση, θα κρίνει και τη συνέχειά της.

astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ