Στα άκρα για τον έρωτά του έφτασε νεαρός και το πλήρωσε ακριβά.

Στο δικαστήριο μεταφέρθηκε το επεισοδιακό… love story του 30χρονου Ρεθυμνιώτη και της 25χρονης φοιτήτριας με την υπόθεση να εκδικάζεται σήμερα στο .

Ο 30χρονος άνδρας κάθισε στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου κατηγορούμενος καθώς στην προσπάθεια του να προσεγγίσει την 25χρονη μετά τον χωρισμό τους έστελνε σε συγγενικά της πρόσωπα και σε φίλους της στιγμιότυπα από την προσωπική ερωτική τους ζωή αλλά και μηνύματα στα οποία διατείνονταν πως η 25χρονη, δήθεν, ήταν έγκυος.

Στον 30χρονο άνδρα επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 1 έτους με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή των 3000 χιλιάδων ευρώ.

Ο ίδιος εμφανίστηκε μετανιωμένος αναφέροντας στο δικαστήριο ότι είχε αναστατωθεί καθώς όταν χώρισαν η 25χρονη του είπε ότι είναι έγκυος, πράγμα που η ίδια διαψεύδει.

Ο 30χρονος δήλωσε ότι στο άκουσμα της εγκυμοσύνης πανικοβλήθηκε και αφού προσπάθησε να την προσεγγίσει χωρίς επιτυχία βρήκε αυτόν τον ανορθόδοξο τρόπο για να την κάνει να επικοινωνήσει μαζί του. Παράλληλα. δήλωσε ότι έχει μετανοιώσει και ότι δεν ήθελε να αναστατώσει την ίδια και την οικογένεια της αλλά ήθελε απλώς να διαπιστώσει αν είναι ή όχι έγκυος.

Ο 30χρονος ανέφερε στο δικαστήριο ότι παρακολουθείται από ψυχολόγο από τον καιρό που ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία.

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top