Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 29/8/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 29/8/2016

Κριός
Γενικά

Μην αφήνεσαι, αγαπητέ Κριέ, σε παράλογους συναισθηματισμούς που σου δυσκολεύουν τη ζωή. Περιόρισε τις αρνητικές σκέψεις και δημιούργησε μία καθημερινότητα με δυναμική δράση και αισιοδοξία, που θα σου δώσει τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις όσα εκκρεμούν και να αλλάξεις όσα σου προκαλούν δυσαρέσκεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σε συζητήσεις που θα κάνεις για προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου, καλό θα είναι να μην φτάσεις τα πράγματα στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, απόφυγε συζητήσεις με συνεργάτες σου, γιατί θα εξελιχθούν σε έντονες λογομαχίες και αυτή τη στιγμή δεν σε συμφέρουν τέτοιες καταστάσεις. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση, σκέψου πολύ καλά. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και άσκοπες αγορές.

Ταύρος

Γενικά

Ο τρόπος που θα κινηθείς το ερχόμενο διάστημα θα καθορίσει και τον βαθμό της επιτυχίας που θα βιώσεις. Αγαπημένα πρόσωπα θα σε στηρίξουν και θα χρειαστείς λιγότερο κόπο για να προχωρήσεις. Μία νέα πρόταση που προβλέπεται για το ζώδιό σου για κάποια καινούργια ευκαιρία με ευνοϊκούς όρους, θα επαναφέρει τις χαμένες ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, θα δεις τον σύντροφό σου με πιο ερωτική διάθεση, αλλά θα του δείξεις και την αγάπη σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ήρθε ο καιρός να μοιραστείς τη ζωή και την καρδιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι πλανήτες σε προειδοποιούν να ρίξεις τους τόνους στον επαγγελματικό τομέα, ούτως ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Οικονομικά, προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά, ώστε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού. Μην παρασυρθείς σε αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε περιττά έξοδα.

Δίδυμος

Γενικά
Η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζει σε ένα μήνυμα που πρόκειται να δεχτείς ξαφνικά, το οποίο θα σε αιφνιδιάσει και θα σε αναστατώσει προσωρινά. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και προσπάθησε να μην δείξεις σε κανέναν την πραγματική σου αναστάτωση. Τα πράγματα δεν θα είναι ακριβώς όπως δείχνουν και η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια πολύ σύντομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά, αρκεί να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις κάποια πράγματα με διαφορετικό μάτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να κάνεις λάθη στον επαγγελματικό τομέα. Αν προκύψουν κάποιες συνεργασίες, δείξε προσοχή στα λόγια και στις κινήσεις σου. Μην ανοίγεις καινούργια οικονομικά μέτωπα, καθώς έχεις να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος.


Καρκίνος

Γενικά

Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου σήμερα, είναι να δείξεις υπομονή και σοβαρότητα απέναντι στα ασήμαντα εμπόδια που θα μπουν στον δρόμο σου. Είναι πιθανόν να καταφέρεις να τα παρακάμψεις, αν οι εχθροί σου δεν αντιληφθούν τον σωστό τρόπο που τα διαχειρίζεσαι. Έτσι θα πετύχεις τον στόχο σου το συντομότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει να προσέξεις τα λόγια σου, ώστε να μην πληγώσεις τον σύντροφό σου. Καλό είναι να αποφύγεις συζητήσεις σχετικά με προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό τομέα, ειδάλλως τα πράγματα θα φτάσουν στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Κάνε έναν σωστό προγραμματισμό στα οικονομικά σου και απόφυγε τα έξοδα.

Λέων

Γενικά

Οι πλανήτες προσφέρουν ευνοϊκές συνθήκες στο ζώδιό σου, για αρκετό χρονικό διάστημα ακόμα, αυτό όμως δεν είναι λόγος να αδιαφορείς για όσα συμβαίνουν γύρω σου και να αγνοείς τα σημάδια που παρουσιάζονται. Δείξε σοβαρότητα και μην αφήνεσαι σε καταστάσεις που μπορούν να σε βλάψουν μακροπρόθεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου και θα περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου. Μπορείς να συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές προτάσεις πρόκειται να δεχτείς, αλλά καλό θα είναι, πριν απαντήσεις, να δεις αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις. Ανοδική πορεία προβλέπεται στα οικονομικά σου, ενώ θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

Παρθένος

Γενικά

Αν καταφέρεις να πετύχεις την απόλυτη συγκέντρωση στον στόχο σου και να μην αποσπάσεις την προσοχή σου σε ασήμαντες καταστάσεις, πολύ σύντομα θα δεις τα πράγματα να οδηγούνται σε πραγματική ολοκλήρωση και να μην χρειάζεται πλέον κόπος για αυτό. Τα άστρα στηρίζουν το ζώδιό σου σε αυτή την προσπάθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου, αλλά φρόντισε να μειώσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί μπορεί να πεις λόγια που θα τον στενοχωρήσουν. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη που θα είναι μέχρι και σήμερα στο ζώδιό σου σε παρακινεί να κινηθείς άμεσα σε ό,τι αφορά τον αισθηματικό τομέα, γιατί αυτή την περίοδο σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν χρειάζεται να έχεις ανασφάλειες για τα επαγγελματικά σου. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει. Στα οικονομικά σου προβλέπεται στασιμότητα και κάποιες υποθέσεις δεν θα εξελίσσονται όπως θέλεις.

Ζυγός

Γενικά

Οι εντάσεις των ημερών δοκιμάζουν την υπομονή του ζωδίου σου σε ακραία επίπεδα. Απόφυγε συζητήσεις που μπορούν να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδο και σε ρήξη με σημαντικά πρόσωπα. Ο χρόνος θα βελτιώσει αρκετά την κατάσταση, αρκεί να μην βιαστείς για τίποτα και να περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στον σύντροφό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις παραμελήσει βασικά πράγματα της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά. Περιόρισε, όμως, το άγχος, γιατί οι δραστηριότητες θα είναι πάρα πολλές. Μπορείς να ξεφύγεις λίγο κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Οικονομικά θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίσουν να παίρνουν τον δρόμο τους.

Σκορπιός

Γενικά

Μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα κούρασης και επίμονης εργασίας, ήρθε η ώρα, αγαπητέ Σκορπιέ, να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Δώσε στον εαυτό σου τη δυνατότητα να χαλαρώσει, να παραμερίσει τυχόν φόβους για μελλοντικές ανατροπές και να αισθανθεί τη δικαίωση για την οποία κοπίασε τόσο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις στο ταίρι σου τα συναισθήματά σου και να το κάνεις ευτυχισμένο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θετικές εξελίξεις προβλέπονται στον επαγγελματικό σου τομέα, ενώ ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Οικονομικά, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην πάρεις αποφάσεις, αν πρώτα δεν τις μελετήσεις καλά.

Τοξότης

Γενικά

Η ερχόμενη περίοδος προβλέπεται γενικά θετική για το ζώδιό σου, αρκεί να μην αφήσεις τις υποθέσεις σου στην τύχη τους. Οι συνεργάτες σου θα έχουν την τάση να φέρνουν τις καταστάσεις στα μέτρα τους – εσύ, όμως, προστάτεψε τα κεκτημένα σου και βάλε αυστηρά τα όριά σου, όσο έχεις ακόμα τον χρόνο να πράξεις με διακριτικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να λύσεις κάποια ερωτικά θέματα της σχέσης σου, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, σχέδια, συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να σε βρουν αρκετά προετοιμασμένο.

Αιγόκερως

Γενικά

Μεγάλες δοκιμασίες προβλέπονται για το ζώδιό σου και θα απαιτηθεί ώριμη σκέψη για να βρεις το σωστό πλάνο με το οποίο θα κινηθείς για να τις ξεπεράσεις. Η θετική διάθεση και η αισιοδοξία σου θα βοηθήσουν αρκετά τις εξελίξεις και οι δυσκολίες θα αποχωρήσουν σταδιακά, χωρίς να αφήσουν πίσω τους μεγάλες επιπτώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις την αρνητική σκοπιά με την οποία έβλεπες μέχρι τώρα κάποιες καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις προβλέπονται στα επαγγελματικά σου. Θα γίνεις πιο επικοινωνιακός και οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πάρα πολλά. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας αλλά και νόμου που σχετίζονται με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Υδροχόος

Γενικά

Απρόοπτες καταστάσεις προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα σου δημιουργήσουν μεγάλο άγχος. Το τελευταίο θα γίνει αιτία να δυσκολευτείς περισσότερο στη διεξαγωγή των προσωπικών σου ζητημάτων. Η ψυχραιμία είναι η μόνη λύση σε αυτές τις περιπτώσεις, αρκεί να μην φοβηθείς και να προχωρήσεις όσο αργά απαιτείται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, θα θελήσεις να πεις κάποια πράγματα στο ταίρι σου, που σε προβληματίζουν και σε στενοχωρούν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα φορτιστείς αρκετά με τα επαγγελματικά θέματα. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, γιατί θα κάνεις λάθη που μετά θα πρέπει να διορθώσεις. Θα μπεις σε σκέψεις για το πώς θα μπορέσεις να καλύψεις οικονομικά ‘ανοίγματα’ που έχεις από το παρελθόν. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

Ιχθύς

Γενικά

Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου αυτό το διάστημα είναι να αποφύγεις να ξεκαθαρίσεις πράγματα των οποίων δεν γνωρίζεις όλες τις παραμέτρους. Θα χρειαστεί αρκετά πολύς χρόνος. Μην επιτρέψεις σε κανέναν να σε πιέσει προς την κατεύθυνση που επιθυμεί. Άκου την εσωτερική σου φωνή και πράξε ανάλογα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα έχεις πολλές απαιτήσεις από το ταίρι σου. Προσπάθησε να είσαι περισσότερο συζητήσιμος, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενες εντάσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, ομαδικές συνεργασίες, αλλά και καινούργια σχέδια ευνοούνται αυτό το διάστημα. Φρόντισε να καλύψεις τις οικονομικές εκκρεμότητες, για να μην έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 91 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙO 91 Η πολυπόθητη στιγμή έφτασε και ο Μαθιός με την Βασιλική είναι...