Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 2/8/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 2/8/2016

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Λέοντα ευνοεί το ζώδιό σου και σηματοδοτεί ότι ήρθε η ώρα για δράση. Οι πλανήτες στο υποδεικνύουν αυτό με πολλούς τρόπους. Φρόντισε να μην το αγνοήσεις, ειδικά τώρα που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και θα είναι πολύ εύκολο να τις αξιοποιήσεις. Η θετική διάθεση και η ευγένειά σου θα συγκινήσουν και θα δεχτείς αναγνώριση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν βρίσκονται και στο καλύτερο σημείο. Καλό θα είναι να κινητοποιηθείς περισσότερο και να μην αφήνεις κάποια πράγματα στην τύχη τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα απαλλαγείς από καταστάσεις που εμποδίζουν την υλοποίηση των σχεδίων σου. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται. Σε ό,τι αφορά τον οικονομικό τομέα, θα έχεις μια υπεραισιοδοξία και θα παρασύρεσαι σε αποφάσεις που δεν θα είναι και πολύ σωστές.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο τομέας της οικογένειας πλήττεται από αδιέξοδα ζητήματα του παρελθόντος. Βάλε σε τάξη τα πράγματα όσο είναι ακόμα καιρός και φρόντισε να μην αφήσεις άλλο στην τύχη τους αυτά τα θέματα – άλλωστε τώρα μπορούν να δρομολογηθούν σχετικά πιο εύκολα, λόγω της Νέας Σελήνης που γίνεται σήμερα στον Λέοντα και ευνοεί το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου και μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Αν του εξωτερικευτείς και του μιλήσεις για τα προβλήματα που σε απασχολούν, θα δεις ότι με τις συμβουλές του θα νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, η εργατικότητα, η υπευθυνότητα και η καλή διαγωγή σου θα σε χαρακτηρίσουν. Θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα που καθυστερούν τα σχέδιά σου και σε εκνευρίζουν. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, ούτως ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Πάρε την απόφαση να αρχίσεις σιγά σιγά να βγαίνεις από το σπίτι σου, τώρα που οι πλανήτες δίνουν θετική κατεύθυνση στην κοινωνική παρουσία του ζωδίου σου. Νέες γνωριμίες θα οδηγήσουν σε σημαντικές επαφές από τις οποίες έχεις να ωφεληθείς σημαντικά. Μην υπονομεύεις με τη στάση σου τον ίδιο σου τον εαυτό. Ασχολήσου σοβαρά με το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν θα πρέπει να έχεις άγχος για τίποτα στα επαγγελματικά σου, διότι έχεις δρομολογήσει τόσο σωστά τα θέματα, που σιγά – σιγά θα αρχίσεις να απολαμβάνεις την επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, αλλά θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η πορεία σου, αγαπητέ Καρκίνε, μέχρι σήμερα, σου έδωσε μεγάλες χαρές αλλά και απογοητεύσεις. Έμαθες να πέφτεις και να σηκώνεσαι. Τώρα γνωρίζεις πολύ καλά πως τίποτα δεν κρατάει για πάντα και με την πλήρη αυτή επίγνωση, μπορείς να προχωρήσεις σε όλα τα επίπεδα και να πετύχεις θαύματα. Μην σταματήσεις τη δυναμική σου πορεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς στον αισθηματικό τομέα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε όμως τις υπερβολές, γιατί μπορεί να εκνευρίσεις τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια επαγγελματικά θέματα που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Σε καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις, θα πρέπει να δείξεις προσοχή. Καλό θα είναι να προγραμματίσεις καλύτερα τα οικονομικά σου. Οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο σήμερα.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, το πλανητικό σκηνικό συμβάλλει στη βελτίωση της κοινωνικότητάς σου. Θα δεχτείς πολλές προσκλήσεις, με αφορμή τις οποίες θα διασκεδάσεις, αλλά και θα κλείσεις συμφωνίες για διάφορες δράσεις που στο μέλλον θα σε ανανεώσουν και θα σου προσφέρουν ικανοποιήσεις σε πολλά επίπεδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου χρειάζονται μια ανανέωση και θα πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλα μαζί του και δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις, για το πώς βλέπεις τη σχέση αλλά και εκείνον. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο σού «κλείνει το ματάκι» για να περάσεις όσο το δυνατόν πιο αισθησιακά και ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου στο σημείο που θέλεις εσύ, αλλά για άλλη μια φορά θα προκύψουν νέες υποχρεώσεις που δυστυχώς πάλι θα οφείλονται σε λάθη άλλων. Με τον προγραμματισμό, όμως, και τη συνέπεια που σε διακρίνει, δεν έχεις ανάγκη από τίποτα. Απόφυγε να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον του παρελθόντος πρόκειται να επανέλθει στη ζωή σου, αγαπητέ Παρθένε, γεμίζοντάς σε υποσχέσεις. Πριν βιαστείς να εξαφανιστείς, άκου προσεκτικά όσα έχει να πει. Ίσως κάτι από όλα αυτά να είναι ευκαιρία για σένα που θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις στο μέλλον. Οι άνθρωποι συνήθως δεν αλλάζουν, αλλά τίποτα δεν είναι απολύτως βέβαιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δώσεις παραπάνω σημασία στον αισθηματικό τομέα και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην αρνείσαι εξόδους που σου προτείνουν. Εκεί έξω να ξέρεις ότι σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στον επαγγελματικό σου τομέα είναι μία χαρά, αν κι εσύ συνεχίζεις να αγωνίζεσαι για να τις βελτιώσεις κι άλλο. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται. Απόφυγε στα οικονομικά σου να δημιουργήσεις χρέη, γιατί στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η ζωή σου είναι αρκετά ευχάριστη, αγαπητέ Ζυγέ, αλλά και πολύ πιεσμένη λόγω ενός πλήθους υποχρεώσεων που σε φτάνουν εκτός ορίων. Αξιολόγησε καλύτερα τα θέλω σου και ακολούθησέ τα χωρίς εκπτώσεις. Είναι πολύ πιθανό να καταφέρεις αρκετά πράγματα, αν δεν κάνεις κάποιον συμβιβασμό που θα σε πάει πίσω.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε όμως με τη συμπεριφορά σου, να μην δημιουργήσεις μπερδέματα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Θα υπάρξουν συζητήσεις και επαφές, ώστε να προωθήσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Λέοντα φέρνει πολλές ευκαιρίες για το ζώδιό σου. Από την άλλη, θα πρέπει να πάψεις να ενθουσιάζεσαι με την απαράδεκτη στάση κάποιων. Πρέπει επιτέλους να καταλάβεις πως δεν μπορείς να ικανοποιείς τις διαθέσεις των άλλων εις βάρος του εαυτού σου και να προχωρήσεις δυναμικά στην ολοκλήρωση των προσωπικών σου επιδιώξεων, αγνοώντας τι γίνεται και λέγεται πίσω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Την πορεία των αισθηματικών σου να ξέρεις ότι θα την έχεις εσύ στα χέρια σου. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, για να μην στενοχωρήσεις το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πάρα πολλή δουλειά και κούραση σε περιμένει, επαγγελματικά, ενώ δεν αποκλείεται να νιώσεις εξάντληση. Μπορείς να κάνεις έναν προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να είσαι σε θέση να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ένα πρόσωπο που σε πλήγωσε πολύ, αγαπητέ Τοξότη, στο παρελθόν, έχει αναγνωρίσει την απαράδεκτη στάση του και προσπαθεί εδώ και καιρό να επανορθώσει. Εκτίμησε τις προθέσεις του, αλλά μην αφήσεις περιθώρια για στενότερη συναναστροφή πέραν της τυπικής. Οτιδήποτε άλλο ενέχει τον κίνδυνο να επανέλθετε στα ίδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και μα λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και είναι από το παρελθόν. Καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, ενώ οι αποφάσεις που θα πάρεις με στόχο την επιτυχία, θα είναι πολύ πρωτότυπες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Οι φίλοι και οι συγγενείς μπορεί να τρέφουν αγνά αισθήματα για σένα, αγαπητέ Αιγόκερε, αλλά δεν ξέρουν ακριβώς τι θέλεις από τη ζωή σου, ούτε και είναι υποχρέωσή σου να τους εξηγήσεις. Ασχολήσου με το μέλλον σου και με την άμεση κάλυψη των αναγκών σου και μην ξοδεύεις τον χρόνο σου σε συζητήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μέτρια η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου, καθώς η διάθεσή σου δεν θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε να μην τη χαλάσεις εξ αιτίας του φόρτου και του εκνευρισμού που θα έχεις. Κινδυνεύεις να χάσεις σημαντικούς συνεργάτες μην προσέχοντας τα λόγια σου. Οικονομικά, την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Λέοντα φέρνει πολλές ευκαιρίες για το ζώδιό σου, μέσα από τις οποίες μπορείς να ταξιδέψεις, να επιμορφωθείς, να ανακαινίσεις τον χώρο σου, να φροντίσεις την υγεία και την εμφάνισή σου, να βελτιώσεις το κοινωνικό σου προφίλ και να αποκτήσεις νέους φίλους. Εξασφάλισε αυτά που θα σε χαροποιήσουν περισσότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από το ταίρι σου. Πες του τι ακριβώς ζητάς για να περνάς καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στα επαγγελματικά σου. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην εκφράσεις την άποψή σου. Στον οικονομικό τομέα, θα μπεις στη διαδικασία να βρεις τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου. Να ξέρεις ότι η περίοδος είναι ευνοϊκή για οικονομικές συμφωνίες.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Κάποιες υποθέσεις που θέλεις να τελειώνεις, αγαπητέ Ιχθύ, εξελίσσονται αργά και σε αγχώνουν. Ξαφνικά θα δεχτείς μία πρόταση που θα αποτελεί λύση σε κάποιο πρόβλημα. Μην την αφήσεις ανεκμετάλλευτη, γιατί πολύ πιθανόν να το μετανιώσεις αργότερα. Συγκεντρώσου σε όσα θέλεις να κάνεις και μην ξοδεύεις την ενέργειά σου σε άσκοπα πράγματα. Πολύ σύντομα η επιτυχία θα είναι δική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό επίπεδο, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, γιατί η ψυχολογία σου δεν θα είναι και πολύ καλή. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις για τα θέματα που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετά ομαλά θα κυλήσει η μέρα σου, επαγγελματικά. Δεν χρειάζεται να έχεις ανασφάλειες, διότι θα μπορέσεις να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κάποια θέματα που καθυστερούσαν μέχρι τώρα, θα αρχίσουν να προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ