Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Προκλητικός! Ο Άδωνις Γεωργιάδης ζητά τη διαγραφή των χρεών 200 εκατ. ευρώ της ΝΔ! (Video)

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει η δήλωση του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αδωνι Γεωργιάδη πως «θα πρέπει να ξεκινήσει μία διαδικασία διαγραφής του χρέους της ΝΔ«.

Η εν λόγω δήλωση κάνει το γύρο του διαδικτύου την ώρα που η ΝΔ έχοντας μετακομίσει στα νέα της γραφεία στο Μοσχάτο επιχειρεί να φιλοτεχνήσει την εικόνα «νοικοκυρέματος» των οικονομικών της, αφού το ενοίκιο που πληρώνει για το κτήριο στην Πειραιώς είναι υποδεκαπλάσιο αυτού στη Συγγρού.

Ωστόσο ουδείς μέχρι στιγμής μιλά επί της ουσίας για την αποπληρωμή των δανείων της ΝΔ προς τις τράπεζες, τα οποία ξεπερνούν τα 200 εκατ. ευρώ.

Τους τρόπους με τους οποίους εγκρίθηκαν τα επίμαχα θαλασσοδάνεια τόσα χρόνια τους έχει δει το πανελλήνιο από την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ…

Η εκτίμηση του Άδωνι Γεωργιάδη ότι το χρέος της ΝΔ… δεν είναι βιώσιμο (σε αντίθεση με αυτό της χώρας όπως διατείνεται τόσα χρόνια η ΝΔ) έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος και έχει φέρει σε δυσχερή θέση την ηγεσία.

Δείτε το βίντεο:

tribune.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ