Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 1/8/2016

ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει τώρα για το ζώδιό σου και η ζωή σου πρόκειται να μπει σε εντελώς άλλους ρυθμούς, που θα σε γεμίσουν ευχάριστα αισθήματα. Προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου, ώστε να καταφέρεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις που θα προκύψουν και οι οποίες θα φέρουν την ουσιαστική αναγέννηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο, καθώς ο ερωτισμός αλλά και η καλή σου διάθεση θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δεν προβλέπονται ιδιαίτερα προβλήματα, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Θα μπορέσεις να τα ξεπεράσεις όλα πολύ εύκολα και θα οδεύσεις για καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου αρχίζει και αποδίδει.

ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αφήσεις άλλους να ανακατευτούν στη ζωή σου. Στηρίξου στα πόδια σου, ώστε στο τέλος του δρόμου σου να βρεθείς σε μια κατάσταση που σε εκφράζει και σε κάνει να νιώθεις πληρότητα. Η ζωή αξίζει όταν τη ζούμε όπως εμείς πραγματικά θέλουμε και όχι προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε ξένες επιθυμίες.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, πολλά κακώς κείμενα θα αρχίσουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, δείξε λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα και φρόντισε να αποφεύγεις τους εγωισμούς και τις κόντρες.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να μετρήσεις κάποια πράγματα, γιατί μπορεί να κάνεις λανθασμένες κινήσεις και να μην το έχεις αντιληφθεί. Μπορείς να συζητήσεις με δικά σου άτομα και να ακούσεις την άποψή τους. Στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κλείσεις συμφωνίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά
Κάποιο άτομο, αγαπητέ Δίδυμε, πρόκειται να μπει στη ζωή σου, προσφέροντας τη φιλία του και υποσχόμενο πολλά. Μην βιαστείς όμως να φέρεις τα πάνω κάτω – άσε τον χρόνο να σου δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες. Αργότερα θα έχεις περισσότερα στοιχεία για να κρίνεις αν αξίζει να ακολουθήσεις όσα σου λέει αυτό το πρόσωπο και πώς μπορείς να ωφεληθείς.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να αποδείξεις στον σύντροφό σου ότι τα αισθήματα που τρέφεις για εκείνον είναι αληθινά.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις έντονο άγχος για τα επαγγελματικά σου, προκειμένου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, ενώ θα ζητήσεις και τη βοήθεια συνεργατών. Φρόντισε να αποφύγεις προστριβές λόγω εκνευρισμού. Στα οικονομικά σου προβλέπεται βελτίωση ως προς τα έσοδα. Θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά
Ένα ζήτημα εξαιρετικής σημασίας θα βγει στην επιφάνεια, αγαπητέ Καρκίνε, αλλά εσύ δεν θα είσαι σε ετοιμότητα να δώσεις λύση. Συγκράτησε την ψυχραιμία σου ώστε να μπορέσεις με ηρεμία να σκεφτείς τον καλύτερο δυνατό τρόπο να αποφύγεις τον κίνδυνο. Αργότερα θα έχεις τον χρόνο να αξιολογήσεις με κάθε λεπτομέρεια τα γεγονότα και να βρεις την άκρη.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε ό,τι αφορά το ταίρι σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα στα επαγγελματικά σου, ή να κάνεις αλλαγές. Μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα, αλλά να ξέρεις ότι θα είναι τελείως παροδικά. Καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

ΛΕΩΝ


Γενικά
Τα άστρα προσφέρουν προοπτικές βελτίωσης στο ζώδιό σου, σε πολλά επίπεδα. Θα απαιτηθεί αρκετός χρόνος και θα χρειαστεί συνέπεια, σοβαρότητα και πολύ καλός προγραμματισμός για να τα καταφέρεις. Τα αποτελέσματα όμως θα έρθουν πιο γρήγορα απ’ όσο φαντάζεσαι και θα σε δικαιώσουν για τη σωστή σου στάση.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Περιόρισε λίγο τον εγωισμό σου σε κάποια πράγματα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην διχάζεσαι και μην αγανακτείς για την κατάσταση των αισθηματικών σου. Θα ξημερώσουν καλύτερες μέρες.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα καταφέρεις πάρα πολλά, πολύ περισσότερα απ’ όσα φανταζόσουν μέχρι σήμερα. Καταστάσεις που καθυστερούσαν, τώρα θα τις δεις να προωθούνται με φυσιολογικό ρυθμό. Απόφυγε αντιθέσεις με συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα θα πληθαίνουν. Δείξε αυτοσυγκράτηση απέναντι σε αγορές και περιττά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά
Μην αφήσεις, αγαπητέ Παρθένε, αγαπημένα πρόσωπα να αναλάβουν ολοκληρωτικά την ευθύνη για τη δική σου στάση, προκειμένου να σε καλύψουν. Άλλωστε η αλήθεια θα βγει κάποια στιγμή στην επιφάνεια και θα εκτεθείς. Η καλύτερη λύση είναι να μιλήσεις με ειλικρίνεια και να δώσεις εξηγήσεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις και να κινήσεις τις καταστάσεις έτσι ώστε να πάνε όλα καλύτερα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, απόφυγε να δημιουργήσεις αντιπαλότητες με συνεργάτες, γιατί στο μέλλον θα χρειαστείς τη βοήθειά τους. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις μεγάλα ‘ανοίγματα’. Τον τελευταίο καιρό, έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ


Γενικά
Το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά κουραστικό για το ζώδιό σου, και υπερβολικά απαιτητικό. Τώρα είναι η ώρα να γίνουν όλα όπως επιθυμείς και τα προβλήματα να βρουν επιτέλους την οριστική τους λύση. Το πλανητικό τοπίο δείχνει θετικό για τις επιδιώξεις σου, αρκεί να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς αυτή την περίοδο να λύσεις προβλήματα που ταλανίζουν τη σχέση σου, με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, γιατί είναι αυτονόητο ότι αυτό θα έχει αντίκτυπο στα αισθηματικά σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, σήμερα ασχολήσου με δικά σου θέματα και μην προσπαθήσεις να βοηθήσεις μόνο τους άλλους. Μπορείς κι εσύ να ζητήσεις τη βοήθεια των συνεργατών σου, καθώς και να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Πρόσεξε τις κινήσεις που θα κάνεις, για να μην βγεις εκτός προγραμματισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην φοβηθείς τις επερχόμενες αλλαγές. Προσπάθησε να εναρμονιστείς με τις καινούργιες συνθήκες, ώστε να καταφέρεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις. Σύντομα θα λάβεις βοήθεια από κάποιο άτομο που δεν γνωρίζεις αρκετά καλά, αλλά που σε έχει εκτιμήσει όσο θα έπρεπε. Προετοιμάσου να τη δεχτείς.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα τα πας μια χαρά. Δίνεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη σου και την υπομονή σου θα καταφέρεις να προλάβεις τυχόν παρεξηγήσεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Για ό,τι κι αν κάνεις στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα, αλλά και σοβαρότητα. Μην παρασυρθείς από αναξιόπιστα άτομα, ειδάλλως θα κάνεις λάθη που δεν θα μπορούν να διορθωθούν. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα, αλλά φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδα που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά
Το κοινωνικό σκηνικό διαμορφώνεται περίπλοκα τώρα για το ζώδιό σου, και επιφυλάσσει εντάσεις που δεν θα αφήνουν περιθώρια για λάθη. Απομακρύνσου το συντομότερο και μην εμπλακείς σε συναντήσεις και συζητήσεις άσχετες με τις επιδιώξεις σου. Όλα αυτά μπορούν να σε βγάλουν από τον δρόμο σου και αυτό καλό θα είναι να το αποφύγεις εγκαίρως.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η καλή σου διάθεση θα σε κάνει πιο ερωτικό και θα αρχίσεις να διώχνεις τις αμφιβολίες που ίσως έχεις για το ταίρι σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό θα είναι να αφήσεις τους άλλους να αποφασίσουν. Μην πάρεις κανένα ρίσκο επάνω σου. Θέματα κληρονομικά ή φορολογικά θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να είσαι αρκετά συγκρατημένος σε οικονομικές συναλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα προμηνύεται όαση για το ζώδιό σου, μέσα στην έρημο που διέσχιζες τόσο καιρό. Νέες ευκαιρίες για δράσεις θα οδηγήσουν εύκολα σε επιτυχίες. Η κούραση και ο τεράστιος κόπος του παρελθόντος δεν πήγαν χαμένα – η ανταμοιβή έρχεται και θα είναι πλουσιοπάροχη.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αλλαγές που θα γίνουν στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα είναι να σε βρουν προετοιμασμένο, ώστε να αποφύγεις τις παγίδες. Μην ανακοινώσεις τα σχέδια που μπορεί να έχεις για το μέλλον. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενικά
Μην αφήνεις, αγαπητέ Υδροχόε, περιθώρια για λάθη στον περίγυρό σου, ειδικά όταν αυτά έχουν αντίκτυπο στη δική σου ζωή. Μπορείς να φροντίσεις άλλωστε να υπάρξει το συντομότερο μία λύση σε όσα σε έχουν απασχολήσει τον τελευταίο καιρό, αρκεί να μην φοβηθείς να αναλάβεις πρωτοβουλία. Στηρίξου στις δυνάμεις σου και όλα θα βελτιωθούν.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις σε κάτι που αφορά τα επαγγελματικά σου και μην κρίνεις βιαστικά πριν εξετάσεις τα πράγματα σε βάθος. Απόφυγε να παρασυρθείς από συνεργάτες. Στα οικονομικά σου, απόφυγε καινούργια ‘ανοίγματα’, αλλά και άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘYΕΣ


Γενικά
Νέες ιδέες που θα σου γεννηθούν ξαφνικά, αγαπητέ Ιχθύ, με τη βοήθεια κάποιων σημαντικών φίλων, έχουν τη δυνατότητα να υλοποιηθούν με επιτυχία. Ο σωστός προγραμματισμός θα φέρει ευκαιρίες για μεγαλύτερη δράση που θα οδηγήσει σε σημαντικές βελτιώσεις. Τα σχέδιά σου θα αναγνωριστούν γενικότερα.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο για να σώσεις τη σχέση σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις επαγγελματικά θέματα που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Η περίοδος είναι πολύ θετική για να συνεργαστείς, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ‘ανοίγματα’, που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.

Καλό Μήνα!

oroskopos.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top