Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 17/8/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 17/8/2016

Κριός

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα θα βεβαιωθείς για κάποια ζητήματα στα οποία εδώ και καιρό επικρατούσε ασάφεια που σε εμπόδιζε να προχωρήσεις. Τώρα μπορείς να οργανώσεις με ασφάλεια τα επόμενα βήματα χωρίς να φοβάσαι κάποιο ενδεχόμενο αδιέξοδο. Το μέλλον επιφυλάσσει αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις στο ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θέλεις να κάνεις πάρα πολλά. Καθυστερήσεις και αναβολές που μπορεί να υπάρξουν, δεν θα πρέπει να σε εκνευρίσουν. Στον οικονομικό τομέα, σήμερα προβλέπονται πάρα πολλά έξοδα αλλά και έσοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά έχε πάντα κατά νου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

Ταύρος

Γενικά
Μην αφήσεις άλλο χρόνο να περάσει αμελώντας την τακτοποίηση των υποθέσεών σου. Σύντομα αρκετές ευκαιρίες για δράση θα δοθούν στο ζώδιό σου, τις οποίες θα μπορείς να εκμεταλλευτείς σε βαθμό που θα σε οδηγήσουν σε ολοκληρωτική μεταμόρφωση. Αργότερα θα ισορροπήσουν τα πάντα μέσα σου και θα αισθανθείς πληρότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, κάποια ερωτηματικά θα σε βασανίσουν εξ αιτίας της συμπεριφοράς του συντρόφου σου. Άκου. Δεν είναι ώρα να μιλήσεις ακόμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, ίσως να μην φανούν από την αρχή τα θετικά των αλλαγών που θα συμβούν, αλλά στο μέλλον θα καταλάβεις ότι τελικά ήταν για το καλό σου. Μην αμελήσεις τίποτα και προπάντων μην αφήσεις τίποτα για αύριο. Στα οικονομικά, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και θέματα να τακτοποιήσεις άμεσα.

Δίδυμος

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα θα απελευθερωθεί επιτέλους η δημιουργικότητα του ζωδίου σου και θα πάρεις μεγάλη ικανοποίηση από τον τρόπο που θα αντιμετωπιστεί το αποτέλεσμα. Νέες ευκαιρίες θα εμφανιστούν και θα δεχτείς προτάσεις που μπορούν να σε οδηγήσουν σε μεγάλη καταξίωση. Επεξεργάσου τις πολύ προσεκτικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καθόλου άσχημα δεν θα πάνε τα αισθηματικά σου, αρκεί να μην σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία. Η Αφροδίτη από την Παρθένο σού δίνει τις καλύτερες επιρροές της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σημαντικές αλλαγές προβλέπονται στον επαγγελματικό σου τομέα. Να ξέρεις πως ό,τι γίνει θα είναι πολύ θετικό και με καλές συνθήκες. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις και να ζητήσεις αυτά που θέλεις. Ίσως να έχεις άνοδο αυτή την περίοδο, αλλά θα πρέπει να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο.

Καρκίνος

Γενικά
Αν μπορέσεις, αγαπητέ Καρκίνε, να βρεις τρόπους να ξεπεράσεις τους φόβους που σου άφησαν οι απογοητεύσεις του παρελθόντος, το μέλλον θα ανοιχτεί μπροστά σου γεμάτο ευκαιρίες και χωρίς εμπόδια. Μην υπονομεύεις τα όνειρά σου με το φοβικό σου υποσυνείδητο. Απελευθέρωσε τη θετική σου ενέργεια και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα, αν πάρεις την απόφαση να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή την περίοδο θα βρεις το πρόσωπο που θα καλύψει όλες τις συναισθηματικές σου ανάγκες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς αυτή την περίοδο – χρειάζεται και δράση. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, έχεις συμμάχους τους πλανήτες και μπορείς να ρυθμίσεις κάποια χρέη του παρελθόντος.

Λέων

Γενικά
Ο τρόπος δράσης σου, αγαπητέ Λέων, δεν είναι πάντα ο σωστός και δυστυχώς δυσκολεύεσαι να τον αλλάξεις. Είναι πολύ πιθανό να καταφέρεις μία νέα γνωριμία να μεταμορφωθεί σε ισχυρή συμμαχία με πολύ θετικά αποτελέσματα για σένα. Ίσως κάποιος προσπαθήσει να το εμποδίσει αυτό, αλλά οι προσπάθειές του θα πέσουν οριστικά στο κενό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κάνεις ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου, γιατί αφ’ ενός θα έχεις λογομαχίες με το ταίρι σου και αφ’ ετέρου οι πλανήτες δεν σε ευνοούν αισθηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα πρέπει και να πράξεις σε κάποια πράγματα, ούτως ώστε να μπορέσεις να φτάσεις στην επαγγελματική επιτυχία. Στα οικονομικά, θα προκύψουν κάποια απρόοπτα έξοδα. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό και απόφυγε τις σπατάλες.

Παρθένος

Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δεδομένος σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, και δεν θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια ακόμα για να ολοκληρώσεις όσα έχεις δρομολογήσει. Άσε ελεύθερο τον εαυτό σου να οδηγηθεί στην κατεύθυνση που υποδεικνύουν οι καταστάσεις. Η υποστήριξη που θα δεχτείς από αγαπημένα πρόσωπα θα είναι μεγάλη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να εκφράσεις την αγάπη σου στον σύντροφό σου και να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις τη σωστή ανταπόδοση. Μην προσπαθήσεις να λύσεις αισθηματικά προβλήματα του παρελθόντος, γιατί αυτή την περίοδο δεν θα καταφέρεις τίποτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα συμβούν κάποιες ανακατατάξεις που θα σου φέρουν μια αναστάτωση. Να ξέρεις όμως ότι η περίοδος είναι πολύ θετική και πως ό,τι κάνεις θα σε οδηγήσει σε μεγάλη επιτυχία. Έχεις πολλές οικονομικές υποχρεώσεις που συχνά σου χαλούν τη διάθεση. Σημασία έχει ότι ξεκινά μια περίοδος για σένα που τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

Ζυγός

Γενικά
Σύντομα, αγαπητέ Ζυγέ, θα έχεις την ευκαιρία να αποζημιωθείς για μία μεγάλη περίοδο της ζωής σου κατά την οποία τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως έπρεπε. Η νέα τροπή των πραγμάτων δεν θα είναι καθόλου τυχαία και όσοι δείξουν φθόνο για το αποτέλεσμα, καλό θα είναι να μάθουν για τις τεράστιες θυσίες που έχεις κάνει εδώ και πολύ καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, οι κόντρες που είχες με τον σύντροφό σου έχουν περάσει. Καλό θα είναι τώρα να έρθεις πιο κοντά του, ενώ ένα ταξίδι μαζί του θα ήταν ευεργετικό για τη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς, επαγγελματικά, χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν με συνεργάτες σου. Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και τι στόχους έχεις βάλει. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, μπορείς να κάνεις συζητήσεις με στόχο την αύξηση των εσόδων σου. Υπογραφές συμβολαίων και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

Σκορπιός

Γενικά
Τα άστρα φροντίζουν το ζώδιό σου με το καλύτερο τρόπο και δέχεσαι υποστήριξη από πρόσωπα που δεν έχεις φανταστεί ποτέ. Ασχολήσου με όσα σε ευχαριστούν χωρίς να παραμελήσεις τις υποχρεώσεις σου, οι οποίες θα δρομολογηθούν με μεγάλη ευκολία, προς έκπληξη όλων. Απόλαυσε την εύνοια των άστρων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπεις σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στα αισθηματικά σου και δεν θα έχεις πολύ καλή διάθεση. Προβλήματα και λογομαχίες που μπορεί να προκύψουν με τον σύντροφό σου, μπορείς να τα αποφύγεις μιλώντας ήρεμα και χωρίς να αναφέρεσαι σε προβλήματα του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα δεχτείς προτάσεις τις οποίες θα πρέπει να εξετάσεις πολύ σοβαρά, γιατί θα είναι συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, καθώς έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Τοξότης

Γενικά
Συγκράτησε τη δυσφορία σου, αγαπητέ Τοξότη, τώρα που τα πράγματα έχουν προσωρινά σταματήσει να προχωράνε. Ίσως κάποια ανώτερη δύναμη θέλει κάτι να σου δείξει. Συντονίσου εσωτερικά με τον εαυτό σου, ώστε να δώσεις εξηγήσεις και να ωφεληθείς από την πνευματική διάσταση των καταστάσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα μπορείς από εδώ και στο μέλλον να τα πας πολύ καλά στον αισθηματικό τομέα. Μπορείς να συζητήσεις με τον σύντροφό σου για θέματα του παρελθόντος και να προσπαθήσεις να τα τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, προβλέπονται πολύ καλές συνεργασίες, ενώ θα μπορέσεις να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Προτάσεις που θα δεχτείς, θα πρέπει να τις μελετήσεις καλά, γιατί μπορεί τα πράγματα να μην είναι έτσι όπως ακούγονται. Μην πάρεις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου. Θα πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις που έχεις.

Αιγόκερως

Γενικά
Η τροποποίηση των πρόσφατων σχεδίων σου σε έχει αναστατώσει, αγαπητέ Αιγόκερε. Μην αγχώνεσαι όμως υπερβολικά και άσε τον χρόνο να επαναφέρει φυσικά τα πράγματα στα αρχικά τους επίπεδα. Ο χρόνος που πέρασε σε βοήθησε να δεις τις πραγματικές διαστάσεις της ζωής και να δυναμώσεις. Εκμεταλλεύσου το στο έπακρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Συζητήσεις προβλέπονται σε έντονους τόνους και αν η σχέση σου είναι γερή, να ξέρεις ότι θα κρατήσει. Θα πρέπει να αποφασίσεις τι είναι αυτό που θέλεις, για να μπορέσεις να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, οι υποχρεώσεις για άλλη μια φορά θα είναι πάρα πολλές και το άγχος θα σε κυριεύσει. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά αλλά και να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που εκκρεμούν από παλιά.

Υδροχόος

Γενικά
Μην αφήνεις, αγαπητέ Υδροχόε, κανέναν να σε ταλαιπωρεί με τις απαιτήσεις του σε πρακτικό αλλά και ψυχολογικό επίπεδο. Φρόντισε τις ανάγκες σου, αλλά μην γίνεσαι έρμαιο κανενός. Τα όριά σου έχουν παραβιαστεί λόγω της υπερβολικής σου ευαισθησίας. Ασχολήσου περισσότερο με τα μελλοντικά σου σχέδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Κοίτα το μέλλον και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου, γιατί έχει κάποια παράπονα από σένα που δεν σου τα λέει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Αυτή την περίοδο θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω. Μην παραπονεθείς και προσπάθησε να απαλλαγείς από αυτές όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Στα οικονομικά, θα πρέπει να προσέξεις σε ό,τι αφορά συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να προκύψουν.

Ιχθύς

Γενικά
Η παρέμβαση κάποιου αγαπημένου σου προσώπου έχει δημιουργήσει ζητήματα που δεν μπορείς, αγαπητέ Ιχθύ, να ξεπεράσεις εύκολα. Μία ήρεμη συζήτηση θα επαναφέρει τις ισορροπίες σε βαθμό που δεν φαντάζεσαι. Όλα θα ξεπεραστούν, αρκεί να μην φοβηθείς να μιλήσεις και να πεις τα πράγματα με το όνομά τους. Ησύχασε και όλα θα έρθουν όπως τα θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, απόφυγε να είσαι πιεστικός απέναντι στον σύντροφό σου και μην λες λόγια που μπορεί να τον εκνευρίσουν και να οδηγηθείτε σε λογομαχίες. Μπορείτε να περάσετε ήρεμα και χαλαρά μαζί, αν βγάλεις τον συναισθηματισμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπάρχουν πολλά θέματα που σε απασχολούν και θέλεις να λύσεις. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες ή να υπογράψεις συμβόλαια που αφορούν το μέλλον των επαγγελματικών σου. Στα οικονομικά, επίσης απόφυγε να κλείσεις συμφωνίες. Σε όποια συζήτηση γίνει σχετικά με οικονομικά θέματα, δείξε πολύ μεγάλη προσοχή, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ