Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 16/8/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 16/8/2016

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Οι πλανήτες σε αναγκάζουν να ξυπνήσεις από τον λήθαργο που έχεις πέσει και να αντικαταστήσεις την απραξία με υπερδραστηριότητα που θα σε οδηγήσει σταδιακά στην αποκατάσταση πολλών υποθέσεων της ζωής σου. Ο δρόμος είναι ανοιχτός για το ζώδιό σου και όλα θα εξαρτηθούν από τη συνέπεια και την καλή σου διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, προσπάθησε να δώσεις πολλή αγάπη στον σύντροφό σου και να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, θα δημιουργηθούν προβλήματα με συνεργάτες, πάνω σε θέματα που δεν περίμενες. Κράτα την ψυχραιμία σου και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη. Στα οικονομικά σου, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Πριν απαντήσεις, σκέψου καλά αν σε συμφέρουν. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις μπορείς να τις τακτοποιήσεις.


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Το προηγούμενο διάστημα κατάφερες, αγαπητέ Ταύρε, να απαλλαγείς από άγχη του παρελθόντος, τακτοποιώντας οριστικά ζητήματα που εκκρεμούσαν. Τώρα μπορείς να συνεχίσεις προσεκτικά τον δρόμο σου, αποφεύγοντας να εντυπωσιάζεσαι χωρίς να έχεις τις απαραίτητες εγγυήσεις για τη μελλοντική σου εξέλιξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, αλλά θα πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν, τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετό τρέξιμο και άγχος προβλέπεται στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, ενώ θα αρχίσουν σιγά σιγά να υλοποιούνται και σχέδια που έχεις από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου τα έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις συναλλαγές και έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η οικογένεια σε στηρίζει, αγαπητέ Δίδυμε, στις επιδιώξεις σου με τέτοιο τρόπο, ώστε αυτή η βοήθεια που δέχεσαι χάνει την ουσία της. Εξήγησε με ψυχραιμία πως χρειάζεσαι συγκεκριμένη υποστήριξη και όχι όσα επιμένουν να σου επιβάλλουν μέσα από την αυταρχικότητα που δημιουργεί ο φόβος τους. Όλα αυτά δεν σε αφορούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κρίνεις πολλές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου με βάση το συναίσθημα και όχι τη λογική. Καλό θα είναι να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, ώστε να καταλάβεις ποιες είναι οι πραγματικές του προθέσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην επαναπαυτείς καθόλου αυτή την περίοδο που η Αφροδίτη είναι στην Παρθένο, γιατί μπορείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα έχεις αρκετό φόρτο εργασίας και το άγχος θα σε κυριεύσει. Θα καταφέρεις όμως να ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Μην αγχώνεσαι, λοιπόν. Κάνε απλώς ένα πρόγραμμα και όλα θα πάνε καλά. Θα πρέπει να ασχοληθείς λίγο σοβαρά με τα οικονομικά σου και να τακτοποιήσεις άμεσα κάποια γραφειοκρατικά θέματα. Πάψε να κάνεις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Νέες προτάσεις προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα φέρουν νέες ευκαιρίες – οι τελευταίες όμως θα χρειαστούν αρκετούς συμβιβασμούς μέχρι να αποδώσουν. Συλλογίσου ειλικρινά και σοβαρά αν θα σου είναι ευχάριστη όλη αυτή η διαδικασία και αν το αποτέλεσμα μπορεί να δικαιώσει τους κόπους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα, θα πρέπει να προσέξεις την επικοινωνία με τον σύντροφό σου. Θα υπάρξουν διαμάχες και προβλήματα από το πουθενά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις από καιρό στο μυαλό σου. Έχεις μεγάλη διορατικότητα και θα φτάσεις στην επαγγελματική επιτυχία πολύ γρήγορα. Αρκετά οικονομικά προβλήματα και πολλά έξοδα σε εκνευρίζουν και σου χαλούν τη διάθεση. Καλύτερα να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο έχει απομακρυνθεί από κοντά σου, αγαπητέ Λέων, χωρίς να φαίνεται κάποιος ιδιαίτερος λόγος, σε σημείο που δεν το είχες προσέξει. Η πραγματικότητα θα βγει τελικά στην επιφάνεια και θα εντυπωσιαστείς με κάτι που θα μάθεις. Όλα ευτυχώς θα ισορροπήσουν πάλι με καλή διάθεση και θα δικαιωθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος και θα γίνουν συζητήσεις που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Καλό θα είναι, με χαμηλούς τόνους, να προσπαθήσεις να λύσεις ό,τι προκύψει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις πάντα υπευθυνότητα στα επαγγελματικά σου και θέλεις όλα να γίνονται με τον καλύτερο τρόπο. Δεν χρειάζεται να εκνευριστείς αυτή την περίοδο που θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις. Στα οικονομικά, τα έξοδα και οι υποχρεώσεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Να ξέρεις όμως ότι έρχονται καλύτερες μέρες, οπότε καλό θα είναι να ηρεμήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Μην αφήνεις άλλο χρόνο να περνάει αναξιοποίητος. Το χρονικό διάστημα που χρειάστηκες για να προχωρήσεις έχει ολοκληρωθεί εδώ και καιρό. Δυστυχώς η απουσία σου δεν διευκολύνει να φτάσεις εκεί που επιθυμείς. Βάλε τάξη στα πράγματα, όσο οι πλανήτες προσφέρουν στο ζώδιό σου ευκαιρίες για δράση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με τον σύντροφο σου και να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Καλό θα είναι να του δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις πολύ άγχος για τα επαγγελματικά σου, προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Φρόντισε να κάνεις έναν προγραμματισμό. Στα οικονομικά, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν περίμενες και θα εκνευριστείς αρκετά. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Νέες ευκαιρίες για το ζώδιό σου προβλέπεται να εμφανιστούν στον ορίζοντα, σε ό,τι αφορά την αξιοποίηση της δημιουργικότητάς σου. Η δυναμική σου δράση επιτέλους θα απελευθερωθεί από τη συστολή του παρελθόντος και θα καταφέρεις να δημιουργήσεις με ευκολία πράγματα για τα οποία δυσκολεύτηκες πολύ στο παρελθόν. Μην αφήσεις το επόμενο χρονικό διάστημα ανεκμετάλλευτο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα, αν μιλήσεις με το ταίρι σου για το πώς βλέπεις κάποια πράγματα στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλές συνθήκες θα επικρατούν στα επαγγελματικά σου, αν και κάποια σχέδια που θέλεις να προωθήσεις καθυστερούν. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, γιατί στο μέλλον θα έχεις προβλήματα. Τα οικονομικά σου θα καταφέρεις να τα ισορροπήσεις, παρ’ όλο που πάλι κάτι θα συμβεί και τα έξοδα θα αυξηθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην δώσεις στον κοινωνικό σου περίγυρο την εντύπωση πως είσαι σνομπ, αποφεύγοντας κάποιες προσκλήσεις. Η καθημερινότητά σου είναι ιδιαίτερα φορτωμένη και είναι αδύνατον να ανταποκριθείς. Είναι τόσο απλό να εξηγήσεις και πραγματικά μπορείς να αποφύγεις κάθε πιθανότητα παρεξήγησης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μην σκέφτεσαι καταστάσεις που μπορεί να σε είχαν στενοχωρήσει παλιότερα. Βάλε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Πάψε να αγχώνεσαι και να τα βλέπεις όλα αρνητικά. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και μην ξεχνάς πως με ό,τι καταπιάνεσαι τα καταφέρνεις τελικά πολύ καλά. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν και ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Κάποιο άτομο κύρους που στο παρελθόν σε στήριξε επανέρχεται στο προσκήνιο και σου ξαναπροσφέρει ευκαιρίες. Προσπάθησε να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να καταφέρεις όσα ονειρεύεσαι όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για δράση, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, για άλλη μία φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό και την καλή συμπεριφορά σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε λογομαχίες και να χαλάσουν αυτό το ωραίο κλίμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στα επαγγελματικά σου. Θα δεχτείς προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει να προσέξεις αρκετά, γιατί μπορεί να κρύβουν παγίδες. Στον οικονομικό τομέα, τα εισοδήματά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ‘ανοιχτείς’ και σε άλλες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η κατάσταση βρίσκεται στο απροχώρητο. Μην αφήνεις άλλα περιθώρια. Δράσε δυναμικά ώστε να βάλεις τάξη σε όσα εκκρεμούν, τώρα που οι πλανήτες δημιουργούν, για το ζώδιό σου, ευνοϊκό κλίμα για την ολοκλήρωση των στόχων σου. Φίλοι θα σε στηρίξουν με καθοριστικό τρόπο σε ό,τι αποφασίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τον συναισθηματισμό τον έχεις αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις λοιπόν να διαιωνίζονται καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις, αλλά πριν απαντήσεις, θα πρέπει να εξετάσεις κατά πόσο σε συμφέρουν. Έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να προσέξεις πάρα πολύ.

YΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να δώσεις στον εαυτό σου τη δυνατότητα για ξεκούραση, ψυχαγωγία και εσωτερική αναζήτηση. Οι πλανήτες σε βοηθούν να δεις τα πράγματα με ειλικρίνεια και να ακολουθήσεις τα θέλω σου με σοβαρότητα. Σύντομα τα αποτελέσματα θα δικαιώσουν κάθε προσπάθεια και θυσία του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε, ό,τι θέλεις να πεις στον σύντροφό σου, να το πεις με ηρεμία και σε πολύ χαμηλούς τόνους, ώστε να αποφύγεις τις φασαρίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, αλλά τα πράγματα είναι στάσιμα και αυτό θα σε εκνευρίσει αρκετά. Φρόντισε να κινηθείς με ψυχραιμία, να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα καταφέρεις αυτά που θέλεις. Οικονομικά, από σήμερα μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές που μπορεί να μην είναι και τόσο απαραίτητες.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά
Το ενδεχόμενο μίας ξαφνικής μετακίνησης σε αγχώνει, αγαπητέ Ιχθύ, αλλά προσπάθησε να μην την αποφύγεις. Ταυτόχρονα, μία νέα, πολλά υποσχόμενη γνωριμία θα σε ενθουσιάσει. Προσπάθησε να εξετάσεις όλα τα δεδομένα που θα προκύψουν και δείξε προσοχή στη στάση σου. Οι υπερβολές δεν οδηγούν ποτέ εκεί που πρέπει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα έχεις πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άλλαξε λίγο τις συνήθειές σου και με την Αφροδίτη στην Παρθένο να σε ευνοεί, θα προκύψει κάτι πολύ καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και πολλή δουλειά. Σε κάποιες προτάσεις που θα δεχτείς για καινούργια ξεκινήματα, καλό θα είναι να σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις. Στα οικονομικά, απόφυγε τις άσκοπες αγορές και τα περιττά έξοδα, καθώς επίσης και τις νέες οικονομικές συμφωνίες.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ