Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τα Ζώδια σήμερα 15/8/2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια σήμερα 15/8/2016

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Οι αλλαγές που θα προκύψουν τώρα για το ζώδιό σου, θα είναι καθοριστικής σημασίας και θα σε απαλλάξουν από το άγχος της ασυνέπειας που πιθανόν αναγκάστηκες να δείξεις, καθώς αδυνατούσες να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις. Τώρα θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες και να οδηγηθείς σταδιακά σε ισορροπία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν κάποια προβλήματα με τον σύντροφό σου, εξ αιτίας της δικής σου συμπεριφοράς. Καλό θα είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου και να μην αναλώνεσαι σε άλλα θέματα που δεν έχουν ουσία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε καλά, αλλά κάποιες καθυστερήσεις που θα σε εκνευρίσουν αφάνταστα. Απόφυγε να πάρεις γρήγορες αποφάσεις για ζητήματα που αφορούν το μέλλον. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Θα μπεις σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν.
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου αφορά σε κάποιο μυστικό που θα αποκαλυφθεί και θα σε βάλει σε σκέψεις. Μην βιαστείς να οδηγηθείς σε συμπεράσματα. Θα χρειαστεί να συγκεντρώσεις αρκετές πληροφορίες ακόμα προκειμένου να οδηγηθείς σε σωστά συμπεράσματα. Αξιολόγησε τις συνθήκες χωρίς υπερβολές και περιττό άγχος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, απόφυγε να κουράσεις τον σύντροφό σου και μην του λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόσεξε παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα. Απόφυγε να ανακοινώσεις σε συνεργάτες σου τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα. Πρόσεξε κάποια απρόβλεπτα έξοδα που πρόκειται να βγουν στην επιφάνεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η ζωή σου βελτιώνεται με αργές αλλά σταθερές κινήσεις, αγαπητέ Δίδυμε, που οδηγούν στην ανανέωση της καθημερινότητάς σου, σε πολλά επίπεδα. Μην αφήνεις μεγάλες περιόδους να περνούν χωρίς να φροντίζεις για την ουσιαστική σου εξέλιξη. Τίποτα δεν θα γίνει με τυχαίο τρόπο – χρειάζεται να κοπιάσεις αρκετά ακόμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνεις πιεστικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έχεις δυνατότητες να καταφέρεις πολλά και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Μην χαλαρώσεις σε τίποτα και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει όμως να ανησυχείς, γιατί από εδώ και πέρα τα πράγματα θα βελτιωθούν και θα δεις και πιο πολλά έσοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα προβλέπεται κλίμα εντάσεων και διαφωνιών σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Απόφυγε συζητήσεις που δεν σε αφορούν προσωπικά και προσπάθησε να μην εκθέσεις τις απόψεις σου όταν δεν είναι απολύτως απαραίτητο. Περιορίσου με ψυχραιμία, ηρεμία και σοβαρότητα μόνο σε απολύτως δικά σου ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα. Για να δώσεις έναν καλύτερο τόνο στη σχέση σου, προσπάθησε να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να εξωτερικευτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τον επαγγελματικό τομέα, απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς, για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται κι εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι ξεκινάει μια καλύτερη περίοδος για αυτόν τον τομέα.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αέρας ανανέωσης προβλέπεται σε όλα τα επίπεδα, για το ζώδιό σου. Τομείς όπως ο ψυχολογικός, ο αισθητικός και ο κοινωνικός θα δεχτούν θετικές επιρροές. Ασχολήσου με τη βελτίωση του σπιτιού σου σε λειτουργικό επίπεδο. Κάποιες αισθητικές παρεμβάσεις με λίγο κόπο, μπορούν να σε ανανεώσουν ψυχολογικά. Επίσης, μην παραμελείς τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα τακτοποιήσεις πολλά θέματα στα αισθηματικά σου και η πορεία της σχέσης σου θα γίνει ξεκάθαρη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να βελτιώνονται, αλλά απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, γιατί θα έχεις προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Το τελευταίο διάστημα κατάφερες πολλά, αγαπητέ Παρθένε, και πλέον μπορείς να προχωρήσεις στην αξιοποίηση όσων κέρδισες, με τον καλύτερο τρόπο. Ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σε στηρίζει αρκετά και σου δίνει σωστές συμβουλές για την εξέλιξη και την πρόοδό σου. Εκμεταλλεύσου την περίσταση όσο το δυνατόν καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου που θα οδηγήσουν σε αντιθέσεις μεταξύ σας. Φρόντισε να βγάλεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου για να περάσεις πολύ καλά, αισθηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, κινήσου με μεθοδικότητα και δυναμισμό, ώστε να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Στα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες. Καλό θα είναι πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς εκκρεμότητες που θα πρέπει οπωσδήποτε να τακτοποιήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Μην αφήνεις, αγαπητέ Ζυγέ, σε κανέναν περιθώρια να σε προσβάλλει με τη στάση του. Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο να εκφραστεί και να περιορίσει τις παρεμβάσεις σε προσωπικά σου ζητήματα. Η ζωή σου ανήκει ολοκληρωτικά σε σένα και το μέλλον θα καθοριστεί από σένα και μόνον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποια πράγματα που σε κούραζαν στα αισθηματικά σου μέχρι τώρα θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα έχεις την κατανόηση του συντρόφου σου και θα βρείτε λύσεις σε ό,τι αφορά τη σχέση σας στο μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αυτή την περίοδο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις, για αύξηση εσόδων ή τακτοποίηση οικονομικών θεμάτων, ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το πρόγραμμά σου είναι απαιτητικό και σε κουράζει, αγαπητέ Σκορπιέ. Ρίξε λίγο τους ρυθμούς σου γιατί σύντομα θα χρειαστείς κι άλλες δυνάμεις. Η συνέπεια που θα δείξεις θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα, μην παραμελείς τη φροντίδα του εαυτού σου και ασχολήσου σοβαρά με τη διατροφή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να είσαι ήρεμος απέναντι στον σύντροφό σου και προπάντων μην απομακρύνεσαι. Μίλα μαζί του για μερικά πράγματα έξω από τα δόντια, για να νιώσεις καλύτερα κι εσύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, η τυπικότητα και η υπευθυνότητά σου θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Οικονομικά, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η στάση σου, αγαπητέ Τοξότη, περιορίζει τις κινήσεις κάποιου ατόμου που προσπαθεί να σε πλησιάσει. Μην δείχνεις τόσο σκληρή διάθεση – χαλάρωσε λίγο και άσε το περιθώριο να σε κατανοήσουν χωρίς να βάζεις εμπόδια. Αυτό είναι κάτι που θα σε ωφελήσει μακροπρόθεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις σε άλλους τομείς, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με τον σύντροφό σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλούς επαγγελματικούς σου στόχους τώρα θα τους δεις να προχωρούν σε υλοποίηση. Αν δεχτείς καινούργιες προτάσεις, θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά κατά πόσο είναι συμφέρουσες και αν θα έχουν επιτυχία. Οικονομικά, φρόντισε να μην χαλαρώσεις και οργανώσου καλύτερα ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα πολλά έξοδα που έχεις αυτή την περίοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ένα συγγενικό σου πρόσωπο επιτέλους θα αντιληφθεί πως για μεγάλο χρονικό διάστημα η στάση του υπήρξε λανθασμένη και θα προχωρήσει σε αλλαγές από τις οποίες θα ωφεληθείς σε προσωπικό επίπεδο. Επωφελήσου όσο είναι ακόμα καιρός, διότι οι πλανήτες πρόκειται να δυσκολέψουν την κατάσταση για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, προσπάθησε να διαφυλάξεις την ψυχολογία σου απέναντι στο ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές τις μέρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φτάσει την καριέρα σου σε ένα σημείο από όπου θα μπορέσεις πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, θα πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες. Μην κάνεις άλλα έξοδα.

YΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Οι υποθέσεις σου προχωράνε με δυσκολία και δεν μπορείς να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις. Κράτα γερά τις δυνάμεις σου λίγο ακόμα, καθώς σύντομα οι πλανήτες θα βοηθήσουν το ζώδιό σου σε ό,τι αφορά τη βελτίωση της καθημερινότητας με καθοριστικό τρόπο – ανταμείβοντάς σε για τις θυσίες που έκανες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, έχεις κάποια ερωτηματικά σε σχέση με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Καλό θα είναι το ύφος σου να μην υποδηλώνει ότι συμβαίνει κάτι σοβαρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν το παρελθόν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό θα είναι πριν απαντήσεις, να εξετάσεις αν είναι συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά και ισορροπούν κάπως, αν κι εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις περιττές αγορές.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά
Μία δύσκολη περίοδος για το ζώδιό σου φτάνει πλέον στο τέλος της και δίνει χώρο σε νέα, ευχάριστα γεγονότα που θα ακολουθήσουν. Μία ευχάριστη πρόταση δρομολογεί μια νέα πορεία σε πολλά επίπεδα – ετοιμάσου να τη δεχτείς με χαρά και να απολαύσεις την ικανοποίηση που θα σου προσφέρει. Το μέλλον σού επιφυλάσσει υπέροχες εκπλήξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου για κάποια πράγματα που σε ενοχλούν. Καλύτερα να αφήσεις για αργότερα συζητήσεις που αφορούν τη σχέση σου, γιατί η περίοδος δεν ευνοεί και τόσο την επικοινωνία στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα αυτή την περίοδο, παρ’ όλα τα πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ