Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 14/8/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 14/8/2016
ΚΡΙΟΣ
Γενικά

Οι πλανήτες χαρίζουν στο ζώδιό σου απρόσμενες ικανοποιήσεις και θα χρειαστείς ώριμη σκέψη για να τις διαχειριστείς με εποικοδομητικό τρόπο. Μην βιαστείς να δώσεις ό,τι καλύτερο μπορείς, γιατί η άνοδος θα είναι μία διαδικασία μεγάλης διάρκειας που πιθανόν να σε φέρει στα όριά σου αρκετές φορές ακόμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, ίσως να θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα, αλλά ίσως ακόμη και να δώσεις τέλος σε μια σχέση που σε κουράζει και δεν σου προσφέρει τίποτα. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, φρόντισε να σκεφτείς πολύ καλά τι θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα πας πολύ καλά. Καλό θα είναι να περάσεις το βράδυ με αγαπημένα πρόσωπα, για να νιώσεις καλύτερα. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται κι εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Να ξέρεις όμως ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα είναι καλύτερη για αυτόν τον τομέα


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Οι ικανοποιήσεις που ενδέχεται να πάρεις θα είναι καθοριστικής σημασίας σε ό,τι αφορά τις κοινωνικές σου σχέσεις. Αρκετές επαφές του παρελθόντος θα τελειώσουν πλέον οριστικά, ενώ ταυτόχρονα οι νέες γνωριμίες που προβλέπονται για το ζώδιό σου πρόκειται να σου προσφέρουν μεγάλες αποδοχές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα τις αντιθέσεις και τους καβγάδες με το ταίρι σου. Με χαμηλούς τόνους, προσπάθησε μέσα από τη συζήτηση να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην χαλάσεις σήμερα την ψυχολογία σου εξ αιτίας διαφόρων επαγγελματικών θεμάτων που μπορεί να σε απασχολούν. Φρόντισε να χαλαρώσεις. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και βελτιώνονται. Απόφυγε όμως σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα, γιατί θα έχεις προβλήματα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα θα γίνει λόγος για πολλά ζητήματα, τα οποία ήταν στην αφάνεια για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Τώρα τα πράγματα θα βελτιωθούν και θα καταφέρεις να διορθώσεις τη λανθασμένη στάση πολλών ετών, χάρη στις ευκολίες που προσφέρουν τα άστρα στο ζώδιό σου. Επωφελήσου αυτό το διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα δώσεις και θα πάρεις από τη σχέση σου. Καλό θα είναι τώρα να πεις στο ταίρι σου αυτά που θέλεις, καθώς αυτό το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεχαστείς από τα επαγγελματικά θέματα. Από αύριο έχεις να κάνεις πάρα πολλά. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι τα οικονομικά σου αρχίζουν και βελτιώνονται, αλλά απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Μην αφήσεις, αγαπητέ Καρκίνε, περιθώρια σε κανέναν να παρεξηγήσει την απόμακρη στάση που κρατάς. Εξήγησε με λεπτομέρειες τι ακριβώς συμβαίνει και μην δώσεις αφορμές για συζητήσεις που σε αδικούν. Όλα μπορούν να διορθωθούν, αρκεί να μπορέσεις να επαναφέρεις το συντομότερο τις χαμένες ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε συζητήσεις με το ταίρι σου που αφορούν το παρελθόν. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δεν θα κερδίσεις τίποτα. Είναι προτιμότερο να πάτε μαζί μια εκδρομή – το έχεις ανάγκη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Προσπάθησε σήμερα να φορτίσεις τις μπαταρίες σου για την εβδομάδα που έρχεται. Τα οικονομικά σου τα έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε να κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.


ΛΕΩΝ

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό θα αλλάξει απότομα για το ζώδιό σου και θα σε βγάλει εντελώς από τα νερά σου. Ο δρόμος της επιτυχίας θα είναι καθοριστικής σημασίας και είναι πολύ πιθανόν να μην χρειαστεί να κοπιάσεις άλλο, αρκεί να δείξεις ψυχραιμία απέναντι σε μικρά εμπόδια που θα εξαφανιστούν πολύ γρήγορα όπως ήρθαν, χωρίς να αφήσουν ίχνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, θα πρέπει όμως να διώξεις τις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου. Με την αγάπη σου μπορείς να τα ξεπεράσεις όλα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε προβληματίζουν αρκετά τα επαγγελματικά θέματα, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, καλό θα είναι να ξεκουραστείς λίγο. Θα πρέπει να δεις με λίγη σοβαρότητα τα οικονομικά σου και να τακτοποιήσεις τα ζητήματα που επείγουν. Μην συνεχίζεις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα θα χρειαστείς μεγάλη υπομονή, αγαπητέ Παρθένε, για να μπορέσεις να βάλεις σε τάξη όσα σε πιέζουν και σε έχουν φέρει σε εξωφρενικά όρια. Μην απελπίζεσαι – αντιθέτως, κράτα την ψυχραιμία σου, ώστε να οργανώσεις σε πρακτικό επίπεδο την καθημερινότητα που θα σου επιτρέψει να ολοκληρώσεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ευνοεί αισθηματικά και η σχέση σου θα πάρει άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Μπαίνεις σε μια περίοδο που πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν θα αρχίσουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή πλανητική περίοδο (σε ευνοεί η Αφροδίτη από το ζώδιό σου), ώστε να κάνεις μια νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζεις στον επαγγελματικό τομέα, σήμερα όμως που είναι Κυριακή, καλό θα είναι να χαλαρώσεις, να κάνεις μια αναδρομή και να θυμηθείς ότι σε ανάλογες περιπτώσεις τα κατάφερνες πάντα μια χαρά. Στα οικονομικά, αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα σε εκνευρίζουν και σου χαλούν τη διάθεση. Καλύτερα να μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις αυτή την περίοδο.


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην παραμελήσεις αγαπημένα πρόσωπα που χρειάζονται τη βοήθειά σου. Τώρα είναι η στιγμή να στηρίξεις ανθρώπους που υπήρξαν δίπλα σου επί χρόνια και σε φρόντισαν με τον καλύτερο τρόπο. Όλα τα υπόλοιπα είναι ασήμαντα και θα ξεπεραστούν γρήγορα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, δώσε στο ταίρι σου να καταλάβει κάποια πράγματα, ώστε να αποφύγεις τις λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς, γιατί έχεις φορτιστεί αρκετά όλη την εβδομάδα. Στα οικονομικά, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν περίμενες και θα εκνευριστείς αρκετά. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς σε καινούργια.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η οικογένειά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, υφίσταται εχθρική στάση από κάποιους συγγενείς, εξ αιτίας μιας παρεξήγησης. Αυτή όμως η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί πολύ σύντομα πρόκειται να εξομαλυνθεί, καθώς η αποκάλυψη ενός μυστικού θα επαναφέρει τη χαμένη ισορροπία στις μεταξύ σας σχέσεις. Με λίγη υπομονή όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αρκεί να μην κλειστείς στον εαυτό σου και να μην διστάσεις να ζητήσεις αυτό που θέλεις και σε ευχαριστεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς πάντα και πετυχαίνεις αυτό που θέλεις. Σήμερα μπορείς να περάσεις χαλαρά και ευχάριστα. Ταυτόχρονα, τα έξοδα που έχεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Να ξέρεις όμως ότι έρχονται καλύτερες μέρες για τα οικονομικά σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα, η ανάγκη σου για αλλαγές θα σε οδηγήσει σε υπερβολές, αγαπητέ Τοξότη, τις οποίες μπορείς να αποφύγεις. Μια ανανέωση του προσωπικού σου χώρου μπορεί να μετριάσει κάπως τις τάσεις φυγής και εξαφάνισης και να βελτιώσει ευχάριστα την καθημερινότητά σου. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις που μπορεί να μετανιώσεις αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να εμπιστευτείς το ταίρι σου που έχει να σου δώσει πάρα πολλά. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο πιο χαλαρά γίνεται. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα αυτή την περίοδο, παρ’ όλο που θα έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Οι πλανήτες στηρίζουν το ζώδιό σου και σου δίνουν τη δυνατότητα να αναδείξεις τη δημιουργικότητά σου. Είναι μία θαυμάσια ευκαιρία να αξιοποιήσεις τις ικανότητές σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ακολούθησε το ένστικτό σου που σε κατευθύνει σωστά και ίσως αργότερα μπορέσεις να βρεις διέξοδο σε όσα σε ευχαριστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, αλλά θα πρέπει να τα κάνεις αντιληπτά και στο ταίρι σου. Απόφυγε να προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος. Καλύτερα να τα ξεχάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά όλα αυτά άσ’ τα για αύριο. Σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αν και τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Θα μπεις σε μια περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν.


YΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η υψηλή πνευματικότητά σου αναγνωρίζεται, αγαπητέ Υδροχόε, και αποτελεί την καλύτερη σύσταση για το άτομό σου. Θα σε αποδεχτούν σε κύκλους που δεν περίμενες και θα προχωρήσεις σε δράσεις που μέχρι τώρα σου ήταν άγνωστες. Δείξε αυτοπεποίθηση και αντιμετώπισε με φυσικότητα την είσοδό σου σε αυτή τη νέα ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα θα είναι μεγάλος. Σήμερα θα κάνεις συζητήσεις που θα έχουν πολύ καλές βάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα έχεις μια ισορροπία και πολλά θέματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα θα αρχίσουν να προχωρούν. Σήμερα όμως που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεκουραστείς και άσε όλα τα υπόλοιπα για την εβδομάδα που έρχεται. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν κι εσύ να νιώθεις καλύτερα. Σήμερα πιθανόν να βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες.


ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά
Οι καταστάσεις βελτιώνονται τώρα για το ζώδιό σου και οι νέες συνθήκες που θα προκύψουν θα οδηγήσουν σε μια πιο ευχάριστη καθημερινότητα. Η υπερβολική κούραση που βίωσες σταδιακά θα εξασθενήσει και θα νιώσεις αισιοδοξία για το μέλλον. Μην αφήσεις τις άσχημες στιγμές του παρελθόντος να σε στιγματίσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να επικρίνεις το ταίρι σου. Καλύτερα να εκφράσεις τον ρομαντισμό και τον έντονο ερωτισμό σου, ειδάλλως να περιμένεις αντιθέσεις και παρεξηγήσεις. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα πάρει τέλος, καθώς η Αφροδίτη από την Παρθένο σε ευνοεί αισθηματικά και θα κάνει τους άλλους να κρέμονται από τα χείλη σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αλλά σήμερα καλύτερα να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις από την πίεση όλης της εβδομάδας. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει όμως να ανησυχείς, γιατί από εδώ και πέρα τα πράγματα θα βελτιωθούν.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ