Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 13/8/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 13/8/2016
ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται σε εξαιρετικά επίπεδα, αγαπητέ Κριέ, ενώ μία νέα γνωριμία θα σε βοηθήσει να βρουν οι κόποι σου πρακτική διέξοδο. Μην αφεθείς στην τύχη και οργάνωσε προσεκτικά την καθημερινότητά σου, ώστε να εξασφαλίσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα με τον ευκολότερο δυνατό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα υπάρξει μια στασιμότητα στον αισθηματικό σου τομέα και αυτό θα σε εκνευρίσει. Απόφυγε να συζητήσεις με το ταίρι σου, γιατί στο τέλος θα καταλήξεις σε καβγάδες. Προσπάθησε να περάσεις όσο πιο ουδέτερα γίνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρχει μια ισορροπία και πολλά θέματα που μέχρι τώρα ήταν στάσιμα, θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχεις πολύ τις κινήσεις σου, καθώς και σε ό,τι αφορά κάποιες σημαντικές συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό μεταμορφώνει τώρα εντελώς τα δεδομένα για το ζώδιό σου και εσύ βγαίνεις από τα νερά σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να σκεφτείς τρόπους που θα σε βοηθήσουν να εναρμονιστείς με τη νέα πραγματικότητα. Σύντομα θα δεις ότι όλα οδηγούν σε βελτιώσεις και άνοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, έρχονται καινούργιες γνωριμίες. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, για να μπουν οι σωστές βάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο υπήρχε στον δρόμο σου μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου θα πρέπει να τα δεις με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα, γιατί το τελευταίο διάστημα έχεις βγει εκτός προγραμματισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Μία νέα σελίδα στη ζωή σου γυρίζει τώρα, αγαπητέ Δίδυμε, και σε γεμίζει ευγνωμοσύνη για πολλούς ανθρώπους που βοήθησαν σε αυτό. Μην βιαστείς όμως να ξεφύγεις και να πανηγυρίσεις την ελευθερία σου – παράμεινε στη θέση σου και παρατήρησε κάθε λεπτομέρεια, για να δεις όλη την αλήθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα καλό θα είναι να συζητήσεις με το ταίρι σου. Θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε ενδεχόμενα προβλήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, καθώς ο δυναμισμός αλλά και η ένταση που θα έχεις θα είναι στα ύψη. Τα οικονομικά σου θα έχουν ανοδική πορεία και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις και πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, το κοινωνικό σκηνικό περιλαμβάνει ικανοποιήσεις, γνωριμίες, διασκεδάσεις και πολλές ευχάριστες προσκλήσεις για ψυχαγωγία. Κάνε μία αξιολόγηση, γιατί είναι αδύνατον να συνεχίσεις σε αυτούς τους ρυθμούς για πολύ καιρό ακόμα. Η υπερκόπωση πλησιάζει και θα δυσκολευτείς να την αποφύγεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και άσε λίγο στην άκρη τις άλλες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που στο παρελθόν δεν μπορούσες. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, καλό θα είναι να μην τις επιχειρήσεις, γιατί αυτή την περίοδο κινδυνεύεις να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις, που θα σου δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.


ΛΕΩΝ

Γενικά
Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι πλέον εύκολο να αναγνωρίζεις την αλήθεια. Οι λεπτομέρειες που έμαθες πρόσφατα συνέβαλαν αρκετά σε αυτό και μπορείς πλέον να σταθείς στα πόδια σου με σταθερότητα και αρκετή αυτοπεποίθηση. Συνέχισε την πορεία σου και σύντομα έρχεται η δικαίωση για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις παλιότερα θέματα που αφορούν τη σχέση σου. Έχεις έντονο εκνευρισμό, αλλά με χαμηλούς τόνους μπορείς να βρεις τη χρυσή τομή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός στον επαγγελματικό τομέα, γιατί θα γίνουν λάθη από άλλους και μπορεί στο τέλος να τρέχεις εσύ για να λύσεις τα προβλήματα. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι σε πολύ καλό σημείο, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχεις πολύ τις κινήσεις σου. Συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων δεν ευνοούνται


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζει σε κάποιο άτομο από το παρελθόν το οποίο θα επανεμφανιστεί τυχαία και θα σε προβληματίσει. Μην αφήσεις περιθώρια για πολλά, καθώς οι άνθρωποι συνήθως παραμένουν αναλλοίωτοι στον χρόνο, σε πολλά επίπεδα. Δείξε διακριτικότητα και απόφυγε κάθε κίνδυνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα θέλεις να δώσεις πολλά στο ταίρι σου, με ρομαντισμό και ακόμη περισσότερο με ερωτισμό. Εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου, ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις το κενό που έχετε από το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και νέα ξεκινήματα. Επίσης, μπορείς να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά σου προβλέπονται κάποια σκαμπανεβάσματα. Σε οποιαδήποτε πρόταση δεχτείς, δείξε μεγάλη προσοχή.


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η έμπνευση που σε διακρίνει τον τελευταίο καιρό σε οδηγεί σε μια δημιουργικότητα που εντυπωσιάζει αβίαστα. Συγκράτησε τις δυνάμεις σου όμως, γιατί θα τις χρειαστείς πολύ σύντομα, καθώς οι προτάσεις που προβλέπονται για το ζώδιό σου θα σε οδηγήσουν σε συστηματική δράση και θα περιορίσουν τον προσωπικό σου χρόνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η μέρα επιβάλλει να δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στο ταίρι σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου και η πορεία τους θα σε προβληματίσουν έντονα. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Οι καταστάσεις και η παθητικότητα που έδειξες σε έχουν φέρει σε δύσκολη θέση, αγαπητέ Σκορπιέ. Βάλε τάξη στα πράγματα και σύντομα θα καταφέρεις να διορθώσεις ένα σημαντικό λάθος, δίνοντας στον εαυτό σου την ελευθερία να διεκδικήσει όσα του αξίζουν. Μην δημιουργείς ανησυχία σε οικογένεια και φίλους με τη στάση σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, υπάρχουν κάποια κενά στη σχέση σου που πρέπει να καλυφθούν. Μια εκδρομή με το ταίρι σου θα σε βοηθήσει να εξομαλύνεις οτιδήποτε μπορεί να έχει προκύψει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Στον οικονομικό τομέα, τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις. Απόφυγε τις σπατάλες και τις άσκοπες αγορές.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Καλό είναι, αγαπητέ Τοξότη, να παραδεχτείς τα λάθη σου και να ξεκινήσεις μία νέα πορεία που θα σε οδηγήσει εκεί που πραγματικά επιθυμείς. Μην τα βάζεις με τους δικούς σου ανθρώπους για κάποια προσωπική σου απώλεια. Το να στέκεσαι στα δικά σου πόδια είναι και το μεγάλο μυστικό που θα σε οδηγήσει στην ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, καλό θα είναι να ακούσεις το ταίρι σου. Μπορεί να έχει να σου πει σημαντικά πράγματα για τη σχέση σας, αλλά με τις τόσες δραστηριότητές σου να μην τα έχεις καταλάβει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να προσέξεις όλες σου τις κινήσεις. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Οικονομικά, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, δείξε προσοχή. Μπορεί να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις, που στο μέλλον θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να ασχοληθείς με τα δικά σου ζητήματα και να μην συμμετέχεις σε ξένες υποθέσεις, χάνοντας χρόνο και ενέργεια. Οι συζητήσεις σε κοινωνικό επίπεδο θα προκαλέσουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις που θα εμποδίσουν την προσωπική σου εξέλιξη. Απόφυγε με τη σιωπή σου κάθε συμμετοχή και διαφύλαξε το κύρος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχει μια στασιμότητα στα αισθηματικά σου που σε εκνευρίζει, αλλά σε βάζει και σε πάρα πολλές σκέψεις. Καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις πρώτα εσύ μέσα σου τι θέλεις και μετά να μιλήσεις στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, καθώς και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις. Στα οικονομικά, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.


YΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο συγκεντρωμένος τρόπος που θα αντιμετωπίσεις μία νέα προσφορά θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα. Τα προνόμιά σου είναι δεδομένα, αλλά διαφύλαξε τα κεκτημένα σου με ισχυρό και δραστήριο τρόπο. Όλα θα βελτιωθούν για το ζώδιό σου, αρκεί να μην παρασυρθείς από επιπολαιότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, υπάρχει κάτι που δεν κάνεις τόσο καλά, με αποτέλεσμα να ακούσεις παράπονα από το ταίρι σου. Μην εκνευρίζεσαι, αλλά δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στη σχέση σου. Επίσης, μην απορροφάσαι τόσο από άλλες δραστηριότητες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες προβληματικές καταστάσεις και να φροντίσεις να τις λύσεις. Μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά μην αναβάλεις προτεραιότητες που πιέζουν αυτή τη στιγμή. Οικονομικά, έχεις κάνει πολλά ‘ανοίγματα’ που θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσεις να τακτοποιείς. Μην αφήνεις για αργότερα τις εκκρεμότητες που έχεις.


ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά
Οι νέες δυνατότητες οδηγούν σε φωτεινότερο αύριο και θα καταφέρεις να διατηρήσεις επί μακρόν τη βελτιωμένη πλέον διάθεσή σου, κάνοντας θαύματα. Όλοι θα σε επαινούν και θα δεχτείς εκτίμηση και ανταμοιβές. Αξιοποίησε τα δώρα των άστρων στο ζώδιό σου και μεγέθυνε την ευτυχία που σε ακολουθεί με σταθερά βήματα, στην απόλυτη ολοκλήρωσή της.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα έχεις έντονο το αίσθημα της απομόνωσης. Καλό θα είναι να μιλήσεις στο ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σε προβληματίσουν αρκετά τα επαγγελματικά σου. Καλό θα είναι, αν θέλεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να συμβουλευτείς δικά σου άτομα, γιατί μπορεί να κάνεις λάθη. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός στα έξοδα που κάνεις. Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, γι’ αυτό προσπάθησε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ