Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 12/8/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 12/8/2016
ΚΡΙΟΣ

Γενικά


Το πλανητικό σκηνικό διαμορφώνει για το ζώδιό σου πολύ θετικές συνθήκες στην καθημερινότητα, οι οποίες θα σου μειώσουν το άγχος και θα βελτιώσουν τις ισορροπίες σου. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες να τακτοποιήσεις όσα επιθυμείς και να οδηγηθείς στην πραγματοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, η καλή διάθεση και ο ερωτισμός σου θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις λίγο μαζί με το ταίρι σου και επιτέλους να του αφοσιωθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα και θα έχεις πολύ καλές αποδόσεις. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε μια ισορροπία, γι’ αυτό φρόντισε να μην βγεις εκτός προγραμματισμού. Απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα και περιττές αγορές.


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Απόλυτη ελευθερία κινήσεων προσφέρεται τώρα στο ζώδιό σου και θα χρειαστεί ώριμη σκέψη ώστε να μπορέσεις να τη διαχειριστείς με τον σωστό τρόπο. Μην βιαστείς να προχωρήσεις πριν εξετάσεις προσεκτικά τα νέα δεδομένα και μην αφήσεις περιθώρια σε αγαπημένα πρόσωπα να σε επηρεάσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πλανήτες σε ευνοούν αισθηματικά, ανεβάζοντας τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που κανείς δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε καλά, αλλά κάποιες καθυστερήσεις θα σε εκνευρίσουν αφάνταστα. Απόφυγε να πάρεις βιαστικές αποφάσεις για ζητήματα που αφορούν το μέλλον. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που δεν είχες προβλέψει.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Οι συνέπειες των επιλογών σου, αγαπητέ Δίδυμε, είναι πλέον εμφανείς, αλλά εσύ αρνείσαι να τις αποδεχτείς. Είναι ένα μεγάλο μάθημα που πρέπει να πάρεις η ανάληψη της ευθύνης των πράξεών σου και να πάψεις να κρύβεσαι πίσω από ξένες αποφάσεις. Η ζωή σου ανήκει σ’ εσένα – κοίτα μπροστά και χαμογέλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, ο σύντροφός σου έχει ανάγκη να σου πει κάποια πράγματα, αλλά δεν του δίνεις το κατάλληλο έναυσμα. Καλό θα είναι να τον πλησιάσεις και να τον ακούσεις, ώστε να νιώσει περισσότερη ασφάλεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόσεξε παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό τομέα και απόφυγε να ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον, σε συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, φρόντισε σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις να είσαι πολύ προσεκτικός και απόφυγε βιαστικές κινήσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η μυστηριώδης απομάκρυνση ενός φιλικού σου προσώπου σε έχει προβληματίσει, αγαπητέ Καρκίνε. Μην ψάχνεις επίμονα να εξηγήσεις την αιτία. Ο χρόνος θα φέρει τις απαντήσεις που περιμένεις – συνέχισε τον δρόμο σου και όλα θα πάνε καλά. Κάποιο άτομο από το κοντινό σου περιβάλλον σκέφτεται να σου αποκαλύψει λεπτομέρειες, αλλά φοβάται τις αντιδράσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ίσως έχεις παραμελήσει πολλά θέματα αναφορικά με τον αισθηματικό τομέα. Καλό θα είναι να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον, για να μπορέσουν να ισορροπήσουν πολλές προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις πολλά και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Μην χαλαρώσεις σε τίποτα και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Αυτή την περίοδο όμως θα δεχτείς πολλές προτάσεις, με συνέπεια να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.


ΛΕΩΝ

Γενικά
Το χαμόγελο στα χείλη και η συνέπειά σου θα γίνουν αφορμή, αγαπητέ Λέων, να κερδίσεις τις εντυπώσεις κάποιου ατόμου μεγάλου κύρους που θα σου προτείνει συνεργασία. Εξέτασε την πρόταση με λεπτομέρειες και μην μοιραστείς καμία πληροφορία, πριν καταλήξεις οριστικά σε αποφάσεις και πριν σιγουρευτείς ότι δεν θα το μετανιώσεις αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, ενώ με τον Άρη στο ζώδιό σου, η ατμόσφαιρα στη σχέση σου θα είναι πολύ ερωτική. Αν δεν έχεις ταίρι, θα προκύψει μια νέα γνωριμία. Φρόντισε να επιστρατεύσεις όλο τον καλό εαυτό σου, για να υπάρξει συνέχεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Φρόντισε επίσης να τακτοποιήσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, ειδάλλως θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας είναι μακρύς και με αρκετά ακόμα εμπόδια, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην υπερβάλλεις κάθε φορά που τα πράγματα δεν προχωρούν με τους ρυθμούς που επιθυμείς. Η κατεύθυνση είναι που έχει σημασία και ευτυχώς έχεις εξασφαλίσει τον σωστό δρόμο. Περίμενε λίγο ακόμα και η επιτυχία δεν θα αργήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς, στον αισθηματικό τομέα, σήμερα να παρέμβεις και να πεις πράγματα που ίσως στενοχωρήσουν τον ταίρι σου, αλλά τελικά θα σώσεις τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα ‘ανοίγματα’.


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η κάλυψη των άμεσων αναγκών σου είναι το πρωταρχικό ζήτημα που θα πρέπει να σε απασχολήσει τώρα, αγαπητέ Ζυγέ. Μην αφήσεις τον χρόνο να περνάει αναξιοποίητος και εστίασε την προσοχή σου σε εκκρεμότητες που απαιτούν διευθέτηση. Η βοήθεια που θα δεχτείς από κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο θα είναι σημαντική.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου διέρχονται μια κρίση. Καλό θα είναι, για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα στη σχέση σου, να συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να δεις τι τον ενοχλεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, κινήσου με μεθοδικότητα και δυναμισμό, ούτως ώστε να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Μπορείς να αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες έξυπνες αλλαγές.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αν συγκεντρωθείς στο πρόγραμμά σου, πολύ σύντομα θα καταφέρεις να πάρεις την ικανοποίηση που περιμένεις εδώ και αρκετό διάστημα. Οι πλανήτες δημιουργούν ευκολίες για το ζώδιό σου, σε ό,τι αφορά την ολοκλήρωση των στόχων σου, αρκεί να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα. Αξιολόγησε τις συνθήκες που θα προκύψουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα, κάποια γεγονότα θα σε κάνουν να δεις το ταίρι σου με περισσότερη κατανόηση και θα έχεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αυτή την περίοδο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Οικονομικά, θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, ειδάλλως θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο δρόμος που έχεις επιλέξει σε προβληματίζει, αγαπητέ Τοξότη, και σκέφτεσαι συχνά μήπως δεν ήταν τελικά αυτό που πραγματικά ήθελες. Αποσύρσου να σκεφτείς κάθε εναλλακτική λύση σε όλο της το εύρος και πάρε τις αποφάσεις σου πριν περάσει κι άλλος καιρός. Απόφυγε συμβουλές τρίτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, ξέχνα καταστάσεις της σχέσης σου που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν – όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Ευχάριστα γεγονότα προβλέπονται από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, η τυπικότητα και η υπευθυνότητά σου θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Οικονομικά, θα αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, δες τις θετικά, γιατί θα είναι συμφέρουσες για σένα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η οικογένεια ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα, αγαπητέ Αιγόκερε, και τα προβλήματά σου και σε στηρίζει όσο μπορεί. Το ερχόμενο διάστημα θα χρειαστεί να ανταποδώσεις τη στοργή και τη γενναιοδωρία που δέχτηκες και να στηρίξεις τους δικούς σου ανθρώπους με καθοριστικό τρόπο. Ευτυχώς τα προβλήματα δεν θα έχουν διάρκεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα στο ταίρι σου, θα τα πας πολύ καλά στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλούς επαγγελματικούς σου στόχους θα τους δεις σιγά σιγά να αρχίζουν να υλοποιούνται. Αν δεχτείς καινούργιες προτάσεις, θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά κατά πόσο σε συμφέρουν και αν θα έχουν επιτυχία. Θα σου παρουσιαστούν προτάσεις για να ενισχύσεις τα οικονομικά σου. Καλό θα είναι κάποιες απ’ αυτές να τις σκεφτείς σοβαρά, γιατί μπορεί να είναι πολύ καλές.


YΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Νέες προτάσεις έρχονται στο προσκήνιο για το ζώδιό σου, οι οποίες υπόσχονται καθοριστικές αλλαγές, ικανές να φέρουν τη μεταμόρφωση που ονειρεύεσαι. Διατήρησε τις ισορροπίες σου και εναρμονίσου το συντομότερο με τις συνθήκες που θα προκύψουν, για να αποφύγεις τον κίνδυνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου, πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φτάσει την καριέρα σου σε ένα σημείο από όπου θα μπορέσεις πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου, φρόντισε να είσαι πολύ συγκρατημένος και να μην κάνεις καθόλου καινούργια ‘ανοίγματα’ που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.


ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά
Η ευγένεια και η καλοσύνη σου, αγαπητέ Ιχθύ, παρερμηνεύονται από κάποιους που νομίζουν πως μπορούν να σε εκμεταλλευτούν και να καρπωθούν τις προσπάθειές σου. Δείξε το πραγματικό σου πρόσωπο με δυναμισμό, ώστε να αποκλείσεις οριστικά κάθε σκέψη εξαπάτησης μέσα στο μυαλό τους και να φέρεις τις χαμένες ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, προβλέπονται ευχάριστα γεγονότα στη σχέση σου τα οποία δεν περίμενες και θα απορήσεις με την καλοτυχία σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να λύσεις προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό θα είναι πριν απαντήσεις, να δεις κατά πόσο σε συμφέρουν. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 98 (VIDEO)

Δείτε τα επεισόδια του β κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 98 Η Γεωργία είναι πυρ και μανία με τον Στρατή...